Vakantiewoning in Durbuy voor 2 personen in de Ardennen

[105909-01]
+
2 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 1 Kamer
Zeer goed Lees de reacties 9,1

Op zoek naar een praktisch en  comfortabel appartement  om de streek rond Durbuy te gaan ontdekken? Zoek dan niet verder. Deze woning is ideaal voor een verblijf met zijn tweetjes.  In een oud boerderijgebouw nodigt de vakantiewoning ‘Au Cap’ met zijn industriële stijl uit tot heerlijke momenten van samenzijn, in nauw contact met de natuur en de dieren. Het...

Op zoek naar een praktisch en comfortabel appartement om de streek rond Durbuy te gaan ontdekken? Zoek dan niet verder. Deze woning is ideaal voor een verblijf met zijn tweetjes. 

In een oud boerderijgebouw nodigt de vakantiewoning ‘Au Cap’ met zijn industriële stijl uit tot heerlijke momenten van samenzijn, in nauw contact met de natuur en de dieren. Het appartement biedt het comfort van een volledig uitgeruste keuken en een hoeksalon om lekker in te ontspannen. Vanop het terras geniet je een panoramisch uitzicht op de natuuromgeving waarbij je helemaal tot rust zal komen.

Alles staat hier in het teken van natuurbewust toerisme, waarbij contact met de natuur en de anderen centraal staat en zeer bewust omgesprongen wordt met hulpbronnen (water, energie, afval, enz.). Dit huis mag dan ook prat gaan op de labels Clé Verte en Réseau Nature.

Tijdens een zondags bezoekje aan de broodoven keer je terug in de tijd. De oude oven, die je de hele dag in actie kan zien, dompelt je onder in een tijdloze sfeer. Op het ritme van de bedachtzame, precieze bewegingen van de bakker ontdek je het hele ontstaansproces, van graan naar brood. Geniet van de gezellige sfeer rond de oven en van de geur van het brood terwijl het bakt, en hoe het zingt als het uit de oven komt. Wil je je verblijf nog iets extra's geven? Vlak bij je vakantiehuis kan je zorgvuldig samengestelde (meeneem)ontbijten reserveren. Waarom zou er niet van genieten op je terras?

In de omgeving kan je prachtige wandelingen maken, en zijn er ook heel wat andere activiteiten te beleven, zowel op sportief als op cultureel vlak. Grandhan ligt in de gemeente Durbuy, ook wel het 'kleinste stadje ter wereld' genoemd. Durbuy straalt een gezellige middeleeuwse sfeer uit, en is één van de mooiste plekjes van België. Een absolute aanrader tijdens je verblijf in de Belgische Ardennen. In Durbuy vind je een waaier aan activiteiten: een confituurfabriek, een ambachtelijke brouwerij, het Museum van diamant, het 'Topiaires' park, het toeristische treintje... Ook sportievelingen kunnen hier hun hart ophalen: kajakken, mountainbiken, boogschieten zijn slechts één van de vele mogelijkheden. Voor droppings, een avonturenparcours of rafting kan je terecht bij La Petite Merveille. Een bezoekje aan het Parc des Topiaires (Vormsnoeipark) of het Labyrint zijn zeker de moeite waard. En als je houdt van gastronomie: "Le fou est belge" & "La Chambre d'amis" liggen vlakbij en zijn bij de beste restaurants in de streek.

Kortom je zal je zeker geen seconde vervelen tijdens je verblijf in dit comfortabele appartement ! 

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Specifieke interesses
Vissen
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
1 slaapkamer
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed (op aanvraag) , 1 babybad (op aanvraag) , 1 kinderstoel (op aanvraag)
Buiten
Privétuin 
Parking en voorzieningen 
Openbare parking
Morgan - Customer Service Advisor
Tip(s) van Morgan Customer Service Advisor

Tijdens je verblijf in deze woning is een bezoek aan Durbuy, "het kleinste stadje ter wereld", absoluut niet te missen. Je vindt er een waaier aan culturele en sportieve activiteiten. 

 

Belangrijk om te weten

Ideaal om wat bij te praten: hier doe je de afwas nog gezellig met de hand!
Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
In een gehucht
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Dorp
Oriëntatie
Zuid-West
Totale oppervlakte
40 m²
Aantal niveaus
1
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
1
Privé-ingang
Niveau 1
Ligging woning
Niveau 1
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
1850
Jaar van renovatie
2001

Niveau 1

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    TV, DVD, Radio-CD
  • Eetkamer

  • Keuken

    Elektrische kookplaat x 4, Magnetron (microgolf) combineerbaar, Koelkast met vriesvak
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Bad gecombineerd met douche, Wastafel x 1, WC x 1

Buiten

  • Tuin

    Oppervlakte 25 m²
  • Openbare parking

    Aantal parkeerplaatsen: 3
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Bos
1 km
Rivier
1 km
Restaurants
1 km
Winkels
5 km (Melreux)
Markt
10 km (Hotton)
VVV Kantoor
5 km (Durbuy)
Mister Cash
5 km (Barvaux)
Bus
5 km (Barvaux)
Station
5 km (Melreux)

10 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,1
Zeer goed

P. Paul NL Belgique
9,7
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend Maart 2024

Na een erg vriendelijke ontvangst kennis gemaakt met een logement dat volledig beantwoord aan de verwachtingen. Alles aanwezig wat nodig is om een comfortabel verblijf te hebben. Het terrasje was extra genieten dankzij het mooie weer en ruime uitzicht. Voor herhaling vatbaar!

Vertalen naar het Nederlands
R. Anja NL Belgique
9
2-weken September 2023

Leuk verblijf op een boerenhoeve. Veel respect voor de dieren die daar allemaal rondlopen. Heerlijk voor wandelingen en dicht bij leuke plaatsjes als je weer meer actie zoekt. Vakantie voor rust is hier wel lekker.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,4
Verblijf van een jong koppel Weekend Augustus 2023

Zeer netjes, nog zeer nieuw ziet het er uit.. tof ingericht . Leuk bad. Alles wat je nodig hebt. Compact en ruim genoeg. Leuk terras met vergezicht. Open sfeer op de boerderij. De matras mocht voor mij iets beter zijn, maar mijn vriend had er geen last van?. Heel vriendelijke ontvangst

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
8
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend Juli 2023

Vrai retour à l’essentiel…

Vertalen naar het Nederlands
V. Toon NL Belgique
9,4
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend April 2023

Na een zeer hartelijke ontvangst hebben we een paar heerlijke dagen gehad vanuit deze fijne uitvalsbasis. Een sfeervollen boerderij, met dieren en aardige mensen. Wij komen er zeker nog een keer terug.

Vertalen naar het Nederlands
__Message informatif d’Ardennes étape
April 2023

__AEV5_Event_107 Le gîte a été rénové en mars 2023: nouvelle cuisine équipée, nouvelles peintures, rénovation de la salle de bain. Le dossier photos correspond donc bien à l'état actuel de ce sympathique logement pour 2. De gîte werd gerenoveerd in maart 2023: nieuwe ingerichte keuken, nieuw schilderwerk, renovatie van de badkamer. De foto's in het dossier geven dus een goed beeld van de huidige staat van dit gezellige vakantiehuis voor 2 personen.

L. Rony NL Belgique
6,8
Verblijf van een ouder koppel 2-weken Augustus 2022

Wie van voordurend van joelende kinderen en en lawaai van werken op de boerderij houd en bijna geen wifi is het een aanrader..airco en vliegenramen is niet aanwezig,,want het heel warm maakt in de hooischuur..buiten terras is ook aan vervanging toe..

Vertalen naar het Nederlands
Aude
___ Antwoord van Aude, Ardennes-étapes
___ heeft geantwoord op 29/08/2022

Beste Gast, Hartelijk dank voor uw feedback, deze is voor ons zeer belangrijk. Inderdaad, de vakantiewoning is gelegen bij een boerderij die nog in werking is Bij het kiezen van een huis, raden wij steeds aan om de beschrijving van de woning te lezen. Zo bent u helemaal zeker dat het huis 100% aan uw verwachtingen voldoet. Sommige gebieden in de Ardennen kunnen minder goed worden bediend, afhankelijk van de operator. Het spijt ons dat dit invloed heeft gehad op uw verblijf Tot binnenkort in de Ardennen. Het Ardennes étape team

Anoniem NL Belgique
7,9
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek Augustus 2022

Vriendelijke ontvangst. Verbeteringen qua comfort zijn mogelijk.

Vertalen naar het Nederlands
D. Daan NL Belgique
6,5
Verblijf van een jong koppel Midweek Juli 2022

Het heeft dringen een opfris beurt nodig. Betere uitleg waar het bos ligt rivier, er mogen ook zeker vliegenramen komen want iedere avond 20 muggen dood kloppen is geen plezier, slecht bereik met de gsm. En niet heel hond vriendelijk.

Vertalen naar het Nederlands
S. Christine FR Belgique
7,8
Verblijf van een ouder koppel Week Juli 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

V. Eric FR Belgique
6,6
Verblijf van een ouder koppel Week Juni 2022

Petit mais tres jaleureu

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken