Vakantiehuis in Gouvy voor 6/8 personen in de Ardennen

[106113-01]
+
6/8 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 3 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 8,7

Familiaal 3 sterrenvakantiehuis voor een ontspannend weekend in de Ardennen . Het zal je aan niets ontbreken: 3 slaapkamers, 2 badkamers, een wellnessruimte met sauna en infraroodcabine , wifi en een grote tuin . Dit vakantiehuis kan 6 tot maximaal 8 personen herbergen. Het bestaat uit 3 slaapkamers : 2 slaapkamers met een dubbel bed en 1 kinderslaapkamer met 4 bedden. De 2...

Familiaal 3 sterrenvakantiehuis voor een ontspannend weekend in de Ardennen. Het zal je aan niets ontbreken: 3 slaapkamers, 2 badkamers, een wellnessruimte met sauna en infraroodcabine, wifi en een grote tuin.

Dit vakantiehuis kan 6 tot maximaal 8 personen herbergen. Het bestaat uit 3 slaapkamers: 2 slaapkamers met een dubbel bed en 1 kinderslaapkamer met 4 bedden. De 2 badkamers zullen ten zeerste gewaardeerd worden: de badkamer op het gelijkvloers beschikt over een bubbelbad en een wastafel, die op de bovenverdieping over een douchezaal en een wastafel.

Een gezellige zitkamer met een haardhoek nodigt de ouders uit tot een aperitiefje terwijl de kinderen lol trappen aan de kickertafel.

De eigenaren hebben de buitenruimte zodanig ingericht dat de bezoekers in alle seizoenen van de gezonde buitenlucht kunnen profiteren. Het terras is overdekt. De hond kan vrij loslopen in de volledig omheinde tuin. Het petanqueveld kijkt uit op het omliggende platteland.

Gun jezelf zeker een moment van totale ontspanning in de wellnessruimte net naast het vakantiehuis: sauna, infraroodcabine en 2 ligstoelen staan in voor een poosje zalig nietsdoen.

In het dorpje Limerlé-Gouvy, gelegen in de provincie Luxemburg, bevind je je midden in het Ardense platteland en ben je omgeven door eindeloze velden. In de bossen vlakbij kun je terecht voor een wandeling.

Op 1 kilometer van het vakantiehuis ligt het vakantiedomein “Domaine du Lac de Cherapont” met 2 visvijvers, 1 zwemvijver en een artificieel strand.

Andere suggesties voor activiteiten in de buurt: Houffalize ligt op een boogscheut, boerengolf en blotevoetenpad op de “Ferme de la Planche” in Gouvy, Paintball des Cheras.

Op regenachtige en winterse dagen kun je met je kleine spruiten terecht in Aqua l’O, een verwarmd binnenzwembad met glijbanen en de binnenspeeltuin van Houtopia.

Een oude, comfortabele en gezellige boerderij voor een authentiek verblijf in het hart van de Ardennen.

Ideaal om te reserveren voor een weekendje weg met de familie gezellig aan de haard!

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Haard
Tafelvoetbalspel
Loungeruimte , Sauna
Speelruimte
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 badkamers
3 slaapkamers
Buiten
Privétuin 
Spellen voor buiten
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Garage , Privéparking
Melissa - Customer Service Advisor
Tip(s) van Melissa Customer Service Advisor

Om uw comfort in deze vakantiewoning te garanderen, bedraagt het maximum aantal toegelaten volwassenen 6.

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Type woning
Vrijstaand
Ligging
In het dorpscentrum
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
180 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
3
Verwarming
Centrale verwarming
Jaar van renovatie
2011
Bâtiment annexe situé à 3 m du logement

Niveau 0

  • Ontspanningsruimte

    Sauna 4 pers, Infraroodcabine (2 pers), Wastafel x 1, Ligstoelen

Niveau 0

  • Leefruimte

  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast met vriesvak x 1, Afwasmachine x 1, Radio-CD Croque-Monsieurtoestel , Stofzuiger , Waterkoker , Strijkijzer , Broodrooster , Koffiezetapparaat Senseo , Soepmixer , Vruchtenpers , Raclette
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Bubbelbad, Wastafel x 1, WC x 1

Niveau 1

  • Speelkamer

    Tafelvoetbalspel
  • Zitkamer

    Cassettehaard, TV, DVD
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Niveau 2

  • Slaapkamer 3 - 4p

    1p bed x 2, 2p bed x 1

Buiten

  • Privétuin

    Omheind door een omheining, Oppervlakte 1700 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Petanqueveld, Schommel
  • Terras

    Oppervlakte 13 m²
  • Garage

    Aantal parkeerplaatsen: 1
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 5
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Babyspullen zelf mee te brengen
Bos
200 m
Meer
1 km
Skipiste
25 km (Baraque de Fraiture)
Ravel
1 km
Restaurants
5 km (Gouvy)
Winkels
5 km (Gouvy)
Markt
5 km (Gouvy)
VVV Kantoor
5 km (Gouvy)
Mister Cash
5 km (Gouvy)
Bus
5 km (Gouvy)
Station
5 km (Gouvy)

36 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
8 ,7
Zeer goed

K. Joyce NL Belgique
9,1
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Februari 2024

Wij hebben een fijne tijd gehad in het huis. De kamers waren netjes, de zithoek met openhaard erg gezellig en een ruime keuken met veel faciliteiten. Het kon een klein beetje warmer zijn in huis maar dat is alles.

Vertalen naar het Nederlands
H. Kirsten NL Belgique
8,1
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Januari 2024

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

V. Luc NL Belgique
8,8
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week Januari 2024

Leuk en cosy vakantiehuis

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
5,2
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week December 2023

Wij hebben 1 week gelogeerd met 2 kinderen van 4 jaar. Het huis is erg verouderd. Er hangt ook een onaangename geur. De eetkamer en salon zijn elk op een andere verdieping, wat het ongezellig maakt. Het sanitair is oud en de wc brillen op beide toiletten past niet en ligt los. De balustrade aan de trap op het 1ste verdiep is zeer gevaarlijk voor kinderen en ook de trap naar het 2de verdiep is super gevaarlijk en niet toegankelijk voor kleine kids. Wel een mooie omgeving om te wandelen.

Vertalen naar het Nederlands
Axelle
___ Antwoord van Axelle, Ardennes-étapes
___ heeft geantwoord op 26/01/2024

Antwoord van de eigenares : " Merci pour votre avis. Notre maison est une authentique fermette ardennaise et nous avons choisi une décoration simple et rustique (comme illustrée sur les photos) pour renforcer son charme. La balustrade du 1er étage étant en fer forgé, elle peut difficilement être adaptée sans nuire à la disposition de la mezzanine. Pour ce qui est des sanitaires, tout est fonctionnel et propre, les WC ont été remplacés il y a moins de 2 ans. Néanmoins, nous sommes toujours disponibles pendant le séjour si un souci se présente et le précisons à tous nos vacanciers lors de leur arrivée. Nous ne pouvons malheureusement pas intervenir si nous ne sommes pas avertis."

Anoniem NL Belgique
8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend November 2023

Knus vakantiehuis. Ligt heerlijk rustig met mooi uitzicht. De slaapkamer en eetkamer beneden roken bepaald niet lekker, die lucht kregen we er niet uit, jammer. De trap naar de bovenste slaapkamer (4p) is erg stijl en smal. Uitkijken dus. Het tafelvoetbalspel is top, net als de kachel en sauna en infraroodcabine, nog nieuw en heerlijk.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem EN Belgique
9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend September 2023

Nous avons passé un super séjour dans cette maison pittoresque et très calme. Merci !

Vertalen naar het Nederlands
S. Sharon NL Belgique
8,1
Gezinsverblijf met jonge kinderen 2-weken Augustus 2023

Zeer rustige ligging van de woning, wat heerlijk is. Tuin is goed omheind zodat onze hond veilig en makkelijk los kon lopen. Woning was ruim genoeg voor ons gezin (twee volwassenen en 2 kinderen 13 en 8). We hebben hier twee weken verbleven en een groot gemis was toch wel een wasmachine. Op de site stond dat het bos op 200 meter van de woning is. Dit klopt niet helemaal je zal echt even op pad moeten. Al met al wel een fijne vakantie gehad!

Vertalen naar het Nederlands
B. Dirk NL Belgique
6,4
Groepsverblijf onder vrienden Week Juli 2023

niet echt geschikt voor een verblijf met 8 personen zoals aangegeven. Veiligheid en comfort kunnen beter om te worden aanzien als gezinsvakantieverblijf.

Vertalen naar het Nederlands
L. Pascale FR Belgique
8,9
Verblijf van een ouder koppel Midweek Juli 2023

Un excellent accueil, chaque pièce de la maison étaient propre. J'ai apprécié de trouver une cuisine propre, équipée et surtout tous les ustensiles propre ( casseroles, assiettes...). Confort des matelas, beau salon à l'étage, c'est une maison très agréable. Juste pour nous côté terrasse pas assez de confort (carré de bois avec banc attaché) on aurait aimé plutôt une table et des chaises( question de goût). Un grand plus c'est le terrain clôturé pour le chien. Agréable séjour.

Vertalen naar het Nederlands
D. Dirk NL Belgique
8,5
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Juli 2023

Prima verblijf gehad met vier personen. Ontvangst ging soepel en locatie is mooi. Dorp zelf is erg stil en rustig maar verderop genoeg mogelijkheden voor vertier. Wellness was prima. Onderhoud van woning wat gedateerd, maar zeker niet storend. Verder werkte alles naar behoren. Al met al een prima relaxt verblijf gehad.

Vertalen naar het Nederlands
E. Mathieu FR Belgique
9,9
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend Juni 2023

Chouette maison au calme!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
7,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Mei 2023

Goeie ligging, toffe indeling van het huis, rustige stille tuin en leuk met kids. Maar qua onderhoud en netheid kon dit veel beter, alles in de keuken was vuil, de vloer ook alsof het niet gekuist was. De kussen op het bed waren allemaal al versleten, de wol van binnen hing samen in bollen

Vertalen naar het Nederlands
Axelle
___ Antwoord van Axelle, Ardennes-étapes
___ heeft geantwoord op 05/06/2023

Antwoord van de eigenaar : " Nous sommes désolés pour le désagrément, et aurions pu de suite réagir si cela avait été signalé lors de la visite d'accueil. Nous sommes toujours disponibles pendant le séjour et le signalons systématiquement à tous nos vacanciers"

H. Paul NL Belgique
8,3
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Mei 2023

Prima huis, jammer van de houten vloeren waardoor het erg gehorig was in de slaapkamers.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
9,2
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Mei 2023

maison très bien située, au calme, idéal pour les amoureux de la nature et des randonnées

Vertalen naar het Nederlands
C. Frédérique FR Belgique
9,5
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Mei 2023

Nous avons passé un excellent séjour. La propriétaire est hyper sympa ...merci pour votre attention . Le gîte est impeccable

Vertalen naar het Nederlands
H. Tijn NL Belgique
8,9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend April 2023

Super ervaring, fantastisch verblijf!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week April 2023

Rustig gelegen in een mooie omgeving. Mooi ingericht huis, vriendelijke ontvangst. Enige minpunten: onvolledig servies (6 grote borden aanwezig in accommodatie voor 8 personen), Finse sauna en infrarood sauna kunnen niet tegelijkertijd gebruikt worden (elektriciteit niet op voorzien) en geen warm water bij gelijktijdig gebruik van bad en douche.

Vertalen naar het Nederlands
D. Colle FR Belgique
8,4
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Maart 2023

maison très bien au niveau, propreté, situation, fonctionnalité et les extérieurs, pour nous seul bémol la troisième chambre accès très difficile et très dangereux .

Vertalen naar het Nederlands
K. Andreas DE Belgique
9,5
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Februari 2023

Wir hatten (zwei Paare) ein tolles, entspanntes Wochenende

Vertalen naar het Nederlands
L. Maxence FR Belgique
9,6
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Februari 2023

Gîte conforme à la description. Propre, calme, chaleureux et fonctionnel. Le sauna est un plus fort agréable. Très bon séjour.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,6
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Januari 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

M. Ludivine FR Belgique
9,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend December 2022

Très bon séjour, maison au calme. Maison identique à la définition, nous avons particulièrement apprécié le coin feu et les équipements.

Vertalen naar het Nederlands
V. Veronique NL Belgique
8
Groepsverblijf onder vrienden Weekend November 2022

Te weinig borden , koffietassen en de bierglazen waren beschadigd of kapot in de kast.

Vertalen naar het Nederlands
H. Cora NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend November 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

W. Ns NL Belgique
9
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Oktober 2022

Wat een geweldige mooi vakantiehuis; authentieke huis maar van alle gemakken voorzien; wellness ruimte perfect verzorgd. Ontvangst en uitleg door eigenaresse was heel duidelijk. Hebben genoten

Vertalen naar het Nederlands
M. Xavier FR Belgique
9,5
Gezinsverblijf met adolescenten Week Oktober 2022

Superbe séjour dans un gîte qui invite à la détente. Le salon séparé de la salle à manger est un plaisir et favorise les échanges sans perturbations. Le wellness est un réel plaisir ... la maison est située au calme et pourtant pas trop loin de centres commerciaux. L'accès wifi pour les ado est très bien, le coin kicker invite à des moments de rigolades et le feu fermé en dehors de sa cheleur physique amène une convivialité. Super endroit où nous reviendrons. Merci à la propriétaire.

Vertalen naar het Nederlands
D. Kristin NL Belgique
8,6
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend Oktober 2022

Leuke, charmante vakantiewoning! Mooi verzorgd. Huisje ligt in het centrum maar toch rustig. De houtkachel was zalig. Zeker voor herhaling vatbaar. De kinderkamer is wel met een hele stijle trap en daardoor niet echt geschikt voor hele jonge kinderen. Douche in het welnessgedeelte was leuk geweest maar nu ook niet onoverkomelijk. Sauna was leuk. Infraroodcabine is wel maar voor 1 à 2 personen.

Vertalen naar het Nederlands
A. Nadia FR Belgique
10
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend September 2022

Superbe maison. Propre. Literie au top. Très chouette pour passer un week-en en famille dans les Ardennes et à la campagne.

Vertalen naar het Nederlands
H. Martin NL Belgique
8,9
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd 2-weken September 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8,9
Gezinsverblijf met adolescenten Week September 2022

een heel aangenaam verblijf rustige omgeving veel wandelmogelijkheden zeker voor herhaling vatbaar

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
7,9
Gezinsverblijf met adolescenten Week Augustus 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek Juli 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8,6
Groepsverblijf onder vrienden Week Juni 2022

Heerlijk verblijf gehad voor de tweede keer.

Vertalen naar het Nederlands
L. Maud FR Belgique
9,4
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend Mei 2022

Des propriétaires charmants, un gîte cosy, bien équipé, ni vieillot ni trop moderne, jardin bien clôturé, lits confortables MAIS il faudra ajouter des stores occultants au fenêtres des chambres car il fait clair dès 6h du matin, difficile de faire "la grasse mat'", ce qui est dommage vu le calme !

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem EN Belgique
9,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend April 2022

We had a wonderul stay in Limerlé. The house is well-equipped , especially the spa / sauna section is great. The owner was very kind & helpful. Planning to revisit the place.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,1
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend April 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken