Cottage in Couvin voor 4 personen in de Ardennen

[107727-01]
4 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 1 Kamer
Zeer goed Lees de reacties 9,4

Smaakvol gerestaureerde voormalige jachthuis in natuursteen en hout op een prachtig bebost terrein met een vijver. Dit authentieke Ardense vakantiehuis in Couvin , in de provincie Namen, ligt midden in de natuur en heeft 1 slaapkamer (plus 1 tweepersoonsbed in de woonkamer) en 1 comfortabele badkamer . Na je wandelingen kan je genieten in de grote, gezellige leefruimte , die...

Smaakvol gerestaureerde voormalige jachthuis in natuursteen en hout op een prachtig bebost terrein met een vijver.

Dit authentieke Ardense vakantiehuis in Couvin, in de provincie Namen, ligt midden in de natuur en heeft 1 slaapkamer (plus 1 tweepersoonsbed in de woonkamer) en 1 comfortabele badkamer. Na je wandelingen kan je genieten in de grote, gezellige leefruimte, die bestaat uit een comfortabele zitkamer met cassettehaard en tv, een heldere, gezellige eetkamer en een open keuken met een prachtige toog en alle nodige voorzieningen, waaronder een vaatwasser. Je kan zonnen of genieten van een aperitief (of allebei!) in de mooie privétuin terwijl de barbecue opwarmt voor je grillgerechten. Er is een internetverbinding en een eigen parkeerplaats voor 4 auto's.

De Samber-en-Maas streek, gelegen tussen de provincies Namen en Henegouwen, biedt originele natuurgebieden, zoals de Meren van l'Eau d'Heure. Duiken, zeilen, jetskiën… De meren zijn de ideale plek voor wie van een actieve vakantie houdt. Maar onze persoonlijke favoriet in de streek? Dat is het natuurreservaat Fondry des Chiens: een spectaculaire plek die je doet denken aan de Provence. Voor een leuke wandeling met de kids – inclusief picknick – raden we je de wandeling “Ry de Rome” in Couvin zelf aan. Een favoriet van Ardennes-Etape ouders! Ook een bezoekje aan Chimay Expérience is een must: eerst ontdek je hoe de lekkere kazen en biertjes van Chimay gemaakt worden, en dan volgt een heerlijke degustatie van Chimay van het vat.

Stap door de poorten van het prachtige beboste park  en je voelt je alleen op de wereld in dit authentieke Ardense paradijs in een regio vol activiteiten en ontdekkingen!

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Specifieke interesses
Vissen
Ligging
Aan het water
Nationaal Park
Vrijetijdsvoorzieningen
Haard
Wifi
Barbecue
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
1 slaapkamer
Buiten
Privétuin 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Melissa - Customer Service Advisor
Tip(s) van Melissa Customer Service Advisor

Je hebt een eigen park van 10 ha met vijvers om te wandelen of vissen.

Mogelijkheid tot vissen (zonder vergunning) in de privévijver. Verschillende vijvers en verschillende visgronden: witvijver of forellenvijver

Er is een niet omheinde vijver in de tuin. Verlies je kinderen dus niet uit het oog.

 

Type woning
Vrijstaand
Ligging
In een gehucht, Op het Platteland
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Bos en Vijver
Oriëntatie
Zuid-Oost
Totale oppervlakte
90 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
1
Verwarming
Centrale verwarming
Jaar van renovatie
2022

Niveau 0

  • Slaapkamer 1 - 2p

    1p bed x 2
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Afzonderlijk toilet

Niveau 1

  • Zitkamer/eetkamer/keuken/slaapkamer

    Tafel en stoelen, Flatscreen TV, 2p bed x 1, Cassettehaard, Zetel 2p x 2
  • Ingerichte keuken

    Kookfornuis op gas x 5, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast met vriesvak x 1, Afwasmachine x 1 Filter-koffiezetapparaat , Broodrooster , Stofzuiger , Waterkoker

Buiten

  • Bosrijk park - 1

  • Tuin

    Niet omheinde vijver, dus opgelet met kleine kinderen zonder toezicht, Bosrijk park
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 4
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Babyspullen zelf mee te brengen
Vijver
niet beveiligd
Meer
500 m
Bos
10 m
Bakkerij
3 km (Couvin)
Apotheek
3 km (Couvin)
Restaurants
3 km (Couvin)
Winkels
3 km (Couvin)

18 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,4
Zeer goed

Z. Birte DE Belgique
9,8
Verblijf van een jong koppel Lang-Weekend Februari 2024

Wir hatten ein paar schöne und entspannte Tage im Loft der alten Mühle.

Vertalen naar het Nederlands
J. Inez NL Belgique
9,8
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend Februari 2024

Heel gezellig huis en geweldige kachel! Een heerlijk weekend rust. Fijne eigenaars.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend November 2023

Heel goede ontvangst! Toffe locatie! Zalig, gezellig huisje!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
10
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Oktober 2023

Nous sommes allés dans ce logement avec nos deux enfants (2 ans et 3 ans) et nous avons passé un très bon séjour, propriétaires très accueillants. Le seul point d'attention, la chambre "enfants" est au rez-de-chaussée, tandis que le lit deux personnes est à l'étage, donc il faut se sentir à l'aise que les enfants dorment en bas et les adultes en haut, selon l'âge des enfants ça peut être délicat. Cependant, le lit deux personnes est largement assez grand pour accueillir toute la famille :)

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
9,2
Verblijf van een ouder koppel Lang-Weekend September 2023

Excellent séjour dans un cadre Natura 2000 idyllique, nous reviendrons

Vertalen naar het Nederlands
D. Bruno NL Belgique
9,6
Verblijf van een ouder koppel Week September 2023

Wij hebben een uitstekende vakantie doorgebracht. De woning is prachtig en de ligging is uitstekend in de volle natuur. In de omgeving hebben we prachtige wandelingen gedaan, niettegenstaande het typisch Belgische kwakkelweer. Dit adres is een aanrader. Hier kom je tot rust en laat je het lawaai van de stad achter je. Genieten tot en met.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9
Verblijf van een jong koppel Midweek Augustus 2023

Heerlijke midweek gehad in dit fijne, mooi gelegen vakantiehuis. Bij mooi weer kan je heerlijk rustig in de ruime tuin zitten. De omgeving is verder prachtig en het schattige Bouillon is vanaf dit huis ook goed te bereiken.

Vertalen naar het Nederlands
R. Thijs NL Belgique
9
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Augustus 2023

Prachtig verblijf op een mooie locatie. Er is enorm veel ruimte op het eigen terrein en alle mogelijkheden om te gaan wandelen, vissen , vuurtje stoken of meer. Houd rekening met het feit dat je hier weinig internet verbinding hebt

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
9
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week Augustus 2023

Localité et environnement très calme en pleine nature sauvage. Super accueil et chouettes explications sur la région. Merci à eux pour leur discrétion et leur sympathie.

Vertalen naar het Nederlands
D. Karin NL Belgique
9,1
Gezinsverblijf met adolescenten 2-weken Augustus 2023

Zeer mooi verblijferg vriendelijke, behulpzame eigenaars. Het weer zat niet zo mee maar dat is in dit huis géén probleem. Een terras of trap naar de tuin vanuit de living zou het perfect maken. Dan ben je toch eerder buiten bij wisselvallig weer en kan je van het prachtige uitzicht genieten. Keuken van alle gemakken voorzien, incl. Nespresso. Douche alleen te bereiken via de slaapkamer voor n gezin geen probleem. Geen kledingkast. Visvijvers prachtig! Fijne plek om heerlijk tot rust te komen

Vertalen naar het Nederlands
L. Jeroen NL Belgique
9,9
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week Juli 2023

Wij hebben hier als koppel een heerlijke week beleefd! Er is genoeg te doen in de omgeving zodat u zich niet hoeft te vervelen. Hele mooie wandelingen in de buurt, vooral de wandeling vanuit Nismes van 15km op wikiloc is echt de moeite! Het gastgezin is echt heel vriendelijk, doet alles wat ze kunnen om het hun gasten naar de zin te maken. Wat zo mooi is is dat ze dit ook als gezin ondernemen en ieder draagt zijn steentje bij. Iedereen doet zijn uiterste best om Nederlands te praten!

Vertalen naar het Nederlands
G. Kasper NL Belgique
9,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Mei 2023

Dit was een fantastische ervaring!! De eigenaars zijn heel aardige mensen die hun privédomein op een prachtige manier beheren. Zeker met kinderen of om (zonder vergunning) te vissen op het domein van ettelijke hectaren is het een absolute aanrader. De loft waar je verblijft is heel authentiek, comfortabel, ruim en met oog voor detail vormgegeven. De eigenaars zijn discreet maar letten tegelijkertijd op de details. Je voelt je echt welkom en de koning te rijk. Vol in de natuur!

Vertalen naar het Nederlands
R. Edwin NL Belgique
9,3
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Mei 2023

prachtige en rustgevende omgeving zeer vriendelijke en behulpzame ontvangst enorm genoten van onze vier dagen midden in de natuur bij Steve&Natacha!

Vertalen naar het Nederlands
N. Mira NL Belgique
9,3
Verblijf van een jong koppel Weekend Mei 2023

Zeer fijn verblijf gehad in Couvin, fijne plek om even tot rust te komen. De loft is van alle gemakken voorzien en heeft een goed uitgeruste keuken en mooie open haard. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader, goede ligging om de natuur in te gaan of stadjes te bezoeken.

Vertalen naar het Nederlands
F. Julien FR Belgique
10
Professioneel verblijf Weekend April 2023

Excellent accueil de la part de Steve et Natacha qui consacrent énormément d'energie et de passion à leur domaine et qui savent le partager. Le logement est magnifique, bien équippé, situé dans un écrin de verdure. Les ballades matinales autour des étangs étaient un pur délice. Nous y retournerons avec grand plaisir!

Vertalen naar het Nederlands
V. Esther NL Belgique
9,6
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend April 2023

Eenheid sfeervol gezellig huis die van alle gemakken is voorzien. Alles wat je nodig hebt is aanwezig zoals een oven om lekkere verse broodjes af te bakken. Ook aan spelletjes ontbreekt het niet. De openhaard was prachtig en verwarmde de woning goed. De woning ligt in een prachtige omgeving en is een goede uitvalbasis om dagjes de dorpjes of grotten te ontdekken. De eigenaars zijn heel erg vriendelijk en staan klaar om je verblijf geslaagd te maken. Wij zullen zeker nog terug keren.

Vertalen naar het Nederlands
V. Christopher FR Belgique
9,2
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Maart 2023

Superbe week-end passé dans un logement atypique. Cette ancienne grange est le lieu idéale pour un repos total. L'endroit est très calme avec un cadre magnifique. Très bon endroit pour faire des balades. Les hôtes sont accueillants et bienveillants. Un endroit à refaire volontiers !

Vertalen naar het Nederlands
D. Eric FR Belgique
8,1
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend Februari 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken