Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie-beleid.
  • NL

Activiteiten in de buurt van Eupen

Vakantiehuis [106683-01]
<p>Karting Eupen</p> in Provincie Luik

Karting Eupen

[Provincie Luik] [4km]

1€-2€

In de industriezone van Eupen is er een nieuw complex geopend. Je vindt er de grootste indoor-piste ter wereld... Wedstrijdspirit? Naar de piste in Eupen!

Het meer en de stuwdam van Eupen in Provincie Luik

Het meer en de stuwdam van Eupen [Provincie Luik] [9km]

De stuwdam van Eupen, ook de stuwdam van de Vesdre genoemd, ligt op slechts enkele kilometer van Eupen, aan de uitlopers van het Hertogenwald. Een uitstap naar dit stuwmeer heeft, zeker in de winter als er sneeuw ligt en het gevroren heeft, heel veel charme.

<p>Het Gileppe meer</p> in Provincie Luik

Het Gileppe meer

[Provincie Luik] [13km]

15%

Ontdek het Gileppe-meer in het hart van een uitzonderlijk stukje natuur en geniet van een groot aantal activiteiten voor jong en oud.

Golf and Business Club in Provincie Luik

Golf and Business Club [Provincie Luik] [14km]

20%

De Golf & Country Club in Henri-Chapelle bestaat al sinds 1989 en richt zich expliciet tot iedereen. Test je swing op “La Chapelle”, de 9-holes golfbaan of de 18-holes golfbaan en beleef een ontspannend dagje golf in het hart van de Ardennen op een steenworp van de Duitse en de Nederlandse grens.

Lasergame Verviers in Provincie Luik

Lasergame Verviers [Provincie Luik] [17km]

4=5

Lasergame Verviers is één van de weinige plaatsen die deze avontuurlijke activiteit aanbiedt. Met volledige gevechtsuitrusting gaat u aan boord van de Enterprise, het beroemde ruimteschip van Star Trek, en gaan twee teams de strijd met elkaar aan.

Stembert in Provincie Luik

Stembert [Provincie Luik] [17km]

Iets verder weg van Verviers ligt Stembert, de moeite waard voor zijn zeer mooie gebouwen in streeksteen en zijn natuurlijke omgeving!

Skipiste van Baraque Michel in Provincie Luik

Skipiste van Baraque Michel [Provincie Luik] [18km]

De Baraque Michel, een mythische plaats voor wandelaars en skiërs, in de buurt van een van de hoogste punten van ons vlakke landje ...

<p><b>Langlaufcursus in de Ardennen</b></p> in

Langlaufcursus in de Ardennen

[] [18km]

Beleef de magie van een winterlandschap op de langlauflatten! Langlauf is voor zowel de recreatieve als de fanatieke sporter een complete sport. Langlaufen wordt op alle niveaus beoefend. Kom deze sport onder familie of vrienden uitproberen in de Ardennen.

Artisanale stroopmakerij Nyssen in Provincie Luik

Artisanale stroopmakerij Nyssen [Provincie Luik] [18km]

De artisanale stroopmakerij van Aubel zet de traditie van het stroop maken al 5 generaties voort. Doorheen de jaren werd het gamma aan producten uitgebreid met andere specialiteiten. Laat je inwijden in hoe men artisanale stroop maakt en kom proeven van dit heerlijke product.

Reservaat van de vallei van de Gueule in Provincie Luik

Reservaat van de vallei van de Gueule [Provincie Luik] [19km]

Ontdek de vallei van de Gueule, in het hart van Het Land van Herve. Gecreëerd door Natagora, biedt ze unieke landschappen aan op meer dan 49 hectaren!

<p>Traiteur Les Cours</p> in Herve

Traiteur Les Cours

[Herve] [19km]

Een professionele traiteur met talrijke referenties en tevreden klanten.