Vakantie op de boerderij in Plombières voor 7 personen in de Ardennen

[104703-03]
7 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 3 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 8,8

Leuk vakantieverblijf voor 7 personen nabij het drielandenpunt, gelegen tussen de plaatsjes  Luik , Maastricht en Aken . Ideaal verblijf voor tal van uitstapjes, zowel in de stad als op het platteland. Kom en ontdek de Belgische Ardennen! Geniet deze zomer van een heerlijke vakantie op de boerderij ! Deze gezellige gite is het perfecte verblijf voor liefhebbers van dieren,...

Leuk vakantieverblijf voor 7 personen nabij het drielandenpunt, gelegen tussen de plaatsjes Luik, Maastricht en Aken. Ideaal verblijf voor tal van uitstapjes, zowel in de stad als op het platteland. Kom en ontdek de Belgische Ardennen!

Geniet deze zomer van een heerlijke vakantie op de boerderij! Deze gezellige gite is het perfecte verblijf voor liefhebbers van dieren, natuur én stedelijk gebied. Gelegen op het platteland, nabij enkele leuke steden zoals Luik, Maastricht en Aken, biedt dit vakantiehuisje in de provincie Luik voor ieder wat wils.

De vakantiewoning telt 3 slaapkamers, stuk voor stuk warm ingericht met comfortabele bedden, waaronder één stapelbed. Twee van de drie kamers beschikken over een privébadkamer met douche en toilet. Daarnaast vind je nog een gezamenlijk badkamer met heerlijk ligbad, wastafel en toilet én een afzonderlijk toilet.

De lichte woonkamer kent een eenvoudige doch prima inrichting met zwartleren banken, kabeltelevisie met Dvd-speler, een ruime eethoek en een volledig uit hout opgetrokken keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien. Zo vind je er onder meer een 4-pits elektrische kookplaat, oven, magnetron, koelkast met vriesvak én afwasmachine. Ook basisapparatuur zoals koffiezetapparaat en soepmixer zijn aanwezig.

De grote, gemeenschappelijke tuin van zo'n 1000 vierkante meter is meer dan groot genoeg voor kinderen om heerlijk te spelen. Ook de speeltoestellen zoals schommel, trampoline en petanquebaan zullen bij de kleintjes zeker in de smaak vallen. Het grote voordeel van een verblijf op de boerderij? De vele dieren zoals geitjes, kippen en honden waar gezellig mee geknuffeld mag worden!

Tot slot beschikt de woning nog over een gezellig terras met barbecue, tuinset en parasol. Op de ruime privéparking is plek voor twee auto's.

Dit 3-sterren vakantiehuisje ligt op slechts 3 kilometer van het dorpje Plombières. Naast enkele winkels voor de dagelijkse boodschappen, is ook het VVV-kantoor dichtbij gelegen. Voor een gezellig avondje uit in een van de sfeervolle restaurants begeef je je naar het plaatsje Sippenaeken. Voor het bos, een rivier en de bushalte blijf je dichter bij huis: op zo'n 400 meter van het vakantiehuisje zijn deze faciliteiten te vinden.

De gite vormt ook het ideale vertrekpunt voor een geslaagd dagje uit in de Ardennen. Zij die van wandelen houden, trekken de natuur in en genieten van de verre uitzichten, leuke wandelpaadjes en kleine gehuchten die zij onderweg tegenkomen, terwijl zij die liever richting stad trekken hun hart kunnen ophalen in shopsteden zoals Luik, Maastricht en Aken.

Breng tijdens je vakantie ook zeker een bezoekje aan het lieflijke stadje Aubel. Dit kleine plaatsje in de provincie Luik behoort tot het Land van Herve en grenst aan het natuurpark de Hoge Venen. Zowel in de zomer- als wintermaanden is de natuur hier daadwerkelijk adembenemend mooi. Stap op je fiets en maak een heerlijke tocht, trek erop uit voor een stevige herfstwandeling of kom in de winter langlaufen. Het is allemaal mogelijk!

Ook voor een middagje vespa rijden, een Segway tour of ouderwets potje bowlen kun je in deze regio uitstekend terecht. Ontdek nu wat de Ardennen jou allemaal voor mooist te bieden heeft en beleef samen met je gezin de ultieme vakantie!

Voor een heerlijke vakantie op een toplocatie midden in de Belgische Ardennen, nabij natuurpark de Hoge Venen, het Land van Herve én enkele leuke steden zoals Maastricht, Luik en Aken, boek je nu dit leuke vakantiehuisje voor 7 personen nabij Plombières.

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Ligging
Aan het water
Vrijetijdsvoorzieningen
Geen Wifiverbinding
Barbecue
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
3 badkamers
3 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed (op aanvraag) , 1 babybed , 1 kinderstoel (op aanvraag)
Buiten
Gezamenlijke tuin
Privéterras 
Spellen voor buiten
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Sylvie - Customer Service Advisor
Tip(s) van Sylvie Customer Service Advisor

Breng eens een bezoekje aan de mijn van Blegny. Daal af in deze mysterieuze, ondergrondse wereld en maak kennis met de barre omstandigheden waarin de mijnwerkers vroeger moesten zwoegen. Tevens is het mogelijk om je bezoek uit te breiden met een rondrit in een treintje, museumbezoek en de biotoop van de steenberg.

Deze vakantiewoning bevindt zich op de eerste verdieping. Op het gelijkvloers bevindt zich een andere gite voor 6 personen. Daarom wordt er gevraagd om de rust en de buren te respecteren.

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Huisdieren verboden

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
In een gehucht
Nabijheid van wegen
In een doodlopende straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Vallei
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
100 m²
Aantal niveaus
1
Aantal badkamers
3
Aantal slaapkamers
3
Privé-ingang
Niveau 1
Ligging woning
Niveau 1
Verwarming
Centrale verwarming
Jaar van renovatie
2005

Niveau 1

  • Hall

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    TV, DVD
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Elektrische kookplaat x 4, Oven, Magnetron (microgolf), Koelkast met vriesvak, Afwasmachine Filter-koffiezetapparaat , Soepmixer
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 1

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    1p bed x 2
  • Privébadkamer 2

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Slaapkamer 3 - 3p

    1p bed x 1, Stapelbed x 2
  • Badkamer

    Badkuip, Wastafel x 1, WC x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

Buiten

  • Gemeenschappelijke tuin

    Omheind, Oppervlakte 1000 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Schommel, Zandbak, Trampoline, Petanqueveld
  • Terras

    Oppervlakte 40 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Bos
300 m
Rivier
400 m
Restaurants
2 km (Sippenaeken)
Winkels
3 km (Plombières)
Markt
7 km (Aubel)
VVV Kantoor
3 km (Plombières)
Mister Cash
5 km (Gemmenich)
Bus
300 m
Station
13 km (Welkenraedt)

15 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
8 ,8
Zeer goed

Anoniem FR Belgique
10
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Februari 2024

Endroit tout à fait adapté pour un séjour avec des enfants. Tout était parfait. Bel endroit de jeux pour eux . Gîte bien adapté. Très bon accueil.

Vertalen naar het Nederlands
A. Frederic FR Belgique
9,4
Groepsverblijf onder vrienden Weekend December 2023

Second séjour à cet endroit et probablement pas le dernier. Le cadre est super et reposant et les propriétaires, très gentils et accueillants. L'emplacement en pleine campagne et la présence d'animaux sont un plus pour les familles avec de jeunes enfants.

Vertalen naar het Nederlands
V. Leen FR Belgique
8,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek November 2023

Agréable maison de vacances pour une grande famille

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,5
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend September 2023

Heel gastvrij ontvangen en appartement was van alle gemakken voorzien. Alleen badkamer/douches en eetkamerstoelen mogen een upgrade gebruiken. Omgeving is fantastisch!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2023

Fijn vakantiehuis in een prachtige omgeving. Er is genoeg te doen omdat het huis op een erf ligt.Tevens een goede prijs/kwaliteit verhouding

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
7,9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Juli 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem FR Belgique
9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Juni 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8,3
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Mei 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

E. Jorien NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek April 2023

Alles wat je wilt bij logeren bij de boer. Onze kinderen hebben genoten van het gezelschap van andere kinderen en de honden. Prijs-kwaliteit verhouding is dik in orde.

Vertalen naar het Nederlands
D. Dirk NL Belgique
9
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend April 2023

Perfecte uitvalsbasis voor mooie wandelingen. Drie lieve honden en een hele hoop katten heten je welkom.

Vertalen naar het Nederlands
L. Reinier NL Belgique
8,3
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Januari 2023

Goed en praktisch appartement. Bij aankomst zeer schoon. Ligging mooi. Hartelijk ontvangen door aardige beheerder. Leuk dat het bij een boerderij is! Hondjes heel lief, ook voor de kinderen. Helaas wel gehorig met groep feestende jongelui in het appartement onder ons… Tips voor verbetering: kast in de kamer voor opbergen van meegebrachte spelletjes en boeken, zeepbakje in douche op ouderslaapkamer. Verder zeker een aanrader voor gezinnen mits er beter wordt toegezien op geluidsoverlast…

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
7,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2022

De boerderij met appartementen ligt in een zeer mooie omgeving waar veel te doen is met gezellige dorpen. Het appartement (op de bovenverdieping gelegen) is redelijk onderhouden, maar kan wel een opknapbeurt gebruiken. Helaas niet veel zicht naar buiten door de kleine ramen in boerderij-stijl en geen eigen tuin, kinderen moeten altijd eerst de trap af, waar de eigen picknicktafel staat. Gezamenlijke speelveld is voorzien van picknicktafels en bomen voor schaduw en biedt erg mooi uitzicht!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
8,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Juli 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

V. Rik NL Belgique
9,2
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Mei 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

D. Dirk NL Belgique
9,2
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend April 2022

Toffe woning op top locatie.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken