Vakantiehuis in Hamois voor 4 personen in de Ardennen

[105385-01]
4 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 8,7

Zin om met 4 personen een weekendje in Hamois te genieten? Dan is dit vakantiehuisje met 3 sterren de ideale uitvalsbasis om de natuur te (her)ontdekken en te herbronnen in deze prachtige streek in de provincie Namen . De charmante kasteelhoeve in Hamois , in de provincie Namen, werd in 2009 volledig gerenoveerd . Er is een ideale mix van modern en authentiek , dit is...

Zin om met 4 personen een weekendje in Hamois te genieten? Dan is dit vakantiehuisje met 3 sterren de ideale uitvalsbasis om de natuur te (her)ontdekken en te herbronnen in deze prachtige streek in de provincie Namen.

De charmante kasteelhoeve in Hamois, in de provincie Namen, werd in 2009 volledig gerenoveerd. Er is een ideale mix van modern en authentiek, dit is volledig doorgetrokken in het interieur.

Bij het binnenkomen van dit vakantiehuisje, voelt u zich meteen thuis. Er is een huiselijk sfeer die door heel het huis is doorgetrokken. Maak in de ruime ingerichte keuken een heerlijke maaltijd. De keuken is uitgerust met een vitrokeramische kookplaat, een oven, magnetron, koelkast, broodrooster, soepmixer,.. Er ontbreekt niets! Geniet na de lekkere maaltijd van een heerlijk wijntje in de gezellige zitkamer. U drijft de gezelligheid op met de houtkachel en geniet met de hele groep van een leuke film op de TV met DVD.

In de 2 slaapkamers en 1 badkamer, is het heerlijk genieten van elkaar en waarom ook niet: van een heerlijke warme douche.

U hoeft niet meer met een babybed of kinderstoel sleuren. Als u op voorhand aan de eigenaar vraagt om deze twee zaken, dan legt hij ze zonder probleem voor u klaar.  

In de gemeenschappelijke tuin zijn er tal van buitenspeeltuigen en kinderspellen. Laat de kinderen klimmen in de speeltoren of speel samen een partijtje petanque. Revanche na een nederlaag in het petanquen? Speel dan een wedstrijd voetbal en scoor in het doel! Na al deze inspanningen, geniet iedereen van een heerlijke barbecue of van een verfrissend drankje op het mooie terras. 

Zoals u wel weet, ligt dit vakantiehuisje in Hamois in de provincie Namen. Op enkele meters van jullie uitvalsbasis is er het Kasteel van Skreuve. Deze werd gebruikt in de stripalbums van Robbesdoes en Kwabbernoot, onder de naam "Het Kasteel van Rommelgem".

Op 25 minuten van Hamois ligt Namen, maar de stad Dinant moet zeker niet onderdoen voor de hoofdstad van Wallonië. In Dinant torent de citadel hoog boven de rest van de stad en is een attractie op zich om te bezoeken. U hebt de keuze tussen 408 treden of een kabelbaan, uiteraard hebben beiden een prachtig uitzicht. Hier ontdekt u het indrukwekkende Europese en Belgische geschiedenis.

In Purnode, op zon' 20 minuten van Hamois, vindt u de brouwerij du Bocq, in de provincie Namen. Deze brouwerij is één van de weinige in België die nog volgens de traditionele productietechnieken brouwt. Een rondleiding duurt ongeveer 50 minuten en is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Of kies voor een uitstapje dicht bij het vakantiehuis. Op zo'n 500 meter wandelen is er een bos waar u gezellige wandeltochten doet met de hele groep. Geniet samen van de heerlijke frisse ligt die te vinden is in de Belgische Ardennen.

Ontdek de mooie streek van Hamois in de provincie Namen en maak er een onvergetelijk weekend van in de Belgische Ardennen

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Specifieke interesses
Fietsverblijf
Vrijetijdsvoorzieningen
Wifi
Barbecue
Haard
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
2 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed (op aanvraag) , 1 kinderstoel (op aanvraag)
Buiten
Spellen voor buiten
Gezamenlijke tuin
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Beveiligde fietsenstalling
Andere
EHBO-kit , Fietsreinigingskit
Fanny - Customer Service Advisor
Tip(s) van Fanny Customer Service Advisor

Op enkele meters van het Kasteel van Skreuve, zeer mooi om op het domein rond te wandelen.
Er is geen afwasmachine, maar met vier personen is dit zeker geen probleem.
Dit vakantiehuis heeft draadloze internetaansluiting. 

Merk op : het speelplein die aangegeven staat in de beschrijving bevindt zich rechtover de vakantiewoningen, op een onafhankelijk terrein. U moet een privé weg oversteken om er toegang tot te hebben.

De eigenaar, uw buur,  heeft zij handel op het domein staan. Uw intimiteit en de kalmte worden echter gegarandeerd! 

Belangrijk om te weten

Ideaal om wat bij te praten: hier doe je de afwas nog gezellig met de hand!

Bijzondere bepalingen

Huisdieren verboden

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
Op het platteland
Nabijheid van wegen
In een doodlopende straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Westen
Totale oppervlakte
90 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
2
Verwarming
op elektriciteit / houtkachel
Jaar van renovatie
2009

Niveau 0

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Houtkachel, TV, DVD, Radio-CD
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Koelkast met vriesvak x 1 Stofzuiger , Waterkoker , Broodrooster , Soepmixer , Filter-koffiezetapparaat

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Niveau 2

  • Slaapkamer 2 - 2p

    1p bed x 2

Buiten

  • Gemeenschappelijke tuin

    Oppervlakte 60 m²
  • Terras

    Oppervlakte 24 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Petanqueveld
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 1
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
500 m
Rivier
1 km
Restaurants
2 km (Natoye)
Winkels
2 km (Natoye)
Markt
7 km (Ciney)
VVV Kantoor
5 km (Hamois)
Mister Cash
7 km (Ciney)
Bus
2 km (Natoye)
Station
2 km (Natoye)

10 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
8 ,7
Zeer goed

Anoniem NL Belgique
7,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2023

Leuk karakteristiek huisje nabij het kasteel. Centrale ligging. Huisje zelf is voorzien van de benodigde keukenapparatuur. Bank in de woonkamer zakt erg door. Mooie ruime slaapkamers al vonden we wel dat het 2 persoonsbed een dun matras had en het bed kraakte flink. Ook staken er wat spijkers uit de houten vloer in de slaapkamer, wat niet ideaal is met een kruipend kind. Verder was alles prima. Ook kinderbedje en kinderstoel, op aanvraag, aanwezig.

Vertalen naar het Nederlands
D. Silke NL Belgique
9
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek Juli 2023

Wij zijn heel hartelijk ontvangen! Ondanks het slechte weer hebben we er een topvakantie van gemaakt met een top gastvrouw en een top huisje! Ons zien ze zeker en vast nog een keertje terug! De ligging is vrij centraal, jammer genoeg hebben we geen gebruik kunnen maken van het zalige terras...

Vertalen naar het Nederlands
J. Frédéric FR Belgique
8,8
Groepsverblijf onder vrienden Weekend April 2023

Trés bon séjour dans un environnement calme

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend December 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

D. Ben NL Belgique
8,9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Oktober 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
7,4
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek September 2022

De wining an sich is mooi en authentiek. De ligging is redelijk, waarbij je binnen 20 minuten op diverse mooie plaatsen kan zijn met de auto. De wining zelf had wel wat onderhoud nodig en een grondige schoonmaak, deze was vies ondanks de €30 schoonmaakkosten die gerekend worden. Het huisje zelf is klein, maar fijn. Voor relatief weinig geld kun je hier met z’n 4-en verblijven. Ook was er een babybed en -stoel aanwezig. Qua prijs-kwaliteit volstaat dit verblijf prima.

Vertalen naar het Nederlands
H. Chantal NL Belgique
9,1
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

O. PRIELS - D'HEUR FR Belgique
8,6
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend Juni 2022

Très agréable maisonnette bien agencée et confortable dans une dépendance d'une ancienne ferme. Endroit calme malgré la proximité de la nationale 4. Accueil très convivial. A conseiller aux amateurs de vieilles pierres et de nature.

Vertalen naar het Nederlands
R. Gilbert FR Belgique
9,1
Verblijf van een ouder koppel Midweek Juni 2022

De belles régions a decouvrir , maison de vacances trés calme et bien située

Vertalen naar het Nederlands
L. Koen NL Belgique
8,8
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend April 2022

Zeer leuk gezellig ingericht huisje met vele wandelmogelijkheden en goed gelegen om uitstapjes te maken.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken