Vakantiehuis in Malmedy voor 6/8 personen in de Ardennen

[101027-02]
+
6/8 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 3 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 8,9

Dit mooie 3.5-sterren vakantiehuis biedt al het mogelijke moderne comfort en kan bogen op een uniek zicht op Malmedy . Het bevindt zich in een boomrijk park van 10000 m2 in een doodlopende straat. Vanaf het terras, de veranda of relaxerend in deHoutgestookt warmwaterbad kun je genieten van een onvergelijkelijk panorama . Bovendien kun je profiteren van een sauna die tevens...

Dit mooie 3.5-sterren vakantiehuis biedt al het mogelijke moderne comfort en kan bogen op een uniek zicht op Malmedy. Het bevindt zich in een boomrijk park van 10000 m2 in een doodlopende straat.

Vanaf het terras, de veranda of relaxerend in deHoutgestookt warmwaterbad kun je genieten van een onvergelijkelijk panorama. Bovendien kun je profiteren van een sauna die tevens buiten het hoofdgebouw gelegen is. Ook kinderen komen er tot hun recht: buiten zijn er speeltuigen. Van het vakantiehuis kun je te voet door het bos naar Malmedy afzakken. Het vakantiehuis bestaat uit 3 slaapkamers en 1 badkamer. De pelletkachel verleent een extrawarme toets aan de koude winteravonden.

Het vakantiehuis bevindt zich in de Ardennen in de provincie Luik en biedt vele mogelijkheden. Begeef je voor een goede dosis adrenaline naar Sniper Zone Paintball. Cultuurliefhebbers vinden hun heil in het Kasteel van Reinhardstein en het Baugnez 44 Historical Center. We bevelen tevens een bezoekje aan de brouwerij van Bellevaux warm aan. ’s Winters is het vakantiehuis ideaal gelegen: de skipistes zijn vlakbij. In de zomer stroomt er een rivier op 200 meter. Het meer op 1 kilometer en het buitenzwembad van Malmedy bieden je verfrissingsmogelijkheden.

Malmedy is één van de mooiste kleine steden van onze Ardennen. Net zoals Waimes is er een ruim aanbod aan winkels en restaurants.

Het is een unieke plaats. Op een boogscheut van het centrum van Malmedy en toch hartje platteland. Alles is aanwezig om er een geslaagde vakantie door te brengen.

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Ligging
Afgelegen
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Sauna , Houten warmwaterbad
Haard
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
3 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Spellen voor buiten
Privéterras 
Fanny - Customer Service Advisor
Tip(s) van Fanny Customer Service Advisor

Je hond is welkom in dit vakantiehuis. Noteer wel dat de tuin is afgesloten met prikkeldraad waardoor honden gemakkelijk zouden kunnen ontsnappen.

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Type woning
Vrijstaand
Ligging
In de bossen
Nabijheid van wegen
In een doodlopende straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Stad, Platteland
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
115 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
3
Privé-ingang
Niveau 0
Verwarming
Elektrisch
Jaar van renovatie
1999

Niveau 0

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Houtpelletkachel, TV, DVD, Hifi
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven, Afzuigkap, Magnetron (microgolf), Koelkast, Diepvriezer, Afwasmachine Fonduestel , Stofzuiger , Waterkoker , Strijkijzer en strijkplank , Broodrooster , Koffiezetapparaat Senseo , Soepmixer , Filter-koffiezetapparaat , Raclette
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Badkuip, Douche x 1, Wastafel x 2, WC x 1

Niveau 2

  • Slaapkamer 3 - 4p

    1p bed x 2, Stapelbed x 2, Wastafel x 1, Douche x 1

Buiten

  • Bosrijk park

    Omheind met een prikkeldraad, Oppervlakte 10000 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Schommel, Glijbaan
  • Terras

    Warmwaterbad, Buitensauna
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Bos
100 m
Rivier
200 m
Meer
1 km
Skipiste
4 km (Baugnez)
Restaurants
200 m
Winkels
200 m
Markt
200 m
VVV Kantoor
200 m
Mister Cash
200 m
Bus
500 m
Station
29 km (Verviers)
Luchthaven
69 km (Bierset)

10 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
8 ,9
Zeer goed

M. Tom NL Belgique
9,6
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Februari 2024

Vakantiehuis voldoet aan de beschrijving en de foto's. Aangename ligging op wandelafstand van Malmedy (winkels).

Vertalen naar het Nederlands
B. Thierry EN Belgique
8,6
Groepsverblijf onder vrienden Weekend December 2023

Supergezellig huisje op een toplocatie met zicht op Malmedy. Vanuit het huisje ben je op 1-2 minuten te voet in Malmedy centrum, via een klein wandelpadje naar beneden. Het huisje is wel al wat verouderd, maar voorzien van alle nodige comfort. De eigenaars hebben ook duidelijk hun best gedaan om het verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Buiten staat ook een op hout gestookte hottub met daarnaast een saunacabine.

Vertalen naar het Nederlands
B. Lisette NL Belgique
7,9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend November 2023

Mooi huis met uitkijk. Niet luxe maar in basis prima. Moeilijk te vinden en uitdagend smal, glad en donker weggetje er naar toe.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
7,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Juli 2023

Het huis is oud en te klein voor een grote groep. Er is hier en daar wel wat vernieuwd. Het ziet er ook niet echt zo uit als op de foto’s. Onder andere het meubilair. We dachten een grote tuin te hebben, maar dat was niet zo. Het uitzicht was wel prachtig en de hottub een echte aanrader. Malmedy is ook leuk om te verkennen. Super met de trap die van het huis rechtstreeks naar het centrum gaat. Om aan het huis zelf te geraken is wel moeilijk. We hadden zeker wel een leuk weekend !

Vertalen naar het Nederlands
B. Christie NL Belgique
7,8
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend December 2022

Het huis is erg gezellig ingericht. Zeer lastig te vinden maar met begeleiding toch te bereiken. Mooie ligging, mooi uitzicht, trap naar centrum Malmedy vanuit de tuin = top. Keuken is te klein voor 8 personen. Bij aankomst was de pelletkachel aan en werd direct aangevuld door de eigenaar met het verzoek om deze te gebruiken vanwege de hoge energiekosten voor de cv (3 x goedkoper) maar vervolgens wel de pellets van de borg afhouden! je betaald al 120€ voor electra bij je boeking: Not Done!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend November 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

H. Juan NL Belgique
9,7
Groepsverblijf onder vrienden Weekend November 2022

Alleen al voor de locatie en het uitzicht moet je dit huis boeken. Het huis heeft iets aparts en ligt helemaal afgelegen. Korte wandeling en je bent in het centrum. Heel aangename gastheer die ons snel kwam helpen met de pelletkachel toen hij niet meer werkte. Zeer aan te raden!

Vertalen naar het Nederlands
W. Martin NL Belgique
9,8
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend Oktober 2022

Het was alweer de 6e keer dat we op dit fijne plekje waren. Zelfs de regen kon niet deren, want met een partytent over de hottub heen waren we als god in België. Wat een fijne plek, de eerst 4 keer was nog met kinderen en nu voor de 2e keer zonder. Tja het was in beide situaties een perfect huis.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,6
Groepsverblijf onder vrienden Weekend April 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem FR Belgique
9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek April 2022

Très bon séjour, manquait juste le soleil !

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken