Appartement in Rochefort voor 4/6 personen in de Ardennen

[105254-01]
+
4/6 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers

Dit 2.5-sterren vakantiehuis in Rochefort  is ideaal gelegen voor een ontspannend  verblijf dicht bij de natuur en is geschikt voor 4/6 personen . Veel activiteiten wachten op jou in de buurt. De accommodatie bevindt zich op de eerste verdieping van een dorpshuis. De authenticiteit van het gebouw en het frame wordt weerspiegeld in het interieurontwerp, met respect voor de...

Dit 2.5-sterren vakantiehuis in Rochefort is ideaal gelegen voor een ontspannend verblijf dicht bij de natuur en is geschikt voor 4/6 personen. Veel activiteiten wachten op jou in de buurt.

De accommodatie bevindt zich op de eerste verdieping van een dorpshuis. De authenticiteit van het gebouw en het frame wordt weerspiegeld in het interieurontwerp, met respect voor de sfeer van de plek. De uitrusting is sober en functioneel en laat een groep van 6 personen genieten van een uitstekend niveau van comfort. De gite telt 2 slaapkamers en een 2-persoonsslaapbank in de woonkamer. De centrale woonruimte is een mooie plek waar de houten vloer, de stenen muren en de zichtbare balken een fijne warme sfeer creëren. Je zult goede maaltijden delen met familie of vrienden en ook profiteren van een uitgeruste keuken. Buiten werd een kleine zithoek gecreëerd, zodat je kunt genieten van het kader en de sfeer van dit mooie dorp. Het tuinmeubilair en de barbecue vergezellen jou tijdens mooie, onvergetelijke zomeravonden.

De regio van Rochefort is vol met wonderen om te ontdekken. Je kunt bijvoorbeeld naar het Provinciaal Domein van Chevetogne gaan voor een fantastisch familie-uitje dat vooral de kinderen zal verrukken. Een andere activiteit die jong en oud samenbrengt, wacht op jou op het boerengolfterrein van La Ferme de la Bourgade, met zijn voor iedereen aangepaste route. Je vindt er speeltuinen, een toeristentreintje, een mini-boerderij, een museum en vele andere festiviteiten! Atleten moeten zeker een bezoek brengen aan Cycle Sport voor het huren van allerlei soorten fietsen en zo de regio op een leuke manier verkennen. Ontdek de ingewanden van de aarde tijdens een afdaling in de grotten van Lorette en het indrukwekkende landschap dat ze beschutten. De Bocq-spoorlijn is ook een must om prachtige landschappen te bewonderen tijdens een ritje over de beroemde en pittoreske 128-lijn van Luxemburg.

Ga voor een gezinsvakantie op het platteland naar de Ardennen en boek nu dit vakantiehuis aan de kant van Rochefort!

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
2 slaapkamers
Buiten
Privétuin 
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Openbare parking
Jennifer - Customer Service Advisor
Tip(s) van Jennifer Customer Service Advisor

Geniet van gezellige familiemaaltijden in een warme en authentieke sfeer.

Of wat dacht je van een lekkere barbecuemaaltijd in de zomer?!

Architectuurliefhebbers zullen het kasteel van Lavaux-Sainte-Anne graag verkennen. Dit opmerkelijke gebouw heeft ook prachtige weelderige tuinen, perfect voor een aangename wandeling.

Belangrijk om te weten

Ideaal om wat bij te praten: hier doe je de afwas nog gezellig met de hand!

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
In het dorpscentrum
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Oosten
Totale oppervlakte
75 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
2
Privé-ingang
Niveau 1
Ligging woning
Niveau 1
Verwarming
Centrale verwarming

Niveau 1

  • Hall

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Slaapzetel 2 pers x 1, TV, DVD, Hifi
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Elektrische kookplaat x 4, Oven, Magnetron (microgolf), Koelkast met vriesvak Stofzuiger , Filter-koffiezetapparaat
  • Slaapkamer 1 - 2p

    1p bed x 2
  • Badkamer

    Bad gecombineerd met douche, Wastafel x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 2

  • Slaapkamer 2 - 2p

    1p bed x 2

Buiten

  • Privétuin

    Oppervlakte 25 m²
  • Terras

  • Openbare parking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
200 m
Rivier
20 km
Skipiste
43 km (Saint-Hubert)
Restaurants
2 km
Winkels
5 m (Rochefort)
Markt
5 km (Rochefort)
VVV Kantoor
5 km (Rochefort)
Mister Cash
5 km (Rochefort)
Station
11 km (Jemelle)
Luchthaven
93 km (Bierset)

2 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
NEW

V. Martijn EN Belgique
8,7
Verblijf van een jong koppel Weekend September 2023

This was a nice, cozy stay, Friday evening to Sunday evening. Clear instructions about where (not) to park, and how to get in. Facilities are clean and beds are comfortable, although the exceptional heat around this time prevented us from more than a quick look in the upstairs bedroom, unfortunately. Plenty of tableware available. About 15 minutes away from the caves of Han sur Lesse, even less from Rochefort proper. The view down the street is dreamy and lovely.

Vertalen naar het Nederlands
T. Mirjam NL Belgique
6,6
Verblijf van een jong koppel Week Augustus 2022

Op het oog lijkt het een prima verblijf maar wij waanden ons na een halve dag al in een veredelde studentenwoning. Aanwezige spullen heel basic, onderhoud woning slecht, deurposten met latjes aan elkaar gehouden, schimmelvorming in de badkamer, moltons van de bedden waren echt niet schoon als ook het toilet, deze stonk erg naar urine. Matrassen en dekentjes erg dun. De woning word erg warm bij 25 graden. Tuinhekje zo goed als kapot, tuintafel was ook echt aan vervanging toe. Netflix wel aanw.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken