Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie-beleid.
  • NL

Activiteiten in de buurt van Jalhay

Luxe villa [106283-05]
<p>Het Gileppe meer</p> in Provincie Luik

Het Gileppe meer

[Provincie Luik] [6km]

15%

Ontdek het Gileppe-meer in het hart van een uitzonderlijk stukje natuur en geniet van een groot aantal activiteiten voor jong en oud.

Road Vintage Experience in

Road Vintage Experience [] [9km]

15

Huur deze droom! Ontdek alle bucolische wegen in de regio van Spa, Francorchamps en de Hoge Venen achter het stuur van één van onze verzamelauto's, een cabriolet met 2 of 4 plaatsen. Plezier en sensatie verzekerd!

<p>Le Petit baigneur : pédalos</p> in Province de Liège.

Le Petit baigneur : pédalos

[Province de Liège.] [10km]

50%

Met de waterfiets op het Meer van Warfaaz, heerlijk ontspannend. Le Petit Baigneur in Spa biedt een hele reeks waterfietsen te huur aan, voor een heerlijk dag genieten op één van de mooiste plekjes in de Belgische Ardennen.

Meer van Warfaaz in Provincie Luik

Meer van Warfaaz [Provincie Luik] [10km]

Op 2 km van Spa kunt u op deze natuurlijke site terecht voor wandelingen, eten, ravotten in de speeltuin, waterfietsen en vissen.

Traiteur Robert in Provincie Luik

Traiteur Robert [Provincie Luik] [10km]

 

VTTSpa.be in Provincie Luik

VTTSpa.be [Provincie Luik] [10km]

2,50€

VTT Spais één van de vele fietsverhuurders in de Ardennen. Zin in een fietstocht in de buurt van Spa? VTT Spa heeft ongetwijfeld iets voor jou in de aanbieding, zelfs elektrische fietsen.

Ânes-OK in Provincie Luik

Ânes-OK [Provincie Luik] [10km]

10%

Met Ânes-OK verkent u de Belgische Ardennen al zittend op een ezel. Het is waarschijnlijk, een van de origineelste activiteiten in de streek! Vooral kinderen zijn helemaal wég van de wandelingen met deze behulpzame dieren.

<p>Horizon-Bike</p> in Provincie Luik

Horizon-Bike

[Provincie Luik] [10km]

Horizon Trail in Hockai is dé specialist in verhuur van mountainbikes en elektrische fietsen van KTM in de Ardennen. Je ontdekt de mooiste panorama's van de Hoge Venen en de Ardennen en als je wil, krijg je tips van een professionele gids van Horizon Trail.

Skipiste van Hautes Fagnes et des Linaigrettes in Provincie Luik

Skipiste van Hautes Fagnes et des Linaigrettes [Provincie Luik] [11km]

In de buurt van Stavelot zijn er 6 bewegwijzerde tochten voor liefhebbers van langlaufen. Sleeën welkom.

Skipiste van Baraque Michel in Provincie Luik

Skipiste van Baraque Michel [Provincie Luik] [11km]

De Baraque Michel, een mythische plaats voor wandelaars en skiërs, in de buurt van een van de hoogste punten van ons vlakke landje ...

Stembert in Provincie Luik

Stembert [Provincie Luik] [11km]

Iets verder weg van Verviers ligt Stembert, de moeite waard voor zijn zeer mooie gebouwen in streeksteen en zijn natuurlijke omgeving!

<p><b>Langlaufcursus in de Ardennen</b></p> in

Langlaufcursus in de Ardennen

[] [11km]

Beleef de magie van een winterlandschap op de langlauflatten! Langlauf is voor zowel de recreatieve als de fanatieke sporter een complete sport. Langlaufen wordt op alle niveaus beoefend. Kom deze sport onder familie of vrienden uitproberen in de Ardennen.

Zwembad van Spa in Provincie Luik

Zwembad van Spa [Provincie Luik] [11km]

Het gemeentelijk zwembad van Spa ligt middenin de prachtige natuur van de Belgische Ardennen op de Route du Lac de Warfaaz. Het buitenzwembad is 50 meter lang (olympische afmetingen), het overdekt zwembad meet 25 meter. Er zijn glijbanen, springplanken, sauna's...

Lasergame Verviers in Provincie Luik

Lasergame Verviers [Provincie Luik] [12km]

4=5

Lasergame Verviers is één van de weinige plaatsen die deze avontuurlijke activiteit aanbiedt. Met volledige gevechtsuitrusting gaat u aan boord van de Enterprise, het beroemde ruimteschip van Star Trek, en gaan twee teams de strijd met elkaar aan.

Thermen van Spa in Provincie Luik

Thermen van Spa [Provincie Luik] [12km]

15%

De thermen van Spa ontvangen u graag in de totaal vernieuwde infrastructuur voor een fantastische ontspanningssessie. U keert vol van hernieuwde energie naar huis terug.