Vakantiehuis in Redu voor 9 personen in de Ardennen

[105541-02]
9 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 4 Kamers

Pak je koffers en ontdek dit prachtige 4-sterren  vakantiehuis voor maximaal 9 personen in de buurt van het beroemde dorp Redu . De ontspanningsruimte en de speelkamer zullen jong en oud verheugen op een succesvol verblijf. Onlangs gerenoveerd, vind je hier je  pied-à-terre (tweede optrekje) in de buurt van Redu . De vakantiewoning biedt je alle...

Pak je koffers en ontdek dit prachtige 4-sterren vakantiehuis voor maximaal 9 personen in de buurt van het beroemde dorp Redu. De ontspanningsruimte en de speelkamer zullen jong en oud verheugen op een succesvol verblijf.

Onlangs gerenoveerd, vind je hier je pied-à-terre (tweede optrekje) in de buurt van Redu. De vakantiewoning biedt je alle comfort voor een aangename vakantie in de rust van het platteland. De gite heeft een mooie woonkamer met een grote eethoek en een uitstekend uitgeruste keuken. Je zult meteen gecharmeerd zijn door de kwaliteit van het meubilair en de elegantie van de inrichting. Gezeten bij het haardvuur of tijdens een heerlijke maaltijd, zul je ongetwijfeld genieten van het delen van de geneugten van het dagelijks leven. Het vakantiehuisje telt 4 slaapkamers, waarvan 2 zijn uitgerust met stapelbedden en de andere 2 met een eigen badkamer. Een wasserette staat tot je beschikking voor ultiem gemak tijdens je verblijf. Daarnaast geniet je van een eigen tuin van 1.000 m² en een prachtig bosrijk park van 7.500 m², welke gedeeld wordt met een andere vakantiewoning. Na een drukke dag geniet je in de sauna van een wellness-sessie of organiseer een spelletje darts!

Het vakantiehuis ligt op slechts 1 kilometer van het beroemde dorp Redu, vooral bekend om zijn vele boekwinkels en het boekenfestival. Liefhebbers van mysterie en ruimtelijke intriges, moeten zeker een bezoek brengen aan het Euro Space Center! Verken de mooiste paden in de regio te paard of in een rijtuig met Ecurie des îles. Het kasteel van Lavaux-Sainte-Anne en zijn moerasland zullen het hele gezin plezieren dankzij een leuke en leerzame dag. Het wildpark Saint-Hubert is ook zeker een bezoek waard vanwege de wandeling door het bos in gezelschap van bosdieren. Ten slotte is het Domein van Fourneau Saint-Michel de ideale plek om een ​​picknick aan het water te organiseren of voor een klein cultureel uitje in een van de drie Luxemburgse provinciale musea.

Trakteer jezelf op een onvergetelijk verblijf in dit charmante vakantiehuis voor 9 personen, in de buurt van het dorp Redu.

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Vrijetijdsvoorzieningen
Loungeruimte , Sauna
Haard
Wifi
Barbecue
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
4 slaapkamers
3 badkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Privétuin 
Parking en voorzieningen 
Garage , Privéparking
Andere
Wasmachine
Morgan - Customer Service Advisor
Tip(s) van Morgan Customer Service Advisor

Neem een ​​welverdiende pauze in de privésauna.

Ontdek de specialiteiten van de Ardense keuken met Traiteur L'Atelier des Saveurs, die jou een ruime keuze aan afhaalformules biedt; om thuis te laten bezorgen of om zelf met de chef-kok te bereiden!

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Huisdieren verboden

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
Aan de rand van het dorp
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
310 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
3
Aantal slaapkamers
4
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
2011

Niveau 0

  • Hall

  • Ontspanningsruimte

    Sauna 6 pers, Hoek met Zitkamer
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Zitkamer

    Houtkachel, TV, DVD, Hifi
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 5, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Diepvriezer, Afwasmachine x 1 Filter-koffiezetapparaat , Soepmixer
  • Berging

    Wasmachine
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 2

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 1

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 2

    Badkuip, Wastafel x 1, WC x 1
  • Slaapkamer 3 - 3p

    Stapelbed x 2, 1p bed x 1
  • Slaapkamer 4 - 2p

    Stapelbed x 2
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1

Buiten

  • Privétuin

    Deels omheind, Oppervlakte 1000 m²
  • Bosrijk park

    Gemeenschappelijk met andere woningen (1), Oppervlakte 7500 m²
  • Garage

    Aantal parkeerplaatsen: 1
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 3
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
500 m
Rivier
km (Lesse) 2.50
Skipiste
7 km (Libin)
Restaurants
500 m
Winkels
7 km (Libin)
Markt
10 km (Saint-Hubert)
VVV Kantoor
700 m
Mister Cash
10 km (Saint-Hubert)
Bus
1 km
Station
15 km (Libramont)

2 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
NEW

Anoniem FR Belgique
9,5
Groepsverblijf onder vrienden Midweek September 2022

Très bon séjour. Groupe de 6 adultes âgés entre 68 et 79 ans( randonneurs et cyclistes). Propriétaire charmant et à l'écoute des demandes. Maison très spacieuse, confortable et bien aménagée. Matériel de cuisine très complet mais dommage que les locataires n'en prennent pas soin. Région magnifique pour le vélo et les promenades. C'est notre 2ème séjour dans cette location et nous y reviendrons sans doute.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
7,9
Groepsverblijf onder vrienden Week Augustus 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken