Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie-beleid.
  • NL

Activiteiten in de buurt van Esneux

Vakantiehuis [106052-01]
Découvertes de Comblain in Provincie Luik

Découvertes de Comblain [Provincie Luik] [12km]

1=2

Comblain-au-Pont nodigt u uit haar grotten te ontdekken. In de ingewanden van de aarde wacht een indrukwekkende wereld. Tijdens het bezoek zult u prachtige druipsteenformaties tegenkomen. De begeleiders geven graag hun respect en passie door voor deze plaats die ‘s winters door vleermuizen bevolkt wordt.

<p>Centre d'Interprétation de la Chauve-Souris</p> in Provincie Luik

Centre d'Interprétation de la Chauve-Souris

[Provincie Luik] [13km]

1=2

Het kenniscentrum van de vleermuis doet bezoekers nadenken over de natuur en over de vleermuis in het bijzonder. Tijdens een verrassende en leerrijke tocht komt u van de heks Barbastella alles te weten over deze kleine, vliegende wezens.

VenturiX Outdoor in Provincie Luik

VenturiX Outdoor [Provincie Luik] [13km]

10%

VenturiX Outdoor in Comblain-au-Pont, biedt tal van avontuurlijke activiteiten en op maat gesneden catering in een prachtige, natuurlijke omgeving.

Huis van de Metaalbewerking in Provincie Luik

Huis van de Metaalbewerking [Provincie Luik] [18km]

1=2

Het Huis van de Metaalnijverheid en industrie in Luik doet je de lange Belgische geschiedenis van de metallurgie en de energiebronnen van vroeger en nu uit de doeken en licht het belang ervan toe voor het Waalse dagelijkse leven.

<p>Source o Rama</p> in Provincie Luik

Source o Rama

[Provincie Luik] [19km]

2

Wat is er in Chaudfontaine, kuurstad bij uitstek, natuurlijker dan een bezoek aan een interactief museum dat gewijd is aan het water en haar toepassingen in het leven? Dat en nog veel meer kan je komen ontdekken bij Source O Rama.

Intergeallieerde Memoriaal in Provincie Luik

Intergeallieerde Memoriaal [Provincie Luik] [19km]

Drie keer per jaar opent het intergeallieerd monument van Cointe zijn deuren voor het grote publiek. U kunt gratis de 75 meter hoge toren beklimmen om het indrukwekkende zicht rondom rond over de stad Luik te bewonderen.

Huis van de Wetenschap in Provincie Luik

Huis van de Wetenschap [Provincie Luik] [20km]

Het Maison de la Science in Luik is een voortrekker inzake het promoten en toegankelijk maken van de wetenschap. Of hoe spelend leren mogelijk is aan de hand van ongelofelijke experimenten die menigeen met verstomming zullen slaan.

<p>Aquarium-Museum van Luik</p> in Provincie Luik

Aquarium-Museum van Luik

[Provincie Luik] [20km]

1=2

Kom de onderwaterwereld in het centrum van Luik ontdekken. Groot en klein zullen onder de indruk zijn van deze kleurrijke wereld.