Vakantiehuis in Gembloux voor 5 personen in de Ardennen

[105461-01]
5 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers

Dit vakantiehuis werd tegen een toren uit de 15e eeuw aangebouwd en maakt deel uit van een grote hoeve , die omgeven is door weiden en paarden. Het werd volledig gerenoveerd en voorzien van al het mogelijke moderne comfort zonder evenwel afbreuk te doen aan zijn authentieke en oude karakter (gewelfde plafonds, eikenhouten parket…). Deze huurwoning in het hart van de provincie...

Dit vakantiehuis werd tegen een toren uit de 15e eeuw aangebouwd en maakt deel uit van een grote hoeve, die omgeven is door weiden en paarden. Het werd volledig gerenoveerd en voorzien van al het mogelijke moderne comfort zonder evenwel afbreuk te doen aan zijn authentieke en oude karakter (gewelfde plafonds, eikenhouten parket…).

Deze huurwoning in het hart van de provincie Namen en gelegen op een kasteelhoeve valt op door zijn historische achtergrond. Het is een uitgelezen gelegenheid om een origineel verblijf door te brengen in de Ardennen. Sinds de recente renovaties kan deze 3-sterren vakantiewoning bogen op een gedegen modern comfort dat perfect aansluit bij het authentieke karakter van het oord. De huurwoning beslaat 2 verdiepingen en beschikt over een zeer knusse en aangename zit- en woonkamer met houtkachel en over een geweldige, modern uitgeruste keuken. De vakantiewoning heeft 2 karaktervolle slaapkamers en een mooie en even moderne badkamer. 

Buiten kan je terecht in een mooie tuin die bij de 3-sterren kasteelhoeve hoort. Je vindt er een terras waar je gezellige avonden aan de barbecue kunt doorbrengen, kinderspeeltuigen en een beschutting.

Verder is er natuurlijk ook nog het overweldigende kader van de vakantiewoning. Je wordt er volledig ondergedompeld in het platteland van de provincie Namen. Een privéparking met twee parkeerplaatsen is tevens aanwezig.

Je kasteelhoeve ligt op een tiental kilometer van Namen, de Waalse hoofdstad. Ze is de geknipte uitvalsbasis voor wie de streek al wandelend in de vrije natuur wil ontdekken. Een bos, een rivier en een RAVeL liggen dicht in de buurt en zullen uitstekende oriëntatiepunten vormen tijdens je ontdekkingstochten in de Ardennen. Het bevallige centrum van Gembloux ligt op een boogscheut van het vakantiehuis. Gembloux geldt als een ware drijfas voor Waals Brabant: vandaar uit kan je je met gemak naar alle hoeken van België begeven als je eens andere streken wilt ontdekken. Je vindt er ook handelszaken van allerlei aard waardoor je dag al snel gevuld wordt (restaurants, winkels, markt, toeristische dienst…).

Ben je uit op een culturele keurbestemming? Bezoek dan Floreffe, gelegen aan de Samber, en de Abdij van Floreffe. Je kunt vanzelfsprekend ook naar Namen zelf gaan om te profiteren van de grote waaier aan toeristische activiteiten. In Namen tref je niet alleen winkels, restaurants en andere handelszaken aan. Wie Namen bezoekt, kan niet om de Citadel heen. Het is een heuse toeristische trekpleister waar je mooie wandelingen kunt maken. De mooiste plekjes van de stad kun je ook aan boord van het toeristische treintje van de citadel van Namen ontdekken.

Deze unieke huurwoning in de provincie Namen stelt je in staat om een origineel verblijf door te brengen in een kasteelhoeve. Moderniteit en authenticiteit gaan er perfect hand in hand. De vakantiewoning is gelegen in het hart van een plattelandsomgeving die zo typisch is voor de Ardennen. Er zijn tal van mogelijkheden tot wandelen dankzij het bos, de rivier en de RAVeL vlakbij. Bovendien bevindt Namen, de Waalse hoofdstad, zich op slechts een tiental kilometer. 

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Specifieke interesses
Fietsverblijf
Vrijetijdsvoorzieningen
Haard
Wifi
Barbecue
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
2 slaapkamers
Buiten
Privétuin 
Privéterras 
Spellen voor buiten
Paardenboxen
Parking en voorzieningen 
Privéparking
EV-oplaadpunt
Beveiligde fietsenstalling
Andere
Wasmachine , Droogtrommel
Fietsreinigingskit
Linda - Customer Service Advisor
Tip(s) van Linda Customer Service Advisor

Ook je paarden zijn welkom. Op aanvraag worden ze ondergebracht in boxen of op de weiden (betalend).

U kunt uw elektrische wagen opladen via het hiervoor voorziene oplaadpunt.

Belangrijk om te weten

Geen teledistributie in de speelkamer

Op aanvraag is het mogelijk om uw paarden in boxen of weiden te stallen (betalend).

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Huisdieren verboden

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
Op het platteland
Nabijheid van wegen
In een doodlopende straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Velden en bossen
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
90 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
2
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
1830
Jaar van renovatie
2010

Niveau 0

  • Hall

  • Berging

    Wasmachine, Droogtrommel (droogkast)
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Houtkachel, TV, DVD, Radio-CD
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1,
    , Koelkast x 1, Diepvriezer, Afwasmachine x 1 Filter-koffiezetapparaat , Waterkoker , Soepmixer , Broodrooster , Stofzuiger , Strijkijzer
  • Slaapkamer 1 - 1p

    1p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 4p

    1p bed x 2, 1p bed op mezzanine x 2
  • Badkamer

    Badkuip, Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Buiten

  • Tuin

    Oppervlakte 204 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Schommel, Speeltoren
  • Terras

    Oppervlakte 15 m²
  • Bergplaats

  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Babyspullen zelf mee te brengen
Bos
500 m
Rivier
500 m
Ravel
2 km
Restaurants
1 km
Winkels
3 km (Gembloux)
Markt
3 km (Gembloux)
VVV Kantoor
3 km (Gembloux)
Mister Cash
3 km (Gembloux)
Bus
km 1.50
Station
6 km (Gembloux)
Luchthaven
30 km (Charleroi)
Jachthaven
20 km (Namen)

2 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
NEW

V. Johan NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend Januari 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem FR Belgique
9,3
Verblijf van een ouder koppel Midweek September 2022

Le gîte est très chaleureux grâce au bois massif présent partout. L'endroit inspire au calme, est propice pour les randonnées et les sorties à vélo.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken