Vakantiehuis in Chauvency-Saint-Hubert voor 6 personen in de Ardennen

[107231-01]
+
6 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 3 Kamers
Uitstekend Lees de reacties 9,6

Charmante vakantiewoning (3 slaapkamers, 1 badkamer) met kleurrijk interieur in het Franse dorpje Chauvency-Saint-Hubert. Honden welkom! Deze charmante vakantiewoning uit 1870 straalt authenticiteit en gezelligheid uit. Dit is de ideale plek voor een vakantie met 6 personen . Geniet van het gezellig tuintje met fruitstruiken en een kleine moestuin of nestel je na een goedgevulde dag in...

Charmante vakantiewoning (3 slaapkamers, 1 badkamer) met kleurrijk interieur in het Franse dorpje Chauvency-Saint-Hubert. Honden welkom!

Deze charmante vakantiewoning uit 1870 straalt authenticiteit en gezelligheid uit. Dit is de ideale plek voor een vakantie met 6 personen. Geniet van het gezellig tuintje met fruitstruiken en een kleine moestuin of nestel je na een goedgevulde dag in de zetel dicht bij het vuur om te klinken op de mooie herinneringen. Onze tip? Op plaatselijke markten scoor je heerlijke lokale producten. Orval, berucht voor zijn heerlijk bier en lekkere kaas is niet ver.

De kabbelende beekjes, de okerkleurige gevels, de gastvrijheid… Niet ver van hier kan je een prachtig stukje Belgische Ardennen ontdekken dat je zal doen denken aan de Franse Provence! In het dorpje Torgny, het zuidelijkst gelegen dorp van België, is het in alle seizoenen genieten. Zoals je waarschijnlijk weet, is de Gaumestreek berucht voor zijn microklimaat: hier schijnt de zon echt meer dan in de rest van België, wat ideaal is voor wijnbouw! Breng dus zeker een bezoekje aan de plaatselijke wijngaarden Le Poirier du Loup, Les Fouchères en L’Epinette. In Torgny zelf kan je ook heel wat beschermd erfgoed ontdekken, zoals de oude wasplaats, de traditionele hoeves en de kapel.

Aarzel niet langer en huur deze typische vakantiewoning om een unieke streek te ontdekken!

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Vrijetijdsvoorzieningen
Haard
Wifi
Barbecue met hout
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
3 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , Aankleedkussen , 1 babybad , 1 kinderstoel
Buiten
Privétuin 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Andere
Wasmachine , Droogtrommel
Laura - Customer Service Advisor
Tip(s) van Laura Customer Service Advisor

De eigenaars laten jullie graag hun boerderij ontdekken. Vraag er zeker naar als je hen graag een bezoekje brengt!

Type woning
Logement mitoyen
Ligging
Au centre du village
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Straat
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
110 m²
Aantal niveaus
1
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
3
Verwarming
Electrique + poêle à bois
Bouwjaar
1870
Jaar van renovatie
2022

Niveau 0

  • Ingerichte keuken

    Koelkast x 1, Diepvriezer, Magnetron (microgolf) x 1, Inductiekookplaat x 4, Oven x 1, Afwasmachine x 1 Vruchtenpers , Koffiemachine Bosch Tassimo , Filter-koffiezetapparaat , Waterkoker , Soepmixer , Broodrooster , Raclette , Stofzuiger , Wasmachine , Droogtrommel (droogkast)
  • Zitkamer

    TV, Houtkachel
  • Eetkamer

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    1p bed x 2, Bed met uitschuifbaar onderbed 1p x 1
  • Slaapkamer 3 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, Haardroger x 1
  • Afzonderlijk toilet x 1

Buiten

  • Privétuin

    Oppervlakte 50 m², Omheind
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 3
Beddengoed en badhanddoeken verplicht te huren
Restaurants
10 km (Avioth)
Winkels
8 km (Montmédy)
Markt
8 km (Montmédy)
Bos
2 km
Meer
20 km (Lac Vert)
Rivier
500 m
Station
8 km (Montmédy)
Bakkerij
ter plaatse
Apotheek
8 km (Montmédy)
VVV Kantoor
8 km (Montmédy)

19 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,6
Uitstekend

D. Anja NL Belgique
9,9
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week November 2023

Heel mooi authentiek huisje, voorzien van alle comfort én van een grote kachel, heel aangenaam! De eigenaars zijn oprecht lieve mensen die er alles aan doen om je verblijf aangenaam te maken. Kleine tuin, maar helemaal omheind perfect voor onze Golden Retriever. Leuk dorpje waar mensen elkaar nog kennen en begroeten.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,5
Verblijf van een ouder koppel 2-weken November 2023

Het huis was tip top in orde. De ontvangst door de eigenares was prima. Een warme welkom. Ook werd voor alles gezorgd. Het hout voor de kachel werd dagelijks aangevuld en ook mochten we mee genieten van haar tuin. We kregen er melk, sla, een boeket peterselie en toen we naar huis gingen kregen we nog een fles cider en een pot confituur mee. In het dorp was er niets te beleven, maar de rust die er heerste was voor ons gewoon zalig. Wij hebben er 2 weken genoten, spijtig dat het veel regende.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,9
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Oktober 2023

Rien

Vertalen naar het Nederlands
V. Anouska NL Belgique
9,6
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Lang-Weekend September 2023

Wij werden zeer hartelijk ontvangen. Alle bedden waren opgemaakt en alles wat we nodig hadden bleek voorradig. De eigenaresse verraste ons met het gebruik van koffie en thee. De bedden sliepen heerlijk en we konden genieten met de hond in de prachtige onderhouden omheinde tuin. Dat alle voorzieningen op de begane grond waren was fijn voor de mindervalide mensen in ons gezelschap. Complimenten!

Vertalen naar het Nederlands
V. Kurt NL Belgique
9,9
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek September 2023

Zeer vriendelijke gastvrouw. Een mooi huisje in een mooie streek. De afgesloten tuin was een absolute meerwaarde voor onze hond. Zeker een aanrader.

Vertalen naar het Nederlands
L. Julie FR Belgique
9,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2023

Logement tout à fait conforme à la description. Il est très bien entretenu et aménagé. Très bonne literie. Le jardin clôturé est un vrai + pour notre compagnon à 4pattes. A recommander sans hésiter.

Vertalen naar het Nederlands
V. Linda NL Belgique
9,3
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend Augustus 2023

We werden zeer vriendelijk ontvangen en de eigenares was zeer hulpvaardig. Je kan er heel mooie wandelingen maken, de citadel is de moeite waard. Het is zeker een aanrader voor wie graag het drukke toerisme wil vermijden.

Vertalen naar het Nederlands
V. Bart NL Belgique
9,5
Gezinsverblijf met adolescenten Week Juli 2023

Wij waren met ons gezin heel welkom met onze hond. Het huis is ruim en aangenaam met goede bedden. Hoewel gelegen in het dorp was het er heel rustig. Montmédy ligt op een 8 tal kilometer en dat was handig om boodschappen te doen en op restaurant te gaan. Wij vonden het een fijn verblijf en de gastvrouw was super vriendelijk. Een aanrader.

Vertalen naar het Nederlands
I. Ignace NL Belgique
9,8
Groepsverblijf onder vrienden Midweek Juni 2023

Hartverwarmende ontvangst, vakantiehuis waar men zich onmiddellijk thuis voelt, toppertje ?

Vertalen naar het Nederlands
V. Silke NL Belgique
9,8
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Mei 2023

Ons verblijf in het vakantiehuis was erg aangenaam! De gastvrouw was erg vriendelijk en gastvrij. Alles was erg netjes ten we aankwamen. Ook alles wat we nodig hadden was voor handen in het huisje. De woning was erg rustig gelegen. De streek was zeer aangenaam om te gaan wandelen. Wij ervaarden volledige rust!

Vertalen naar het Nederlands
G. Albina NL Belgique
9,8
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend April 2023

Zeer fijne vakantiedagen gehad met ons gezinnetje en hondje ! Het huis in ruim, heel proper en volledig ingericht met alles, wat nodig is voor een comfortabele verblijf . Zeer rustig gelegen . Wij voelden ons hellemaal veilig ! Alles was met liefde en zorg voor ons voorbereid door de lieve gastvrouw Marie-Helene. Warme welkom met gezellig brandende haard, lekkere appelsap in de koelkast, een uitleg en inlichting over alles wat het huis te bieden heeft. Van ganser harte aangeraden!

Vertalen naar het Nederlands
T. Robert NL Belgique
9,4
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek Februari 2023

De ontvangst was hartelijk,is een plaats waar rust op de eerste plaats komt.

Vertalen naar het Nederlands
H. Stephanie FR Belgique
9,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Januari 2023

Superbe accueil de Marie-Hélène. Nous avons passé un très agréable séjour dans cette magnifique petite maison arrangée avec beaucoup de goût et superbement équipée. Un vrai bonheur !

Vertalen naar het Nederlands
A. Bart NL Belgique
9
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Januari 2023

Op zoek naar rust, natuur en kalmte dan is deze woning zeer aan te raden. De gastvrouw is bovendien zeer gastvrij en behulpzaam. En als u van een haardvuur wil genieten is er onbeperkt hout voorhanden. Een verblijf die in onze top 5 komt te staan.

Vertalen naar het Nederlands
G. Nadia FR Belgique
9,5
Gezinsverblijf met adolescenten Week December 2022

La maison est très confortable, poêle à bois très agréable, de plein pied donc pratique pour les personnes à mobilité réduite. Elle dispose de tout le confort nécessaire au quotidien. Village très calme, idéal pour se ressourcer, se reposer et faire de belles balades. Cerise sur le gâteau : les propriétaires sont charmants, accueillants, disponibles si nécessaires mais non intrusifs.

Vertalen naar het Nederlands
C. Michel FR Belgique
10
Verblijf van een ouder koppel Midweek November 2022

Très beau gite aménagé avec beaucoup de gout, superbement équipé . A notre arrivée la propriétaire nous a réservé un accueil vraiment chaleureux elle avait allumé le feu de bois dégageant une douce chaleur , de plus nous avons reçu une bouteille d'un très bon jus de fruit fait maison. La région est très intéressante a découvrir .Nous reviendrons certainement .A recommander +++

Vertalen naar het Nederlands
V. C.j. NL Belgique
8,8
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week Oktober 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

B. Bert NL Belgique
9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Augustus 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

E. Kris NL Belgique
9,7
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek Juli 2022

Zeer vriendelijke eigenares, heel behulpzaam. Vakantiehuis was tip-top in orde. Alles wat er moest zijn, was aanwezig en was nieuw. Gezellig tuintje met wat groenten en fruit. Omgeving is heel rustig.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken