Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie-beleid.
  • NL

Activiteiten in de buurt van Ciney

Vakantiehuis [105730-01]
Le Chemin de Fer du Bocq in Provincie Namen

Le Chemin de Fer du Bocq [Provincie Namen] [7km]

3

Tijdens een rit per trein op de oude lijn 128 Ciney-Spontin-Yvoir ontdek je de vallei van de Bocq vanuit een heel ander oogpunt. Het is één van de mooiste plekjes in de Ardennen.

Paintball Experience  in Provincie Namen

Paintball Experience [Provincie Namen] [17km]

In Sorinnes op de hoogtes van Dinant, ligt Paintball Experience waar je zowel openlucht als overdekt kan komen paintballen.

Traiteur Pétronille Lampion in Provincie Namen

Traiteur Pétronille Lampion [Provincie Namen] [17km]

 

Domaine Provincial de Chevetogne in Provincie Namen

Domaine Provincial de Chevetogne [Provincie Namen] [18km]

Het Provinciaal Domein van Chevetogne heeft zich in de groene valleien aan de voet van de Ardennen genesteld. Het domein strekt zich uit over ruim 600 hectare en kan uitpakken met ene grote diversiteit aan landschappen. Het park biedt al meer dan 40 jaar allerhande soorten van vermaak aan het grote publiek.

Autrucherie Pont d'Amour in Province Luxembourg

Autrucherie Pont d'Amour [Province Luxembourg] [19km]

In de struisvogelboerderij Pont d'Amour in Dinant komt u alles te weten over de grootste vogels ter wereld. In het prachtige Ardennenlandschap kweken de eigenaars niet alleen struisvogels, maar ook emoes, nandoes en de uitzonderlijke kasuaris.

Kasteel van Vêves in Provincie Namen

Kasteel van Vêves [Provincie Namen] [19km]

1=2

Het middeleeuws Kasteel van Vêves is gebouwd in de 13de eeuw door de Heren van Beaufort. Het is één van de oudste en best bewaarde Belgische kastelen. Dit kasteel zal niet alleen liefhebbers van mideleeuwse geschiedenis verblijden, maar ook kinderen die doorheen het bezoek verkleed zijn als ridders of prinsessen!

Golf Fermier de la Ferme de la Bourgade in Province du Namur

Golf Fermier de la Ferme de la Bourgade [Province du Namur] [19km]

10%

Het boerengolfterrein van La Ferme de la Bourgade in Heure telt tien holes, meer dan geschikt voor een namiddag fun met vrienden, collega's of met het ganse gezin. Boerengolf of Agrogolf is een hilarische activiteit voor alle leeftijden.

Brouwerij van de Bocq in Provincie Namen

Brouwerij van de Bocq [Provincie Namen] [20km]

De Brouwerij du Bocq is al zes generaties lang een echt familiebedrijf en zweert als één van de weinige brouwerijen in het land nog steeds trouw aan traditionele productietechnieken op vlak van het brouwen van bier. Kom eens langs voor een rondleiding en uiteraard krijg je ook de kans om de lokale bieren te proeven, kwestie van zeker te zijn dat je het allemaal goed begrepen hebt.