Cottage in Couvin voor 6 personen in de Ardennen

[107111-01]
6 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 3 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 9,1

Een vakantiehuis waar comfort centraal staat met 3 slaapkamers en privébadkamers, een speelruimte ... Op het terrein midden in de prachtige natuur is een binnenzwembad te vinden. En in de zomer staat er zelfs een jacuzzi voor je klaar! Dit karaktervolle vakantiehuis staat garant voor een vredige, idyllische vakantie . In dit vakantiehuis is alles voorhanden om iedere gast een...

Een vakantiehuis waar comfort centraal staat met 3 slaapkamers en privébadkamers, een speelruimte ... Op het terrein midden in de prachtige natuur is een binnenzwembad te vinden. En in de zomer staat er zelfs een jacuzzi voor je klaar!

Dit karaktervolle vakantiehuis staat garant voor een vredige, idyllische vakantie. In dit vakantiehuis is alles voorhanden om iedere gast een deugddoend verblijf te bezorgen: een privébadkamer bij elke slaapkamer, tafelvoetbal en biljart voor avonden vol plezier, buitenspeeltuigen voor de kinderen ...

Naast het huis ligt bovendien een bijgebouw met een fantastisch binnenzwembad voor de 3 vakantiehuizen op het terrein. Het zwembad heeft vaste openingsuren, dus blijft 's avonds de rust gegarandeerd op het terrein. En in de zomer kun je zelfs genieten van een gezellige buitenjacuzzi die ook voor de 3 huizen op het terrein toegankelijk is. 

Maar wat deze plek écht uniek maakt, is het natuurreservaat waardoor het omgeven is. Je brengt je vakantie dus écht in een oase van rust door!

Dit huis ligt dicht bij Couvin, op een privéterrein met 3 vakantiehuizen waar stilte geboden is. Je bent helemaal vrij om het natuurreservaat vanuit je verblijf te bewonderen of een wandeling te maken op het immense domein. En ook in de buurt zijn er tal van ongelooflijke plekjes te ontdekken, zoals de Aquascope van Virelles of het merengebied Les Lacs de l'Eau d'Heure.

Zin om op vakantie je batterijen op te laden en helemaal tot rust te komen? Dan is dit unieke vakantiehuis ideaal voor jou.

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Ligging
Nationaal Park
Vrijetijdsvoorzieningen
Tafelvoetbalspel
Speelruimte
Wifi
Biljart
Binnenzwembad
Barbecue met hout
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
3 slaapkamers
3 badkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 kinderstoel , 1 babybed
Buiten
Spellen voor buiten
Privéterras 
Gezamenlijke tuin
Parking en voorzieningen 
Beveiligde fietsenstalling
Privéparking
Andere
Fietsreinigingskit
Sandrine - Customer Service Advisor
Tip(s) van Sandrine Customer Service Advisor

De buitenjacuzzi  is van 1 april tot en met 30 september toegankelijk voor de 3 vakantiehuizen op het terrein. De jacuzzi en het zwembad (dat het hele jaar door open is) zijn toegankelijk van 9 tot 18 uur. 

Op aanvraag kun je je elektrische auto opladen (30 EUR/laadbeurt).

Wil je even helemaal weg zijn van alle drukte? Boek dan je vakantie in deze afgelegen omgeving. Het netwerk op dit domein is zwak en als het sneeuwt, kan de satelliet-wifiverbinding verstoord worden.

Maak een wandeling rond de twee privévijvers. Goed om te weten: jonge kinderen moeten altijd worden begeleid.

Deze accommodatie ligt vlakbij een RAVeL, een plezier voor fietsers! Aarzel niet om de eigenaren om advies te vragen over routes, ze zullen je graag helpen.

Belangrijk om te weten

Zwembad beschikbaar
Dit vakantiehuis beschikt over een gemeenschappelijk zwembad

Opmerking : De ligging aan de rand van een natuurgebied en de aangrenzende vakantiehuizen vragen erom dat iedereen deze oase van rust respecteert. De eigenaar woont vlabij en houdt een oogje in het zeil.

Bijzondere bepalingen

Deze woning is uitsluitend bestemd voor families.

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Huisdieren verboden

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
Op het platteland
Nabijheid van wegen
Dichtbij een privé weg
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Prairies, Bois, Etang
Oriëntatie
Noord-West
Totale oppervlakte
200 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
3
Aantal slaapkamers
3
Verwarming
Centrale verwarming
Jaar van renovatie
2020

Niveau 0

  • Hall

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    TV
  • Eetkamer

  • Speelkamer

    Biljart, Tafelvoetbalspel
  • Ingerichte keuken

    Inductiekookplaat x 5, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 3, Afwasmachine x 1 Koffietoestel Dolce Gusto , Waterkoker , Soepmixer , Filter-koffiezetapparaat
  • Afzonderlijk toilet 1

  • Afzonderlijk toilet 2

  • Afzonderlijk toilet 3

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 1

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 2

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Privébadkamer 3

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Afzonderlijk toilet 4

  • Slaapkamer 3 - 2p

    2p bed x 1

Buiten

  • Terras

    Oppervlakte 100 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Petanqueveld, Darts, Voetbalgoal
  • Gemeenschappelijke tuin

    Oppervlakte 1500 m², * cour/terrasse
  • Gemeenschappelijke tuin

    Niet omheind, Oppervlakte 150000 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 3
  • Beveiligde fietsenstalling

annexe à 20m du gîte

Buiten

  • Binnenzwembad

    Vestiaire , Toegankelijk Van 9 tot 18 uur, Gemeenschappelijk met de andere verblijven 3 autres logements, Verwarmd, Afgeschermd volet, Afmeting (10mx5mx1,6m), Beschikbaarheid, Ligstoelen, Douche x 2, WC x 1
Bedlinnen ter plaatse
Badhanddoeken ter plaatse
Babyuitrusting (op aanvraag)
Bos
100 m
Rivier
100 m
Winkels
4 km
Restaurants
4 km
Station
5 km
Bakkerij
4 km
Apotheek
4 km

3 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,1
Zeer goed

Anoniem DE Belgique
8,9
Gezinsverblijf met adolescenten Week Augustus 2023

Wir haben uns sehr wohl gefühlt und hatten einen erholsamen Aufenthalt.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,4
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Augustus 2023

prachtige woning, zeer stijlvol ingericht met mooie natuurlijke elementen. Eettafel was voor ons gezin veel (18 zitplaatsen!) te groot met grote industriële lampen en een stalen keuken waardoor de ardense gezelligheid wel ontbrak. Er zitten grote vensters waardoor je een prachtig uitzicht hebt op de landerijen, maar een gordijn maakt het allemaal net wat gezelliger. De woning bleek ook te zijn gebouwd voor grotere groepen samen met de 2 andere (kleinere) woningen. De afgesloten tuin is geweldig!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Januari 2023

Rustig gelegen vakantiehuis ( naast andere huisjes) met gastheer die alles goed controleert ( of de Domitica dat laat doen) maar ook gastvrij is . Zwembad moet gereserveerd worden per huisje . Fijn huis om in winter te zijn, genoeg ruimte

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken