Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie-beleid.
  • NL

Activiteiten in de buurt van Maredsous

Vakantiehuis [104908-01]
Les Draisines de la Molignée in Provincie Namen

Les Draisines de la Molignée [Provincie Namen] [8km]

Ontdek de vallei van de Molignée op een railbike of draisine. Met de railbike rijdt u over de oude spoorweg om de streek van Dinant te verkennen, een superoriginele activiteit voor de hele familie of voor vriendengroepen.

Grotte la Merveilleuse in Provincie Namen

Grotte la Merveilleuse [Provincie Namen] [11km]

De Grot 'La Merveilleuse' moet niet onderdoen voor haar grote zus in Rochefort. Ze heeft afzonderlijke ruimtes met adembenemende decors en is een originele halte tijdens uw bezoek aan Dinant.

<p>Dinant Evasion: Bateaux sans permis</p> in Provincie Namen

Dinant Evasion: Bateaux sans permis

[Provincie Namen] [12km]

15%

Navigeer doorheen de Maasrivier en ontdek de Ardennen vanuit een andere hoek. De huur van elektrische boten zonder vaarbrevet is voor iedereen toegankelijk. Het wordt een leuk moment met de familie.

Citadel van Dinant in Provincie Namen

Citadel van Dinant [Provincie Namen] [12km]

De citadel, die op magistrale wijze de stad Dinant domineert, nodigt je uit voor een uitzonderlijk bezoek aan haar vesting. Een bezoek dat doordrongen is met geschiedenis... Niet te missen tijdens een bezoek aan de streek rond Dinant!

Lesse Kayaks in Provincie Namen

Lesse Kayaks [Provincie Namen] [12km]

15%

Een afvaart met de kajak op de Lesse, twee trajecten om uit te kiezen, een escapade in het hart van de wilde natuur... Een activiteit in de buurt van Dinant die je absoluut moet ontdekken!

<p>Dinant Evasion : croisières sur Meuse</p> in Provincie Namen

Dinant Evasion : croisières sur Meuse

[Provincie Namen] [13km]

15%

Dinant Evasion verzorgt de mooiste cruises op de Maas. Of je nu kiest voor 45 minuten, 2 uren of 3 uren, je zal hoe dan ook van de Dinantse landschappen genieten!

Croisières mosanes in Provincie Namen

Croisières mosanes [Provincie Namen] [15km]

Prix de gr

Ontdek Dinant en zijn regio op een andere manier. Tijdens een tocht over het water, kan je genieten van de rust en de schoonheid van de landschappen van de Maasvallei.

Agimont Adventure in Provincie Namen

Agimont Adventure [Provincie Namen] [15km]

2=3

Ontdek de geneugten van paintball in de betoverende omgeving van de Belgische Ardennen... Kom je onder vrienden amuseren in de buurt van Dinant.

Abdij van Maredsous in Provincie Namen

Abdij van Maredsous [Provincie Namen] [15km]

1=2

In 1872 werd de Abdij van Maredsous door benedictijner monniken in neogothische stijl gebouwd in de de vallei van de Molignée. De site van Maredsous is een prima startplaats voor een wandeling door de Belgische Ardennen.

Het kasteel van Freÿr in Provincie Namen

Het kasteel van Freÿr [Provincie Namen] [16km]

Dit kasteel, dat ingericht is met waardevolle familiestukken, getuigt op een zeer mooie manier van het verleden. De anekdotes die verbonden zijn aan elke kamer maken een bezoek erg boeiend. De tuinen, met hagen, sinaasappelbomen en fonteinen, zijn van verbazingwekkende schoonheid.

Brouwerij Caracole in Provincie Namen

Brouwerij Caracole [Provincie Namen] [17km]

Elke namiddag in juli en augustus kan de brouwerij zonder afspraak worden bezocht van 14 tot 19 u. Kom kijken hoe bier met hout wordt verwarmd, zoals vroeger. In de taverne kunt u terecht voor een hapje en een drankje.

Kasteel van Vêves in Provincie Namen

Kasteel van Vêves [Provincie Namen] [20km]

1=2

Het middeleeuws Kasteel van Vêves is gebouwd in de 13de eeuw door de Heren van Beaufort. Het is één van de oudste en best bewaarde Belgische kastelen. Dit kasteel zal niet alleen liefhebbers van mideleeuwse geschiedenis verblijden, maar ook kinderen die doorheen het bezoek verkleed zijn als ridders of prinsessen!