Vakantie op de boerderij in Couvin voor 12 personen in de Ardennen

[105028-02]
12 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 5 Kamers

Dit karakteristieke vakantiehuis, gesitueerd in de bijgebouwen van een boerderij in Couvin , straalt een tijdloze charme uit. Met 5 slaapkamers en 5 badkamers vormt dit het ideale verblijf voor tot wel  12 personen . Dit 3-sterren vakantiehuis in Couvin , provincie Namen , is een ideale bestemming voor een vakantie met een groep vrienden of familie in de idyllische...

Dit karakteristieke vakantiehuis, gesitueerd in de bijgebouwen van een boerderij in Couvin, straalt een tijdloze charme uit. Met 5 slaapkamers en 5 badkamers vormt dit het ideale verblijf voor tot wel 12 personen.

Dit 3-sterren vakantiehuis in Couvin, provincie Namen, is een ideale bestemming voor een vakantie met een groep vrienden of familie in de idyllische Ardennen. De eigenaars hebben met hun zorgvuldig gekozen inrichting de oorspronkelijke charme van dit boerderijtje weten te behouden. Het garandeert een geslaagde vakantie in een comfortabele omgeving! De overwelfde eetkamer - een lust voor het oog - is de ideale plaats om samen te komen met de hele familie. De rest van de woonkamer zal ook voldoen aan jouw verwachtingen met zijn gezellige woonkamer en keuken. Verspreid over twee verdiepingen vind je in totaal 5 slaapkamers (waarvan één gecreëerd op de overloop) en 5 badkamers (waarvan drie met een privébadkamer). Daarnaast is er een aparte speelkamer voor de kinderen met kinderspellen, televisie en Dvd-speler, evenals een tweede gezellige lounge. Merk ook op dat in de gehele woning draadloze internetaansluiting aanwezig is.

Rondom het vakantiehuisje ligt een prachtige tuin met een oppervlakte van 600m², met een gemeubileerd terras, ideaal om te genieten van een heerlijke barbecue met familie of vrienden. De kinderen zullen zeker genieten van het leven op de boerderij. De Eau Blanche, een leuk riviertje dat achter in de tuin stroomt, geeft de mogelijkheid om een aangenaam partijtje vissen te organiseren, wat van jouw verblijf tot een onvergetelijk moment zal maken. Merk ook op dat de hond van harte welkom is. Hij zal ongetwijfeld blij zijn om jou te begeleiden op jullie avonturen in de Ardennen. Om het verblijf nog toegankelijker en comfortabeler te maken, beschikt de groepsaccommodatie ten slotte over een ruime privéparking met 4 parkeerplaatsen.

Gelegen aan de rand van een klein dorp, vormt dit 3-sterren vakantiehuis het perfecte vertrekpunt voor aangename wandelingen in een van de mooiste regio's van de provincie Namen. Daarnaast ligt de woning dicht bij vele fascinerende toeristische activiteiten. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het plaatsje Couvin! Dit charmante gehucht is een leuke onderbreking tijdens je avonturen dankzij de tijdloze stijl en zijn veel sites (grotten, abdijen en brouwerijen). Bezoek de grotten van Neptunus of proef een van de heerlijke biertjes van Brasserie des Fagnes! Reis ook zeker af naar Froidchapelle, waar de prachtige meren van Eau d'Heure wachten! Hier vind je ook het Natura Park van de meren van Eau d'Heure met zijn touwenparcours en zip-lijnen. Voor meer ontspannende activiteiten begeef je je naar het wellnesscentrum of het nabij gelegen Aquacenter waterpark. Voel je vrij om de stad van Chimay en het Kasteel van de Prinsen van Chimay te bezoeken. Chimay staat echter vooral bekend om de Abdij van Onze Lieve Vrouw van Scourmont, waar de Cisterciënzer Trappisten overheerlijke biertjes brouwen en verrukkelijke kazen produceren. Dat wordt smullen!

Deze 3-sterren cottage is een ideale vakantiebestemming om quality time door te brengen in een groep, in de provincie Namen. Ontdek dit charmante boerderijtje vol geschiedenis in de Ardennen en laat je verleiden door de vele activiteiten in de regio.

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Specifieke interesses
Fietsverblijf
Vissen
Ligging
Nationaal Park
Aan het water
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
5 slaapkamers
5 badkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Gezamenlijke tuin
Spellen voor buiten
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Beveiligde fietsenstalling
EV-oplaadpunt
Privéparking
Andere
Wasmachine
Fietsreinigingskit
Christelle - Customer Service Advisor
Tip(s) van Christelle Customer Service Advisor

Elektrische wagen? Hier beschik je over een oplaadpunt om je wagen op te laden. Afspraken over opladen en betaling dienen bij aankomst met de eigenaar te worden gemaakt.

 

Gelegen op slechts 6 kilometer van het vakantiehuis, vind je de skipistes van Oignies-en-Thiérache, waar zowel in de zomer als winter leuke activiteiten te beleven zijn!

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
Aan de rand van het dorp
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland, Rivier
Oriëntatie
Noord-West
Totale oppervlakte
125 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
5
Aantal slaapkamers
5
Privé-ingang
Niveau 0
Verwarming
Centrale verwarming op biomassa
Bouwjaar
1707
Jaar van renovatie
2007

Niveau 0

  • Hall

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    TV, DVD
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Afzuigkap, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast met vriesvak x 1, Diepvriezer, Afwasmachine x 1 Filter-koffiezetapparaat , Waterkoker , Soepmixer
  • Berging

    Wasmachine
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Zitkamer

  • Slaapkamer 1 - 2p

    1p bed x 2
  • Privébadkamer 1

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 2

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Slaapkamer 3 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 3

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Badkamer

    Badkuip, Wastafel x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 2

  • Slaapkamer 4 - 2p

    1p bed x 2
  • Kamer op overloop 5 - 4p

    Stapelbed x 4
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Buiten

  • Gemeenschappelijke tuin

    Oppervlakte 600 m²,
  • Buitenspeeltuigen

    Glijbaan, Schommel
  • Terras

    Oppervlakte 35 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 4, Laadstation voor elektrisch voertuig
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Rivier
40 m
Restaurants
3 km
Winkels
7 km (Couvin)
Markt
7 km (Couvin)
VVV Kantoor
7 km (Couvin)
Mister Cash
7 km (Couvin)
Station
7 km (Couvin)

2 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
NEW

S. Christina NL Belgique
8,1
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Mei 2023

Het was erg fijn! Enige minpunt was dat de verwarming bleef loeien en als je deze uitdraaide begon te piepen. Het was erg warm, dus verwarming was helemaal niet nodig. De matrassen zijn wel aan wat vervanging toe, je zakte op sommigen wel erg door.

Vertalen naar het Nederlands
C. MARC FR Belgique
9,7
Groepsverblijf onder vrienden Midweek Juni 2022

Malgré une décision et un choix fait en "last minute" nous n'avons eu aucun regret, tant l'accueil et le séjour ont été absolument parfaits, et cela pour les quatre couples de notre famille.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken