Vakantiehuis in Sainte-Ode voor 4/6 personen in de Ardennen

[101069-01]
+
4/6 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 8,6

Gelegen nabij het bos, werd deze voormalige boerderij  onlangs omgebouwd tot een vakantiehuis voor 6 personen. Het beschikt over een gemeenschappelijke tuin waardoorheen een rivier loopt. Natuurliefhebbers zullen genieten van de vele wandelpaden in de regio.   Gelegen in de provincie Luxemburg in de Ardennen , is deze 2.5-sterren vakantiewoning een geweldige optie...

Gelegen nabij het bos, werd deze voormalige boerderij onlangs omgebouwd tot een vakantiehuis voor 6 personen. Het beschikt over een gemeenschappelijke tuin waardoorheen een rivier loopt. Natuurliefhebbers zullen genieten van de vele wandelpaden in de regio.
 

Gelegen in de provincie Luxemburg in de Ardennen, is deze 2.5-sterren vakantiewoning een geweldige optie voor een verblijf met familie of vrienden. De uitnodigende woonkamer, welke voorzien is van een gezellige lounge met open haard en een slaapbank, een prachtige eetzaal én een functionele keuken; zal ervoor zorgen dat je tijdens je verblijf een aantal leuke en speciale momenten doorbrengt in het hart van de Ardennen. Je hebt ook direct toegang tot de gemeenschappelijke tuin waar je een eigen terras met tuinmeubelen en barbecue vindt. Terwijl de volwassenen ontspannen op het terras, kunnen de jonge kinderen plezier hebben in het speelveld of gezellig met de hond spelen.

Met zijn twee slaapkamers met authentiek karakter en de mooie badkamer met ligbad, is dit vakantiehuisje ideaal om te genieten van de rust na een geweldige en actieve dag in de Ardennen. Tot slot is de privéparkeerplaats met twee plaatsen ook beschikbaar voor gebruik, zodat je gemakkelijk toegang tot het huis hebt.

Gelegen in Sainte-Ode, een rustig dorpje in het hart van de provincie Luxemburg in de Belgische Ardennen, is dit prachtige vakantiehuisje een geweldige uitvalsbasis om te genieten van de typische activiteiten van een verblijf in een van de mooiste regio's in België. Je vakantiewoning is in feite dicht bij diverse populaire toeristische steden in de Ardennen, zoals Saint-Hubert, Bastogne en La Roche-en-Ardenne.

Vanuit het vakantiehuis heb je direct toegang tot de rivier die door de gemeenschappelijke tuin loopt. Er zijn ook veel leuke wandelingen te ontdekken in het nabijgelegen bos. In Sainte-Ode zijn er diverse restaurants en kleine winkeltjes; maar voel je vrij om te gaan naar Bastogne (slechts 15 minuten rijden) voor een ruimere keuze aan winkels. Daar vind je tevens een aantal goede restaurants en een aantal grote culturele bezienswaardigheden, zoals het Oorlogsmuseum Bastogne, waar je alles over de beroemde Slag om de Ardennen kunt leren.

Wil je wat tijd doorbrengen in de natuur, breng dan een bezoek aan het Parc à Gibier in Saint-Hubert of het Domein van Fourneau Saint-Michel. Er zijn ook een aantal interessante musea in de omgeving waar je kunt leren over de geschiedenis van deze geweldige regio in de provincie Luxemburg.


Ook La Roche-en-Ardenne biedt tal van toeristische activiteiten; voor elk wat wils. Brandsport Adventure & Teambuilding geeft liefhebbers van buiten de kans om van vele spetterende activiteiten, zoals bergbeklimmen, abseilen en kajakken te genieten. Bezoek enkele bijzondere bezienswaardigheden aan boord van het treintje van La Roche en ontdek de schatten van het Kasteel van La Roche-en-Ardenne.

Dit comfortabele 2.5-sterren vakantiehuis voor 6 personen in Sainte-Ode laat het toe om jezelf onder te dompelen in het hart van de Ardennen en zo een van de mooiste regio's in België te ontdekken. Het biedt een gezellige en uitnodigende sfeer. De mooie tuin is ideaal voor het doorbrengen van wat quality time. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een geweldige vakantie in de Ardennen.

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Specifieke interesses
Vissen
Burlen van het hert
Ideaal voor
Verblijf met baby
Ligging
Aan het water
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Wifi
Haard
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 slaapkamers
1 badkamer
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed
Buiten
Spellen voor buiten
Privéterras 
Gezamenlijke tuin
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Melissa - Customer Service Advisor
Tip(s) van Melissa Customer Service Advisor

Aarzel niet om het authentieke karakter van de streek te verkennen door er op uit te gaan op een van de unieke wandelingen in de bossen rondom vakantiehuis. Er zijn veel gemarkeerde routes in het gebied, dus kies er vooral eentje die bij je past!

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Huisdieren verboden

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
Op het platteland
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Oriëntatie
Zuid-West
Totale oppervlakte
90 m²
Aantal niveaus
1
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
2
Privé-ingang
Niveau 0
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
1850
Jaar van renovatie
1996

Niveau 0

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Slaapzetel 2 pers x 1, Cassettehaard, TV
  • Eetkamer

  • Keuken

    Elektrische kookplaat x 4, Magnetron (microgolf), Koelkast, Diepvriezer, Afwasmachine
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Badkuip, Wastafel x 1, WC x 1

Buiten

  • Gemeenschappelijke tuin

    Omheind gedeeltelijk, Oppervlakte 400 m²
  • Terras

    Oppervlakte 25 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Schommel
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Ter plekke geen brandhout voorhanden
Bos
300 m
Rivier
10 m
Meer
21 km (Nisramont)
Skipiste
9 km (Saint Hubert)
Dorp
50 m
Restaurants
600 m
Winkels
2 km
Markt
14 km (Bastenaken)
VVV Kantoor
14 km (Bastenaken)
Mister Cash
14 km (Bastenaken)
Luchthaven
11 km (Saint Hubert)

7 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
8 ,6
Zeer goed

T. Régis FR Belgique
8,7
Groepsverblijf onder vrienden Weekend November 2023

Bon séjour.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen 2-weken Augustus 2023

Het is een prettig huisje in prachtige omgeving! de kinderen vermaakten zich heerlijk bij de rivier en in de tuin.

Vertalen naar het Nederlands
K. Stephan NL Belgique
8,3
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Juli 2023

De verhuurder was erg aardig en stond voor ons klaar toen we hem nodig hadden. Wat wel jammer was: in het huis was geen WiFi, alleen in de tuin. Volgens de verhuurder kwam dat vanwege de afgelegen ligging, maar dat lijkt mij sterk. Zoiets is toch op te lossen? En als dat echt niet lukt, geef dan niet bij de omschrijving aan dat er WiFi is als dat niet het geval is.

Vertalen naar het Nederlands
D. Christine FR Belgique
7,8
Groepsverblijf onder vrienden Midweek Juni 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

B. Maricela FR Belgique
9,8
Groepsverblijf onder vrienden Weekend November 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8,9
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend September 2022

Aan te raden. Ruim, schoon, goed verzorgd.

Vertalen naar het Nederlands
R. Styl NL Belgique
8
Groepsverblijf onder vrienden Weekend September 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken