Vakantiehuis in Fauvillers voor 8 personen in de Ardennen

[105837-02]
+
8 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 4 Kamers

Dit karakteristieke boerderijtje uit de 18de eeuw is tegenwoordig een vakantiewoning vol comfort, ideaal voor een familie die de Ardennen en de streek van Fauvillers wil ontdekken. Je wordt onmiddellijk betoverd door het authentieke karakter van dit vakantiehuisje, dat zijn kenmerken van vroeger heeft behouden. Zo geven de prachtige stenen muren en de ongepleisterde balken het...

Dit karakteristieke boerderijtje uit de 18de eeuw is tegenwoordig een vakantiewoning vol comfort, ideaal voor een familie die de Ardennen en de streek van Fauvillers wil ontdekken.

Je wordt onmiddellijk betoverd door het authentieke karakter van dit vakantiehuisje, dat zijn kenmerken van vroeger heeft behouden. Zo geven de prachtige stenen muren en de ongepleisterde balken het vakantiehuis een heel mooi effect. Ook de woonkamer is heel bijzonder, je kan er in alle gezelligheid ’s avonds samen eten na een drukke dag. De houtkachel biedt het geheel een zeer warme sfeer. In de winter is het heerlijk om samen de avond door te brengen aan het haardvuur in de zithoek. Je beschikt bovendien over een open keuken, die volledig uitgerust en handig is. De keukenprinsen en -prinsessen van de groep kunnen zich hier uitleven. In de zomer kies je misschien eerder voor een een barbecue in de tuin, zodat je kan genieten van het terras en de mooie privétuin. Op het vlak van genot is er een ontspanningsruimte met sauna voorzien, alsook een jacuzzi in een van de 2 badkamers. Ten slotte, zijn er ook 4 slaapkamers, die heel netjes en persoonlijk zijn ingericht.

Met een vakantiehuis in Fauvillers hebben zowel de natuurliefhebbers als de liefhebbers van sportieve activiteiten meer dan genoeg mogelijkheden met talloze wandelpaden in de buurt. De streek biedt trouwens ieder seizoen activiteiten. Zo kan je in de winter terecht op de skipistes van Neu Perlé en Anlier, vlakbij het vakantiehuisje. In de Ardennen behoort gastronomie tot het lokale erfgoed, lekkerbekken mogen dan ook zeker Enclos des Frênes en de Hoeve van de Sanglochons (evervarkens) niet missen. Ten slotte, wacht er je nog een aangename familie-uitstap in de vallei van het meer met de speeltuin in Neufchâteau. Hier kan je tennissen, beach-volleyballen of barbecueën en minigolf spelen.

Een prachtige vakantie op het platteland, dat staat je te wachten in dit 3,5-sterren verblijf voor 8 personen in Fauvillers. Boek snel!

Toegankelijkheid
2 hond(en) toegelaten
Vrijetijdsvoorzieningen
Haard
Wifi
Jacuzzi  , Loungeruimte , Sauna
Barbecue
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 badkamers
4 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Privétuin 
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Christelle - Customer Service Advisor
Tip(s) van Christelle Customer Service Advisor

Sauna of jacuzzi na een lange wandeling.

Vergeet je zwemkledij niet.

De streek heeft een rijk historisch erfgoed, dat vooral verbonden is met de gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog. Dit wordt weergegeven in het Bastogne War Museum, een opmerkelijk museum dat voornamelijk gebaseerd is op de periode van de Slag om de Ardennen.

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Type woning
Twee onder één dak = halfopen bebouwing
Ligging
In een gehucht
Nabijheid van wegen
In een doodlopende straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
230 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
4
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
1852
Jaar van renovatie
2016

Niveau 0

  • Hall

  • Ontspanningsruimte

    Infraroodcabine, Jacuzzi, Douche x 1
  • Slaapkamer 1 - 2p

    1p bed x 2
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Bubbelbad, Douche x 1, Wastafel x 2
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    TV, DVD
  • Eetkamer

    Houtkachel
  • Ingerichte keuken

    Kookfornuis op gas x 5, Oven x 1, Koelkast x 1, Diepvriezer, Afwasmachine x 1 Waterkoker , Broodrooster , Koffiezetapparaat Senseo , Soepmixer , Filter-koffiezetapparaat , Vruchtenpers
  • Keuken

    Koelkast x 1, Diepvriezer

Niveau 2

  • Slaapkamer 3 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 4 - 2p

    1p bed x 2
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Buiten

  • Privétuin

    Niet omheind, Oppervlakte 612 m²
  • Terras

    Oppervlakte 18 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 3
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
1 km
Rivier
500 m
Skipiste
20 km (Champlon)
Ravel
5 km (Hollange)
Restaurants
10 km (Fauvillers)
Winkels
14 km (Bastenaken)
Bakkerij
5 km (Fauvillers)
Apotheek
14 km (Bastenaken)
Markt
14 km (Bastenaken)
VVV Kantoor
14 km (Bastenaken)
Mister Cash
14 km (Bastenaken)

8 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
8 ,2
Goed

G. M.H.W. NL Belgique
9,3
Gezinsverblijf met adolescenten Week December 2023

Een mooi huisje. Hier een week geweest en we hebben ons goed vermaakt ondanks het slechte weer. De eigenaar is vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader.

Vertalen naar het Nederlands
G. Shannon NL Belgique
9,1
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend December 2023

Het huis is knap gerenoveerd, heeft mooie kamers, goede spa zone en goede badkamers. De woonkamer en de keuken waren ideaal voor een goede maaltijd een leuk spelletje en een gezellige sfeer. Enkel de bedden lagen niet ideaal doordat de matrassen al wat ouder waren. Ook de donsdekens waren vuil… Voor de rest hebben wij een prettig verblijf gehad ??

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend April 2023

Leuke ervaring, zeer ruime, propere kamers en ontspanningsruimtes. Welnessruimte is aan vernieuwing/verfrissing toe (vochtgeur).

Vertalen naar het Nederlands
D. Yenti NL Belgique
7,6
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend April 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
7,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Februari 2023

Wij hebben een leuk weekend gehad. De omgeving is erg mooi en rustig. De inhoud van de keuken, onder andere het servies, pannen, bestek en schalen zijn enorm verouderd. De vaatwasser is vies, maakt absoluut niet goed schoon.

Vertalen naar het Nederlands
F. Gunter NL Belgique
4,9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Januari 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

H. Krystel FR Belgique
9,4
Groepsverblijf onder vrienden 2-weken Januari 2023

Super gîte de vacances ! Nous y avons passé 2 semaines très agréables malgré un temps très décourageant... Nous sommes donc restés énormément à l'intérieur et avons pu profiter de la grande cuisine, de son espace de vie suffisamment grand pour 8 personnes et du wellness très agréable. Aucun gros souci sur place et à la moindre question le propriétaire est tout à fait disponible et très sympathique. Literie ok, machine à laver sur place, jeux de société à disposition bref c'était très bien!

Vertalen naar het Nederlands
D. Jonas NL Belgique
7,9
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Juni 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken