Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie-beleid.
  • NL

Activiteiten in de buurt van Léglise

Vakantiehuis [105400-01]
La vallée du lac et sa plaine de jeux à Neufchâteau in Provincie Luxemburg

La vallée du lac et sa plaine de jeux à Neufchâteau [Provincie Luxemburg] [9km]

In de benedenstad van Neufchâteau ligt een gezellig en groot meer waar allerlei activteiten mogelijk zijn: wandelen, vissen, kajak, waterfietsen ... Aan de andere kant vindt u een minigolf, een speeltuin, tennispleinen en een basketbalveld, een barbecue en een cafetarie, sanitair en een parking.

Skipiste van Anlier in Provincie Luxemburg

Skipiste van Anlier [Provincie Luxemburg] [13km]

Drie langlaufpistes door het heuvelende platteland en de bossen van Rulles. De trajecten blijven toegankelijk voor wandelaars.

Hoeve van Sanglochons in Provincie Luxemburg

Hoeve van Sanglochons [Provincie Luxemburg] [14km]

Deze oude Ardense hoeve werd gebouwd rond 1850 en volledig gerestaureerd in 1994. Er wordt heerlijke Ardense ham geproduceerd van evervarken, een kruising tussen een everzwijn en een gewoon varken. Gezouten, gerookt en gedroogd, er is voor ieder wat wils. In het restaurant is er uiteraard veel aandacht voor streekgerechten.

<p>Passeurs réunis</p> in Provincie Luxemburg

Passeurs réunis

[Provincie Luxemburg] [15km]

10%

Steek de Semois per kajak over, het is een sprookjeservaring in het hart van de Belgische Ardennen ... Sla de raad van de "passeurs" (de overstekers en tevens organisatoren van de activiteit) zeker niet in de wind.

<p>Les passeurs réunis: descente en kayak</p> in Provincie Luxemburg

Les passeurs réunis: descente en kayak

[Provincie Luxemburg] [15km]

10%

Van Chiny naar Lacuisine, Florenville, Martué of Chassepierre: 8 tot 26 kilometer in een één- of tweepersoonskajak of kano. Dat is wat Kayaks de l'Embarcadère jou te bieden heeft. Geniet van de waterpret in het hart van de Ardennen.

<i>Plan d’Eau</i> in Libramont in Provincie Luxemburg

Plan d’Eau in Libramont [Provincie Luxemburg] [19km]

De Plan d'Eau (waterpartij) van Libramont is iets tussen een zwembad en een meer. Het grote voordeel is de gratis toegang. De ideale plek om op een warme zomerdag wat verfrissing te zoeken.