Vakantiehuis in Gesves voor 6/8 personen in de Ardennen

[107440-01]
+
6/8 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 3 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 9,4

Mooi gerenoveerde schuur (3 slaapkamers, 2 badkamers) met toegang tot een outdoor wellness. Rustig gelegen aan de rand van het bos! Wie deze lichte, moderne vakantiewoning binnenstapt zal amper kunnen geloven dat dit ooit niet veel meer dan een oude boerenschuur was. Al is de aanwezigheid van Simon het varken en Sucy de geit een leuke knipoog naar het verleden van het pand. Trek je...

Mooi gerenoveerde schuur (3 slaapkamers, 2 badkamers) met toegang tot een outdoor wellness. Rustig gelegen aan de rand van het bos!

Wie deze lichte, moderne vakantiewoning binnenstapt zal amper kunnen geloven dat dit ooit niet veel meer dan een oude boerenschuur was. Al is de aanwezigheid van Simon het varken en Sucy de geit een leuke knipoog naar het verleden van het pand. Trek je wandelschoenen aan na een heerlijk ontbijt om de prachtige regio te ontdekken. Hier beschik je over veel wandelmogelijkheden in de directe omgeving: je kan de omliggende dorpen rechtstreeks vanuit het dorpje Mozet ontdekken. Zin om jezelf extra te verwennen? Boek dan de outdoor spa: hier geniet je van een barrel sauna en traditionele stortdouche, een jacuzzi met zicht op de boomgaarden en een kleine lounge.

Gesves beschikt over een uitstekende ligging aan de rand van de Belgische Ardennen. De Naamse Condrozstreek is bezaaid met charmante dorpjes, boerderijkastelen en pittoreske stadjes. Zo liggen Ciney, de hoofdstad van de Condroz en Namen, de verrassende hoofdstad van Wallonië, en zijn legendarische citadel op ongeveer 20 minuten. Een verborgen schat in de regio? Het pittoreske dorpje Crupet en zijn uitzonderlijke erfgoed (een elfde-eeuws kasteel met donjon), de kronkelende beekjes, smalle straatjessteegjes en prachtige rotsen. Een aanrader!

Kom de batterijen opladen in dit prachtig stukje Belgische Ardennen!

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Ligging
Terras met uitzicht
Vrijetijdsvoorzieningen
Sauna , Jacuzzi 
Barbecue met hout
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 badkamers
3 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed (op aanvraag)
Buiten
Gezamenlijke tuin
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Sylvie - Customer Service Advisor
Tip(s) van Sylvie Customer Service Advisor

Bezoek het 17e-eeuwse kasteel van Modave, een indrukwekkend complex met betoverende tuinen, dat beschermd is als Waals erfgoed.

Belangrijk om te weten

Dit vakantiehuis beschikt over een gemeenschappelijke tuin

Opmerking : Toegang tot de wellness is tegen betaling van een supplement

Ontbijt betalend - na reservering

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Huisdieren verboden

Type woning
Twee onder één dak = halfopen bebouwing
Ligging
Op het platteland, aan de rand van het bos
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Platteland, Velden, Boomgaarden
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
195 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
3
Verwarming
Centrale verwarming op huisbrandolie
Bouwjaar
1755
Jaar van renovatie
2022

Niveau 0

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    TV
  • TV salon

    TV
  • Ingerichte keuken

    Inductiekookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast met vriesvak x 1, Afwasmachine x 1 Nespresso Koffiemachine , Waterkoker
  • Eetkamer

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 1

    Badkuip, Wastafel x 2, WC x 1
  • Slaapkamer 2 - 4p

    Kinderbed x 2, 2p bed x 1
  • Slaapkamer 3 - 2p

    1p bed x 2
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Buiten

  • Binnenplaats

  • Buiten ontspanningsruimte

    Opmerking : (betalend) na reservering, Outdoor jacuzzi, Sauna
  • Gemeenschappelijke tuin

    Niet omheind, Oppervlakte 100 m²
  • Gemeenschappelijke tuin

  • Privéterras

    Oppervlakte 20 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 3, Opmerking : gemeenschappelijk
Beddengoed en badhanddoeken verplicht te huren
Vaatdoeken ter plaatse voorhanden
Bos
60 m
Bakkerij
3 km (Nannine)
Apotheek
3 km (Mozet)
Rivier
9 km (La Meuse)
Meer
35 km (Chevetogne)
Restaurants
2 km (Mozet)
Winkels
10 km (Gesves)
VVV Kantoor
15 km (Namen)
Bus
2 km (Mozet)
Station
15 km (Namen)

9 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,4
Zeer goed

Anoniem NL Belgique
8,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend April 2024

Het huis is perfect voor twee families met elk twee kinderen. Wij waren met zes volwassenen en twee baby's. De toiletten bevonden zich in de slaapkamers; dus diegenen die in de kinderkamer sliepen moesten altijd een andere kamer passeren alsook daar naar het toilet gaan.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
10
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Maart 2024

Quel cachet. Perdue dans une majestueuse nature, la ferme offre tout le confort moderne. Mais avec un cachet historique irrésistible. Nous avons adoré le salon imposant, abce sa grande tapisserie, son plafond ondulé, ses dalles anciennes et ses fauteuils confortables. Et que dire de l"accueil parfait avec un magnifique sourire. Mention particuliere a la chambre les blés et son bain en mezzanine. Quel charme. La région est accueillante avec une boulangerie incroyable, des randonnées tout autour e

Vertalen naar het Nederlands
M. Monique EN Belgique
9,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Januari 2024

We hebben een fantastisch verblijf gehad in deze prachtig gerenoveerde hoeve. Mooi ingericht, praktische keuken en zeer fijne omgeving, Het was onze eerste keer en we hebben onmiddellijk terug geboekt voor een langer verblijf :-) Er is ook veel te zien in de omgeving. De stad Namen is ons heel goed meegevallen met de Citadel (zeker een bezoekje waard), toffe wandelingen (bijvoorbeeld de kunstwandeling - een aanrader) en kastelen (Kasteel van Modave is top) ....

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,6
Groepsverblijf onder vrienden Weekend December 2023

Prachtige woning in een oude boerderij. Wat mij betreft is de woning zeker 4 sterren waard. Mooi gedecoreerd, grote fijne slaapkamers, enorm grote woonkamer, ruime leefkeuken. De woning ligt ook prachtig waarbij je overigens wel de auto nodig hebt voor de bakker en boodschappen (5 minuten rijden).

Vertalen naar het Nederlands
M. Selma NL Belgique
9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend November 2023

Ontzettend mooi huis op een oude hoeve. Hele grote kamers en een fijne grote bank om met zijn allen op te zitten. Goed bedden. Wellness eerst 100 meter rondom het huis lopen door de koude. Maar erg lekker. Te reserveren via Léa een paar uurtjes van tevoren. Fijn dat er een late checkout is op zondag (20:00), dan kun je nog een hele dag genieten. Soms was het binnen nog een beetje fris, temperatuur te regelen door enkele radiatoren uit of aan te doen. Geen temperatuur regelaar gezien.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek November 2023

De service was super, via whatsapp, maar altijd een snel en heel vriendelijk antwoord. Ik had niet gelezen dat je de sauna nog moest reserveren, dat moet telkens even op voorhand (bv. de dag ervoor of in de voormiddag voor ‘s avonds). Ik dacht dat deze mee in ons verblijf zat. Kleine opmerking ook dat er een hond losloopt, deze is heel lief en doet niets, zolang je niet in de buurt van het hok komt of loopt. Dat zou ik evt. wel nog aanduiden als er bezoekers zijn. Voor de rest een topverblijf!:)

Vertalen naar het Nederlands
V. Sarah NL Belgique
9,3
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Oktober 2023

Top!

Vertalen naar het Nederlands
P. Birger NL Belgique
9,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Augustus 2023

Geweldige locatie om even tot rust te komen. Fantastische wandelroutes in het groen. Grote plus is het late uitchecken wat je vertrekdag super relaxed maakt. Aanrader!

Vertalen naar het Nederlands
V. Annelies NL Belgique
9,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2023

Heerlijke woning in een zeer rustig gebied. Zeer mooie verbouwde boerderij met veel ruimte. Geschikt voor families ( 8 personen), minder geschikt voor 4 stellen ivm gedeelde slaapkamers. . Veel gastvrijheid en een erg lieve hond op het erf. Genoeg te doen en te ondernemen in de omgeving.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken