Vakantiehuis in Vaux sur sūre voor 9 personen in de Ardennen

[107510-02]
+
9 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 4 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 8,7

In een klein gehucht in Vaux-sur-Sûre , vind je dit voormalige boerderijtje voor 9personen . De woning werd gerenoveerd in een rustieke stijl met alle moderne gemakken en een prachtige tuin . Het  2,5-sterren vakantiehuis voor 9 personen in Vaux-sur-Sûre is de ideale bestemming voor een aangenaam verblijf in de provincie Luxemburg ....

In een klein gehucht in Vaux-sur-Sûre, vind je dit voormalige boerderijtje voor 9personen. De woning werd gerenoveerd in een rustieke stijl met alle moderne gemakken en een prachtige tuin.

Het 2,5-sterren vakantiehuis voor 9 personen in Vaux-sur-Sûre is de ideale bestemming voor een aangenaam verblijf in de provincie Luxemburg. Het huisje kent een rustieke stijl welke kenmerkend is voor de vakantiehuisjes in deze streek van de Ardennen. De gite beschikt over comfortabele leefruimtes, zoals 4 gezellige slaapkamers en 2 badkamers. Het leefgedeelte bestaat uit een comfortabele woonkamer met multimedia-apparatuur en een slaapbank, een eetkamer en een volledig ingerichte keuken. De eerste en tweede verdieping huisvesten elk 2 slaapkamers en een mooie, goed uitgeruste badkamer met douche en heerlijk ligbad. Merk op dat een WIFI-internetverbinding beschikbaar is.

Het vakantiehuisje wordt omringd door een mooi omheinde tuin met een oppervlakte van 20.000 m². Dankzij de grote tuin, de nabijheid van paarden en het betoverende kader ga je een rustgevend verblijf tegemoet. Vanaf het terras bewonder je het landschap van de provincie Luxemburg, terwijl je geniet van een lekkere barbecuemaaltijd en de kinderen lekker met de hond in de tuin spelen! De vijf parkeerplaatsen zijn bedoeld om de toegang tot de woning te vergemakkelijken en je verblijf in dit vakantiehuisje nog aangenamer en comfortabeler te maken.

Deze mooie gerenoveerde boerderij ligt op twee kilometer van het bos en een rivier (de Géronne), een prachtige plek om deze regio te verkennen met zijn bezienswaardigheden. Daarnaast ben je dicht bij een aantal niet te missen bestemmingen, zoals Bastenaken, waar je veel winkels, restaurants en culturele attracties vindt. In het Bastogne War Museum en het Bastogne Ardennen 44 Museum, kom je alles te weten over de beroemde Slag om de Ardennen. Voor een unieke ervaring is de fascinerende bizonboerderij ook zeker een bezoek waard. De plaatsjes Neufchâteau en Léglise liggen op zo'n 10 minuutjes rijden. Neufchâteau is een prachtige stad waar veel winkels, restaurants en een VVV-kantoor gevestigd zijn. Bovendien ligt er een prachtig meer in de vallei, waar allerlei activiteiten georganiseerd worden, zoals wandelen, vissen, kajakken, waterfietsen en nog veel meer. Een ontspannende plek waar zowel jong als oud zich prima zal vermaken. Je hebt ook de mogelijkheid om de boerderij van Sanglochons te bezoeken om van heerlijke lokale producten te proeven. Genieten!

Deze vakantiewoning voor 9 personen kent een charmante sfeer dicht bij de natuur en de eenvoudige dingen in het leven. Met zijn rustieke, typisch Ardense stijl en comfortabele interieur, is het een geweldige uitvalsbasis voor een verblijf gericht op ontspanning en ontdekking met leuke bestemmingen in de buurt.

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 badkamers
4 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Gezamenlijke tuin
Spellen voor buiten
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Andere
Wasmachine , Droogtrommel
Morgan - Customer Service Advisor
Tip(s) van Morgan Customer Service Advisor

Voor een aangenaam landelijke ervaring, dwaal je door de smalle straatjes van het dorp Léglise, een plaatsje dat bekend staat om zijn wasplaatsen, fonteinen en historische bouwwerken die je mee terug in de tijd nemen. Kom en geniet van de rust in deze regio!

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Type woning
Twee onder één dak = halfopen bebouwing
Ligging
Aan de rand van het dorp
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriėntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
315 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
4
Privé-ingang
Niveau 0
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
1880
Jaar van renovatie
2006
communs avec le 01

Buiten

  • Buitenspeeltuigen

    Schommel, Glijbaan, Zandbak, Petanqueveld

Niveau 0

  • Hall

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    TV, DVD, Hifi
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven, Afzuigkap, Magnetron (microgolf), Koelkast, Diepvriezer, Afwasmachine Filter-koffiezetapparaat , Friteuse , Soepmixer , Broodrooster , Strijkijzer
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    1p bed x 2
  • Slaapkamer 2 - 3p

    1p bed x 3
  • Badkamer

    Badkuip, Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1, Wasmachine, Droogtrommel (droogkast)

Niveau 2

  • Slaapkamer 3 - 2p

    1p bed x 2
  • Slaapkamer 4 - 2p

    1p bed x 2
  • Badkamer

    Badkuip, Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Buiten

  • Gemeenschappelijke tuin

    Omheind gedeeltelijk, Oppervlakte 20000 m²
  • Privéterras

  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 5
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Bos
2 km
Rivier
1 km (Géronne)
Restaurants
300 m
Winkels
5 km (Vaux-sur-Sūre)
Markt
16 km (Bastenaken)
VVV Kantoor
16 km (Bastenaken)
Mister Cash
16 km (Bastenaken)

8 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquźtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
8 ,7
Zeer goed

V. Kurt NL Belgique
8,1
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Augustus 2023

Compact woning voor 9 personen. Alles aanwezig voor kort verblijf.

Vertalen naar het Nederlands
D. Stephanie NL Belgique
9,6
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Mei 2023

Les propriétaires sont trčs sympathiques! Accueil chaleureux. Le jardin est ą partager avec l'autre gīte et le propriétaire lui-mźme ce qui nous a permis de faire connaissance et de passer de trčs bons moments. Notre chien était ravi aussi d'avoir autant de place pour courir. Nous avons adoré l'espace feu de camp. L'intérieur est bien aménagé, et trčs propre.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,2
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Mei 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

M. Francesca NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend April 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

I. Hilde NL Belgique
8,6
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Augustus 2022

Zeer vriendelijke ontvangst. Wel jammer dat de tuin niet volledig omheind was, we moesten ond hondje aan de leiband houden.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
8,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2022

Super jardin avec le feu... Partagé en fonction des réservations. Ēa n'a pas posé de soucis grāce aux belles haies de séparation mais ce n'est pas privatif comme jardin. La pétanque est un chouette plus. Les lits sont assez bons et l'accueil excellent. Le bémol :un seul canapé. Quasi pas de salon intérieur en plus de la belle table ą manger. Et juste des bancs ee jardin. Petit manque de confort donc.

Vertalen naar het Nederlands
M. Daniela NL Belgique
8,6
Midweek Augustus 2022

heel goed voor gezin met kinderen

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Mei 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken