• NL

Activiteiten in de buurt van Couvin

Vakantiehuis [105028-03]
Aquascoop van Virelles in Provincie Henegouwen

Aquascoop van Virelles [Provincie Henegouwen] [6km]

20%

De Aquascope van Virelles is één van de grootste natuurreservaten van België. Een ruimte met decors met livebeelden van de fauna, een ludiek en interactief parcours in openlucht, een speeltuin, barbecue, picknickplaats, speciale evenementen bij elke seizoensverandering.

Skipiste van Oignies-en-Thiérache in Province du Namur

Skipiste van Oignies-en-Thiérache [Province du Namur] [7km]

Heropening van het skistation van Oignies-en-Thiérache voor de liefhebbers van alle stijlen van wintersporten. En voor de zomer is er de mountainboard ...

Grotten van Neptunus in Provincie Henegouwen

Grotten van Neptunus [Provincie Henegouwen] [9km]

Deze grotten behoren tot de oudste van België. Ze kunnen te voet en per boot worden bezocht. Het bezoek eindigt met een schitterend klank- en lichtspel.

Karting des Fagnes bvba in Provincie Namen

Karting des Fagnes bvba [Provincie Namen] [10km]

2=3

De Karting des Fagnes is 1366 meter lang en is daarmee één van de langste circuits in Europa. De karting is gelegen in een prachtige groene streek enbeschikt over een complete infrastructuur, een grote cafetaria en een tribune.

Brasserie des Fagnes in Provincie Namen

Brasserie des Fagnes [Provincie Namen] [11km]

De Brasserie des Fagnes is om drie redenen een bezoekje waard. In het museum krijgen bezoekers oude brouwersmateriale te zien. De moderne brouwerij produceert de heerlijkste bieren. En in de taverne kunnen bezoekers terecht voor een hapje en een drankje, terwijl de kinderen zicht uitleven in de speeltuin.

Chemin de Fer à Vapeur des 3 Vallées in Provincie Namen

Chemin de Fer à Vapeur des 3 Vallées [Provincie Namen] [12km]

Maak kennis met de spoorlijn van de 3 Valleien, één van de mooiste treinroutes van Europa. Keer terug in de tijd met een authentieke stoomtrein en doorkruis de ‘Drie Valleien' met hun ongelooflijke landschappen.

Espace Chimay in Province de Hainaut

Espace Chimay [Province de Hainaut] [15km]

1,50€

Chimay Experience geeft je een inkijk in de geheimen van het productieproces van de verschillende trappistenbieren en -kazen van Chimay. Het bezoek wordt afgerond met het proeven van een Chimay bier. Proost!