Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie-beleid.
  • NL

Activiteiten in de buurt van Huy

Vakantiehuis [105989-01]
Formul'Quads in Provincie Luik

Formul'Quads [Provincie Luik] [9km]

10%

Paintball, expedities met de quad of buggy,… Zoekt u een goed adres voor een avontuurlijk weekend in de Ardennen? Met Formul'Quads beleeft u een sensationele dag in de Belgische Ardennen in de natuurparken van Burdinne en la Méhaigne.

Formul'Quads: Paintball in Provincie Luik

Formul'Quads: Paintball [Provincie Luik] [9km]

10%

Formul'Quad's à Latinne propose aux amateurs de paintball un terrain de combat hors du commun. De nombreux obstacles naturels ou insolites pimentent la partie. Un technicien et un arbitre vous font progresser dans le jeu en toute sécurité. Pour les enfants, Formul'Quads a crée une version soft qui va les enchanter.

Fort van Hoei in Provincie Luik

Fort van Hoei [Provincie Luik] [13km]

Bezoek het Fort van Huy en zijn museum over de concentratiekampen en het verzet. Een opmerkelijke plaats van gedachtenis! Bewonder nadien de stad vanuit de kabelbaan.

Collegiale Onze-Lieve-Vrouwekerk en haar Kunstschat in Provincie Luik

Collegiale Onze-Lieve-Vrouwekerk en haar Kunstschat [Provincie Luik] [13km]

Men heeft tweehonderd jaar gebouwd aan deze kerk. Er hangen enkele kunstwerken waarvan de schoonheid niet betwist wordt: Li Rondia, de Christus aan het Kruis, de reliekschrijnen, ...

Choco Nad's in Provincie Luik

Choco Nad's [Provincie Luik] [14km]

Ambachtelijk bereide choco, meer heeft u toch niet nodig om een boterham gelukkig te maken... niet? Bij Nad's heeft men er zijn specialiteit van gemaakt.