Vakantiehuis in Lierneux voor 9 personen in de Ardennen

[101104-01]
9 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 5 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 9,4

Deze ruime, authentieke typisch Ardense boerderij werd omgetoverd tot een comfortabel 2 -sterren vakantiehuis voor 9 personen. De charme van oude stenen, de grote tuin en de ideale ligging, maken van deze vakantiewoning het perfecte verblijf voor een groep vrienden of familie. Dit sfeervolle 2 -sterren vakantiehuis nabij Lierneux , provincie Luik , is uitermate geschikt...

Deze ruime, authentieke typisch Ardense boerderij werd omgetoverd tot een comfortabel 2-sterren vakantiehuis voor 9 personen. De charme van oude stenen, de grote tuin en de ideale ligging, maken van deze vakantiewoning het perfecte verblijf voor een groep vrienden of familie.

Dit sfeervolle 2-sterren vakantiehuis nabij Lierneux, provincie Luik, is uitermate geschikt voor twee gezinnen of meerdere koppels. De vakantiewoning is zowel van de buiten- als binnenkant werkelijk een plaatje om te zien. De authentieke details, zoals houten balken, stenen muren en tegels, geven deze gite haar eigentijdse uitstraling. De gezellige woonkamer met comfortabele banken, kabeltelevisie en cassettehaard is een heerlijke ruimte om in te verblijven. Of wat dacht je van de keurig ingerichte, moderne keuken met een riant fornuis, oven, magnetron en afwasmachine. Koken is hier absoluut geen straf!

De bovenverdieping telt 5 slaapkamers welke vrij sober en met degelijke bedden werden ingericht. De moderne badkamer is keurig onderhouden en voorzien van een heerlijk ligbad, twee wastafels en een toilet. Daarnaast is er nog een aparte doucheruimte beschikbaar. Een groot pluspunt van deze sfeervolle vakantiewoning is de riante tuin met terras, barbecue en pingpongtafel. De ruime privéparking met plek voor maar liefst 7 auto's maakt het terrein helemaal af.

Lierneux is met verschillende ski- en langlaufpistes een van de beste plekjes voor wintersport in België. Met een vakantiehuisje op slechts 2 kilometer van Lierneux zit de wintersportliefhebber hier dus zeker goed. Bovendien ben je vanuit Lierneux in zo'n 45 minuten rijden in Malmedy en Durbuy. Laatstgenoemde is het kleinste stadje van de wereld en tijdens je verblijf in de Ardennen absoluut een bezoekje waard. In de omgeving van Lierneux kun je heerlijk wandelen in de bosrijke regio.

Voor kinderen is een bezoekje aan Puzzle Planet een aanrader. In dit recreatieve centrum met uniek houten doolhof, bandenglijbaan, boerengolf en verschillende puzzels en breinbrekers, beleeft jong en oud een heerlijke dag uit. Ook een bezoekje aan het wildpark van La Roche-en-Ardenne of de Ranch Don Diego behoren tot de mogelijkheden. Bewonder bijzonder dieren zoals wolven, lynxen, herten en everzwijnen, of neem deel aan activiteiten zoals quad rijden, boogschieten of paintballen. Plezier gegarandeerd!

Als je op zoek bent naar een authentieke vakantiewoning midden in de Belgische Ardennen, zoek dan niet verder. Dit charmante vakantiehuisje voor 9 personen is dankzij het gebruik van natuurlijke materialen en een sfeervolle inrichting zeker een aanrader. Ontdek het nu!

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Haard
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 badkamers
5 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Spellen voor buiten
Privétuin 
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Andere
Wasmachine
Sandrine - Customer Service Advisor
Tip(s) van Sandrine Customer Service Advisor

Liefhebbers van chocolade mogen een bezoek aan Chocoladefabriek Defroidmont zeker niet overslaan. In Erezée, aan de rand van het bos, worden de lekkerste pralines van pure cacaoboter bereid. Verwen jezelf tijdens je vakantie in de Ardennen met deze overheerlijke chocolade.

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Huisdieren verboden

Type woning
Vrijstaand
Ligging
Aan de rand van het dorp
Nabijheid van wegen
In een doodlopende straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Platteland, Paarden
Oriëntatie
Zuid-West
Totale oppervlakte
220 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
5
Privé-ingang
Niveau 0
Verwarming
Centrale verwarming
Jaar van renovatie
2000

Niveau 0

  • Hall

  • Zitkamer

    Cassettehaard, TV LCD, Hifi
  • Eetkamer

  • Keuken

    Elektrische kookplaat x 6, Oven, Magnetron (microgolf), Koelkast, Diepvriezer, Afwasmachine
  • Berging

    Wasmachine
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Salon in mezzanine

  • Slaapkamer 1 - 1p

    1p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    1p bed x 2
  • Slaapkamer 3 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 4 - 2p

    1p bed x 2
  • Slaapkamer 5 - 2p

    1p bed x 2
  • Badkamer

    Badkuip, Wastafel x 2, WC x 1
  • Badkamer

    Douche x 1

Buiten

  • Privétuin

    Oppervlakte 3000 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Pingpongtafel
  • Terras

  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 7
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Bos
1500 m
Rivier
800 m
Meer
12 km (Vielsalm)
Restaurants
12 km (Vielsalm)
Winkels
3 km (Lierneux)
Markt
3 km (Lierneux)
VVV Kantoor
3 km (Lierneux)
Mister Cash
3 km (Lierneux)
Station
12 km (Vielsalm)

7 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,4
Zeer goed

B. Paule FR Belgique
9,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week December 2023

Très belle propriété, très bien située, au calme. Le confort y est présent, et les locataires sont à l'aise. La voiture est essentielle pour les courses... La déco (de Noël) nous a fait chaud au cœur. Très bon séjour.

Vertalen naar het Nederlands
A. Lisette NL Belgique
9
Groepsverblijf onder vrienden Week Augustus 2023

Zeer goede vankantie huis , voor te wandelen uitstekend , winkels dichtbij .

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,8
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Mei 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
9,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Mei 2023

Mooi gelegen en ruim huis. De grote tuin en het speelgoed zijn een plus voor kinderen.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,7
Groepsverblijf onder vrienden Week April 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

V. G.A. NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met adolescenten 2-weken Augustus 2022

Prachtig gesitueerde, grote woning in een heerlijke wandelomgeving. Zeer aanbevolen, juist ook voor het wat grotere gezin.

Vertalen naar het Nederlands
K. Tessa NL Belgique
9,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Juni 2022

Heel sfeervol huis, nog leuker dan op de foto’s. Heerlijk rustige ligging. Van voldoende gemakken voorzien. Zeer vriendelijke, behulpzame contactpersoon voor in- en uitcheck. Enige dat we er nog graag bij hadden gehad, is muggenhorren in de slaapkamers. Nu moesten we kiezen tussen warmte of muggen. We komen graag nog eens terug en nemen dan voor de zekerheid een vierkant stuk gaas en 4 punaises mee, dat prikken we aan de binnenkant tegen de vensters en dan kan het raam op de kiep-kantelstand ;-)

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken