Vakantiehuis in Braives (Huy) voor 4/5 personen in de Ardennen

[105548-01]
4/5 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 9

Deze voormalige distilleerderij werd gerenoveerd tot vakantiewoning en biedt haar bezoekers alle comfort en moderne apparatuur in een authentiek jasje. Met 2 slaapkamers, welke zeer smaakvol werden ingericht, en een mooie moderne badkamer, verwelkomt dit 3-sterren vakantiehuis zo'n 4 tot 5 personen voor een verblijf van kwaliteit dicht bij de natuur. De woonkamer,...

Deze voormalige distilleerderij werd gerenoveerd tot vakantiewoning en biedt haar bezoekers alle comfort en moderne apparatuur in een authentiek jasje.

Met 2 slaapkamers, welke zeer smaakvol werden ingericht, en een mooie moderne badkamer, verwelkomt dit 3-sterren vakantiehuis zo'n 4 tot 5 personen voor een verblijf van kwaliteit dicht bij de natuur. De woonkamer, ruim en goed ingericht, verleidt direct dankzij de helderheid en de grote raampartijen. De lounge biedt een gezellige zithoek met comfortabele banken; de ideale verzamelplek om te genieten van een lekker aperitief! De keuken is erg functioneel en de apparatuur die tot jouw beschikking staat, stelt je in staat om in alle rust alles voor te bereiden. Kinderen vinden buiten in de tuin een paradijs met een schommel, een trampoline, een petanqueterrein en een tafeltennistafel. Tot slot is er een privéparkeerplaats met 2 pekken beschikbaar.

Braives, een mooi dorpje in de provincie Luik, is het ideale vertrekpunt voor vele wandelingen en mooie toeristische ontdekkingen. In de buurt van het vakantiehuisje wacht Formul'Quads op jou voor verrassende excursies met een quad of buggy. Voor maximaal plezier en adrenaline, maak je de ervaring compleet met een potje paintballen. Breng ook zeker een bezoek aan de bijzondere stad Huy (NL: Hoei) om zijn grote architecturale rijkdom te bewonderen. Ontdek de collegiale Onze-Lieve-Vrouwekerk, evenals het fort en zijn museum over concentratiekampen en het verzet. Tot slot kun je bij B.Cycl terecht voor het huren van fietsen. Verken de verschillende gemarkeerde routes vanaf het fietsverhuurpunt!

De Ardennen zullen jou voor zich winnen! Boek nu jouw verblijf in een authentiek vakantiehuis, dicht bij een groot aantal leuke en toeristische activiteiten.

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Vrijetijdsvoorzieningen
Wifi
Barbecue
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
2 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed (op aanvraag) , Aankleedkussen , 1 kinderstoel (op aanvraag)
Buiten
Privétuin 
Spellen voor buiten
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Andere
Droogtrommel , Wasmachine
Christelle - Customer Service Advisor
Tip(s) van Christelle Customer Service Advisor

Reis licht! Complete babyuitrusting is op aanvraag verkrijgbaar.

Geniet van gezellige barbecue-avonden.

Liefhebbers van chocolade wordt geadviseerd om een bezoek te brengen aan Choco Nad's om de lekkerste chocoladepasta te ontdekken!

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
In het dorpscentrum
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, binnenplaats
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
120 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
2
Verwarming
Centrale verwarming

Niveau 0

  • Hall

  • Zitkamer

    TV, DVD
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Afwasmachine x 1 Stofzuiger , Waterkoker , Strijkijzer en strijkplank , Broodrooster , Koffiemachine , Koffiezetapparaat Senseo , Soepmixer , Filter-koffiezetapparaat , Gourmetstel , Vruchtenpers , Raclette
  • Badkamer

    Badkuip, Wastafel x 1, WC, Haardroger
  • Berging

    Wasmachine, Droogtrommel (droogkast), Diepvriezer
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Zitkamer

    Slaapzetel 1p x 1
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    1p bed x 2

Buiten

  • Privétuin

    Omheind, Oppervlakte 300 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Schommel, Trampoline, Petanqueveld, Pingpongtafel
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
1 km
Rivier
400 m (Mehaigne)
Ravel
800 m
Restaurants
150 m
Winkels
1 km
Markt
8 km (Hannut)
VVV Kantoor
6 km (Moah)
Mister Cash
3 km (Fallais)
Bus
40 m
Station
14 km (Hoei)
Luchthaven
30 km (Bierset)

15 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9
Zeer goed

Anoniem NL Belgique
9,6
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek December 2023

Gezellig verblijf in de winter. Goed uitgeruste keuken, gezellige zithoek. Uitvalsbasis voor een wandeling rond Braives ( routeyou) en kasteel van Modave.

Vertalen naar het Nederlands
H. Fatima NL Belgique
10
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend December 2023

We zijn zeer zeer tevreden over de woning.en heel goed ontvangen door de gastvrouw echt heel vriendelijke dame. We hebben wat activiteiten gedaan zoals een paardenkoets ritje in Modave. We hebben er echt van genoten. En het huisje is de rust zelve. Echt een ontspannende 3 daagse achter de rug.

Vertalen naar het Nederlands
L. Eddy NL Belgique
8,7
Groepsverblijf onder vrienden Weekend November 2023

Leuk huisje, zeer vriendelijke ontvangst door de gastvrouw die haar uiterste best deed om Nederlands te spreken. Mooie omgeving om te wandelen.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Oktober 2023

Hartelijk ontvangen door de eigenaar. Compleet ingericht verblijf.

Vertalen naar het Nederlands
K. Mirko NL Belgique
9,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen 2-weken Augustus 2023

Erg mooie, schoone en nette woning. Grote tuin met veel speelmogelijkheden voor de kinderen. Gastvrije eigenaar.

Vertalen naar het Nederlands
V. Rein NL Belgique
8,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen 2-weken Juli 2023

Is een mooi goed huis met heerlijke speel plek voor kinderen

Vertalen naar het Nederlands
M. I.M. NL Belgique
9,6
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd 2-weken Juli 2023

Het huisje ligt in een prachtige omgeving met zeer goede wandelmogelijkheden. Mooi terras en heerlijke tuin met veel speelmogelijkheden voor de kinderen. Wij met onze volwassen kinderen hebben vooral genoten van de tafeltennistafel. Zeer aardige gastvrouw: we komen hier graag nog eens terug!

Vertalen naar het Nederlands
C. Steve NL Belgique
9,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend November 2022

We werden héél vriendelijk onthaald door de eigenaars en kregen meteen een duidelijke uitleg over het huisje en de omgeving. Bakker en restaurants zijn in de onmiddellijke nabijheid. We hebben genoten van de voorgestelde prachtige wandeling die je vlakbij kan doen in de Ravel. Het huisje zelf beschikt over alle comfort en is prima uitgerust. We hebben ervan genoten! Zeker een aanrader!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem DE Belgique
9
Groepsverblijf onder vrienden Midweek September 2022

Sehr schöne Unterkunft mit sehr großem Garten! Helle Wohnung mit schöner Terrasse :) Sehr nette Vermieterin!

Vertalen naar het Nederlands
D. Dieter NL Belgique
9,5
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Augustus 2022

Aangename ontvangst. Huisje met veel voorzieningen, vooral de grote en rustige tuin (met oa trampoline, schommel, pingpong...) was heel leuk.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,1
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2022

We hebben hier een leuke tijd gehad, vooral de tuin was prachtig! Je merkt wel dat dit huis 'geleefd' wordt, maar mits regelmatig goed onderhoud, kan deze nog jaren mee. De open trap was wel een uitdaging met een peuter van bijna 2, hier had ik niet goed over nagedacht bij het bekijken van de foto's alvorens het boeken. De eigenares was heel vriendelijk, discreet en was heel behulpzaam.

Vertalen naar het Nederlands
D. Filip NL Belgique
6,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2022

Op zich een mooi en modern huisje , vriendelijke eigenaar , maar als eigenaar zijn klanten wil tevreden stellen , zullen er enkele punten moeten worden aangepakt. Eerst en vooral een net huisje , waar je niet zelf als huurder eerst hoeft de afwas te doen omdat borden en bestek echt niet proper zijn , en waar in elke hoek spinnenwebben hangen, en vuile ramen van de vorige huurders hun vettige vingers opstaan , en vuile barbecue die je voorafgaand eerst nog zelf dient te reinigen .

Vertalen naar het Nederlands
M. Blondel FR Belgique
10
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2022

Vacances en famille avec 2 enfants Maison très propre très fonctionnelle accueil très sympathique. Propriétaires discrets mais à l'écoute. Les enfants ont adoré le jardin avec les jeux trampoline balançoire jardin clôturé pour la sécurité des enfants. Je recommande vivement qui plus est cadre magnifique et pleins d'activités effectuées aux alentours.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
9,4
Gezinsverblijf met adolescenten 2-weken Juli 2022

Simplement parfait, je ne connaissais pas la Région. Et en plus des vacacances sereine et calme ce qu'on a besoin , propriétaire discret et à l'écoute en cas de besoin, ce qui n'est pas à négligé, la campagne me manque déjà

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week April 2022

Leuk en goed uitgerust huis met fantastische tuin voor kinderen. Ook een dikke pluim naar gastvrijheid toe. Het plattelandsgevoel behoorlijk aanwezig door kraaiende hanen uit de buurt.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken