Vakantiehuis in Stavelot voor 15/18 personen in de Ardennen

[104672-01]
15/18 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 6 Kamers

Voormalige boerderij ter hoogte van Stavelot, in een rustige omgeving en met een prachtig uitzicht over de vallei van de Amblève. Deze authentiek en rustiek ingerichte vakantiewoning zal je verbazen met zijn bijzondere trekjes (vakwerk, natuursteen). In deze 3-sterren vakantiewoning voor 18 personen in de provincie Luik beleef je een aangename vakantie in de Ardennen en...

Voormalige boerderij ter hoogte van Stavelot, in een rustige omgeving en met een prachtig uitzicht over de vallei van de Amblève. Deze authentiek en rustiek ingerichte vakantiewoning zal je verbazen met zijn bijzondere trekjes (vakwerk, natuursteen).

In deze 3-sterren vakantiewoning voor 18 personen in de provincie Luik beleef je een aangename vakantie in de Ardennen en geniet je van de prachtige leefruimtes en luxueuze inrichting (infraroodcabine) van dit huis. Je groep beschikt over 6 zeer aangename slaapkamers en 7 badkamers. De hoofdwoonkamer bestaat uit een dubbele salon met houtkachel en een airhockeytafel, een grote eetkamer en een uitgeruste keuken. Bovendien is er ook nog een speelzaal met voetbal- en airhockeytafel en een ontspanningsruimte met infraroodcabine.

Deze 3-sterren vakantiewoning in de provincie Luik beschikt verder over een gedeeltelijk omheinde privétuin. Hier kunnen de kinderen zich uitleven met de hond of op de speeltuigen, terwijl jij geniet van het prachtige overdekte terras en de barbecue.

StavelotTrois-Ponts en Coo bevinden zich vlakbij jouw vakantieboerderij. Deze drie typisch Ardense steden nodigen je uit om hun verschillende handelszaken (winkelsmarktrestaurantsVVV-kantoor, ...) en talrijke toeristische groepsactiviteiten te ontdekken. In de Abdij van Stavelot kan je het Museum Guillaume Apollinaire, het Historisch Museum van het Prinsdom Stavelot – Malmedy en het Museum van het Circuit van Spa-Francorchamps bezoeken. Je vindt er ook nog het dierenpark Wild Park Coo

Coo is een grote trekpleister in de Ardennen. Aarzel dus niet om de prachtige symbolische waterval te bezoeken en vergeet niet langs de Club Actif à Coo te gaan, een openluchtrecreatiecentrum. Trois-Ponts is de ideale stad om een aangename namiddag met de kinderen door te brengen. In de recreatiecentra in de buurt zijn er talloze speeltuinen terug te vinden.

Deze gerenoveerde 3-sterren vakantieboerderij voor 18 personen in de provincie Luik is de perfecte locatie om een aangename vakantie te beleven in mooie, ruime en comfortabele leefruimtes met een authentiek karakter. Het vakantiehuis is zorgvuldig ingericht en beschikt over een mooie infraroodcabine, die ideaal is om te ontspannen. Deze vakantiewoning is bovendien erg goed gelegen om te genieten van de talrijke toeristische activiteiten die worden aangeboden door de drie typisch Ardense steden, namelijk StavelotTrois-Ponts en Coo.

Toegankelijkheid
2 hond(en) toegelaten
Vrijetijdsvoorzieningen
Loungeruimte , Sauna
Speelruimte
Barbecue
Tafelvoetbalspel
Haard
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
7 badkamers
6 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
3 babybedden , 2 kinderstoelen
Buiten
Privétuin 
Privéterras 
Spellen voor buiten
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Andere
Wasmachine
Linda - Customer Service Advisor
Tip(s) van Linda Customer Service Advisor

Aarzel niet om een mountainbike te huren bij Ardennes Cycling en deze mooie streek in de provincie Luik te ontdekken vanaf de bewegwijzerde paden!

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
Op het platteland
Nabijheid van wegen
In een doodlopende straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Jardin, Campagne, Cour
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
350 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
7
Aantal slaapkamers
6
Privé-ingang
Niveau 0
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
1870
Jaar van renovatie
2012

Niveau 0

  • Hall

  • Speelkamer

    Tafelvoetbalspel, Air Hockey
  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Houtkachel, TV, DVD
  • Zitkamer

    Sjoelbak
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 8, Oven x 2, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 2, Diepvriezer, Afwasmachine x 2 Waterkoker , Soepmixer , Filter-koffiezetapparaat
  • Badkamer

    Badkuip, Douche x 1, Wastafel x 1
  • Berging

    Wasmachine
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Ontspanningsruimte

    Infraroodcabine (2p)
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Aaneensluitende kamer 2 - 3p

    1p bed x 1, 2p bed x 1
  • Aaneensluitende kamer 3 - 2p

    1p bed x 2
  • Slaapkamer 4 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 4

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Slaapkamer 5 - 3p

    1p bed x 1, 2p bed x 1
  • Privébadkamer 5

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Badkamer

    Douche x 1
  • Afzonderlijk toilet - x3

Niveau 2

  • Slaapkamer 6 - 6p

    1p bed x 4, 2p bed x 1, Wastafel x 1

Buiten

  • Privétuin

    Deels omheind, Oppervlakte 300 m²
  • Overdekt terras

    Oppervlakte 40 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Schommel, Glijbaan
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 7
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
200 m
Rivier
2 km (Amel)
Meer
15 km (Warfaaz)
Skipiste
5 km (Wanne)
Restaurants
2 km
Winkels
2 km
Markt
2 km
VVV Kantoor
2 km
Mister Cash
2 km
Bus
2 km
Station
9 km (Trois-Ponts)
Luchthaven
73 km (Bierset)

12 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
8 ,1
Goed

Anoniem NL Belgique
8,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Oktober 2023

Wij hebben enorm genoten van een lang weekend met kinderen en kleinkinderen

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Oktober 2023

Het huisje zag er in het echt beter uit dan op foto vonden we. Wat dus een grote meerwaarde leverde. Eigenlijk hebben we geen opmerkingen over het huisje, alles was in orde.

Vertalen naar het Nederlands
E. Jürgen NL Belgique
9,4
Groepsverblijf onder vrienden Weekend September 2023

Zeer goed ontvangen door de eigenaars, zeer mooie ligging, wij waren met een groep van 16 personen en alles was aanwezig wat we nodig hadden.

Vertalen naar het Nederlands
P. Stéphane FR Belgique
9,2
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Augustus 2023

Accueil simple et sans chichis. Propriétaire réactive aux demandes. Endroit sympathique à l'écart du bruit. Le sauna est OK pour deux personnes.

Vertalen naar het Nederlands
R. Chloé FR Belgique
8,7
Groepsverblijf onder vrienden Weekend April 2023

Nos invités et nous avons passé un chouette séjour ! Petits points faibles : local poubelle ouvert sur la cuisine et accessible au chien (heureusement, nous n'avions pas pris le nôtre), le divan et les coussins ont bien vécu et certains robinets (sdb r-d-c et salle d'eau chambre) ne tiennent plus très bien. Points forts : maison bien isolée et bien située, feu dans salon très agréable, salle de douche et toilettes séparées (pas de files !), cuisine bien équipée pour les grands groupes.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
10
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Januari 2023

Notre weekend en famille Très bon week-end dans le gîte, endroit très calme et très agréable de s'y retrouver en famille tous autour d'une table. Propriétaire très sympa et très disponible. Le fait d'avoir deux salles de jeux était vraiment idéale pour les enfants. Depuis le gîte, différentes balades avec beaux point de vue. La météo n'étant pas de la partie, mais l'apéro et la soirée autour du poêle à bois était très agréable. On reviendra volontiers, Je recommande le gîte très fortement.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
6,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Oktober 2022

Wij hebben achteraf een opmerking gekregen over een beschadiging die zeker niet van ons was Bij de verrekening van de prijs voor hondjes werd 10€ ipv5€ zoals in contract voorzien was Het huis is ouderwets en dient nodig verbeterd te worden Ook de tuin(tuintje) wordt verkeerdelijk voorgesteld Op gps van 4 personen kon het adres niet gevonden worden

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
6,5
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Oktober 2022

Een gedateerde woning. Eigenlijk te krap voor het aantal slaapplekken. Woon kamer en eetgedeelte kan niet iedereen zitten. Huis hangt verder vol met regels en verwijzingen naar boetes/straf wanneer je deze overtreedt. Verder was het huis niet goed schoon.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
7,7
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Oktober 2022

Fijn huis. Super tuin. Ondanks het feit dat er ruimte is voor 18 personen, is de keuken niet uitgerust met veel grote kookpotten. Eigenaars zijn vriendelijk, maar zeer nauwkeurig op elke kost (vb. een gebroken kommetje moet je betalen)

Vertalen naar het Nederlands
A. Nienke NL Belgique
6,7
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend September 2022

Het was op zich prima, maar de woonkamer is echt erg krap. Wij waren met 12 volwassenen, 1 kind van 3, 2 kinderen van bijna 1 en een pasgeboren baby, maar de woonkamer is gewoon erg claustrofobisch. Ook was alles best wel vies. Het vuilnis moet in open zakken gescheiden worden, maar dat gaat op een gegeven moment stinken en die kinderen kunnen daar in principe ook zo bij. Voor ons was het niet helemaal geschikt!

Vertalen naar het Nederlands
Sarah
___ Antwoord van Sarah, Ardennes-étapes
___ heeft geantwoord op 30/09/2022

Réponse du propriétaire : Merci pour votre avis. Il s'agit d'une fermette qui a été rénovée en gîte et dont on a agrandit le salon avec selon nous suffisamment d'éclairage. Concernant la propreté, lors de l'arrivée nous avons demandé si tout était en ordre et aucun commentaire n'a été fait, tout semblait être en ordre, de même lors du départ. Le tri des ordures se fait dans un local à côté de la cuisine. Lorsque les vacanciers séjournent plus de deux jours, nous leurs conseillons de les sortir tous les jours et nous les évacuons pour plus de confort.

Anoniem NL Belgique
6,7
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Mei 2022

Bij aankomst werd er meer aandacht gevestigd op de boetes die kunnen komen door geluidsoverkast (zelf voor 22u) dan dat het een hartelijke ontvangst was. Enorm snel klachten van lawaai van de eigenaar aangezien deze ernaast woont. Wel een zeer mooie locatie. Zo goed als geen kuisproducten aanwezig, geen matje in de badkamers. Elektriciteitstarief was met de natte vinger en dus buitengewoon hoog. We komen hier jammer genoeg niet meer terug

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
8
Groepsverblijf onder vrienden Weekend April 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken