Vakantiehuis in Robertville voor 12 personen in de Ardennen

[105552-01]
+
12 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 5 Kamers

In dit prachtige stenen boerderijtje beleef je een authentieke vakantie in het hartje van de Belgische Ardennen . Een groep van  12 personen  geniet hier samen van een onvergetelijke groepsvakantie in Robertville . Je wordt onmiddellijk betoverd door het rustieke karakter van dit verblijf, dat zijn charme van vroeger heeft weten te behouden en toch een voorbeeldig modern...

In dit prachtige stenen boerderijtje beleef je een authentieke vakantie in het hartje van de Belgische Ardennen. Een groep van 12 personen geniet hier samen van een onvergetelijke groepsvakantie in Robertville.

Je wordt onmiddellijk betoverd door het rustieke karakter van dit verblijf, dat zijn charme van vroeger heeft weten te behouden en toch een voorbeeldig modern comfort aanbiedt, met sauna en hammam (stoombad). Dankzij een gevoel voor detail en een uitgelezen zin voor binnenhuisinrichting heeft de eigenaar ervoor kunnen zorgen dat het originele karakter van de vakantiewoning behouden bleef. Het resultaat zijn kamers die heel veel warmte uitstralen en waar je prachtige momenten kan beleven die nog lang in het geheugen gegrift zullen blijven. De zithoek met de prachtige stenen schoorsteen nodigt uit tot gezellige avonden aan het haardvuur. De ongepleisterde balken passen mooi bij het elegante meubilair in de eetkamer en zorgen voor een ideale sfeer tijdens familiediners. De keuken is al even mooi als de rest van het vakantiehuisje en is bovendien volledig uitgerust. De 5 slaapkamers zijn uitermate comfortabel en beschikken allemaal over een persoonlijke decoratie. In de tuin wacht je een waar paradijs, waarvan je volop kan genieten tijdens een ontbijt op het terras of een heerlijke barbecue.

Robertville is een zeer gewaardeerde bestemming tijdens een verblijf in de Ardennen, vooral voor de buitengewone natuur rond het meer. Je beleeft er een aangename groepsvakantie met de hele familie en je ontdekt er tal van mooie wandelpaden. Zo kan je bijvoorbeeld te voet naar het prachtige Kasteel van Reinhardstein gaan. De Ardennen, dat is één grote speeltuin in de natuur waar je fantastische en soms speciale sportactiviteiten kan beleven. Waag je bijvoorbeeld eens aan de e-Scoot bij Ardennes Activity of aan paintbal bij Sniper Zone Paintball.

Kies voor een authentieke groepsaccommodatie en kom jezelf herbronnen in de Ardennen. Boek daarom snel dit vakantiehuis in Robertville.

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Vrijetijdsvoorzieningen
Sauna , Hamam , Loungeruimte
Haard
Wifi
Barbecue
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
5 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Privétuin 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Laura - Customer Service Advisor
Tip(s) van Laura Customer Service Advisor

Snel ontspannen in de sauna en hammam op het einde van de dag.

Winteravonden bij het haardvuur.

Als je kiest voor een wintervakantie, leer je de streek vanuit een ander daglicht kennen en kan je genieten van de naburige skipiste of langlaufpiste van Mont-Rigi.

Belangrijk om te weten

Er is een kamer op de overloop

Opmerking : De slaapkamers op de verdieping zijn open naar de overloop toe.

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Huisdieren verboden

Type woning
Vrijstaand
Ligging
Aan de rand van het dorp
Nabijheid van wegen
In de buurt van een weg
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
250 m²
Aantal niveaus
4
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
5
Verwarming
Centrale verwarming
Jaar van renovatie
2010

Niveau -1

  • Ontspanningsruimte

    Sauna (6pers), Stoombad (4 pers), Douche x 2,
    , Ligstoelen x 6

Niveau 0

  • Hall

  • Zitkamer

    Open haard, TV, Hifi
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Afwasmachine x 1 Stofzuiger , Waterkoker , Broodrooster , Koffiezetapparaat Senseo , Filter-koffiezetapparaat
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1, Wastafel x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1, Wastafel x 1
  • Slaapkamer 3 - 2p

    1p bed x 2
  • Slaapkamer 4 - 2p

    Stapelbed x 2
  • Badkamer

    Badkuip, Douche x 1, Wastafel x 2
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 2

  • Slaapkamer 5 - 2p

    1p bed x 2
  • Kamer op overloop 6 - 2p

    1p bed x 2

Buiten

  • Privétuin

    Omheind door een omheining, Oppervlakte 1200 m²
  • Privéparking

Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
500 m
Rivier
1 km
Meer
4 km (Robertville)
Skipiste
1 km
Ravel
5 km (Weismes)
Restaurants
1 km
Winkels
1 km
Markt
8 km (Malmedy)
VVV Kantoor
2 km (Robertville)
Mister Cash
8 km (Malmedy)
Bus
500 m
Station
20 km (Eupen)

6 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
8 ,3
Goed

Anoniem FR Belgique
7,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week December 2023

Maison idéalement située, à proximité immédiate des lieux et attractions touristiques de la région. Maison fonctionnelle, agréable pour une famille et pour un groupe de 6 à 7 personnes maximum, en effet, les chambres du dernier étage - chambres palières - n'ont pas de portes et sont fraîches. La maison est bien équipée. De manière générale, elle nécessiterait quelques investissements de conforts thermiques pour qu'elle soit au top.

Vertalen naar het Nederlands
V. Bram NL Belgique
8,8
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend November 2023

Leuk huis waar je lekker kan genieten. Prachtige omgeving! De 2 sauna’s waren heerlijk. Ook de bedden sliepen goed! Buiten is er een overkapping met een bbq hier kan je lekker vertoeven.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,8
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend November 2023

Uiterst gezellig en charmant Ardeens huis. De vloerverwarming, het vele hout en de gezellige verlichting geeft in de herfst een heerlijk cocoongevoel. De wellness ruimte heeft privacy en is eerder functioneel dan cozy. Prachtige streek om te wandelen en lekker uit eten te gaan.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
8,9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend September 2023

Maison de vacances charmante à proximité des beaux sites de la région des Hautes fagned

Vertalen naar het Nederlands
B. Maarten NL Belgique
7,9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Oktober 2022

Gelegen vlakbij een prima afhaalpizzeria en een mooie wandellus. Huis heeft weinig lichtinval, maar bij goed weer wel een fijne buitenruimte. Jammer genoeg is het huis zeer rumoerig en hoor je elke beweging. De wellnessruimte is niet direct uitnodigend. Kortom, ok prijs-kwaliteit, maar verwacht er ook niet meer van.

Vertalen naar het Nederlands
V. Leonard NL Belgique
7,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2022

Leuk huis, mooie ligging. Niet het heel schoon, maar hadden prima weer ( we vermaakten ons prima in de mooie ruime tuin.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken