Vakantiehuis in Vielsalm voor 17 personen in de Ardennen

[105063-01]
17 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 6 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 8,7

Deze moderne vakantiewoning ligt midden in een sympathiek gehucht tussen Vielsalm en Gouvy , en werd ingericht om gezinnen te ontvangen die op zoek zijn naar rust en ruimte. Vanuit deze praktische, zeer lichte gite vertrekken verschillende wandelingen . Je zult er een aangenaam verblijf doorbrengen, ongeacht het seizoen. In de zomer kunnen de kinderen spelen in de grote tuin ,...

Deze moderne vakantiewoning ligt midden in een sympathiek gehucht tussen Vielsalm en Gouvy, en werd ingericht om gezinnen te ontvangen die op zoek zijn naar rust en ruimte. Vanuit deze praktische, zeer lichte gite vertrekken verschillende wandelingen. Je zult er een aangenaam verblijf doorbrengen, ongeacht het seizoen. In de zomer kunnen de kinderen spelen in de grote tuin, terwijl je 's winter geniet van het knisperende haardvuur.

Deze moderne 3-sterren vakantiewoning is gelegen nabij Vielsalm, provincie Luxemburg, en vormt het perfecte vakantiehuis voor een heerlijke groepsvakantie. Families met kinderen zullen het hier zeker naar hun zin hebben! Zelfs de hond mag gewoon gezellig mee. De groepsaccommodatie is geschikt voor 17 personen en biedt met haar grote woonkamer met eethoek, ruime keuken en 6 slaapkamers dan ook meer dan voldoende ruimte. Daarnaast telt het verblijf 3 keurig afgewerkte badkamers, waaronder twee badkamers met heerlijk ligbad! In de woonkamer springt de grote open haard direct in het oog. Een heerlijke plek om je na een lange dag in de buitenlucht even lekker op te warmen. Of kijk gezellig met elkaar naar een leuke film op de immens grote televisie! Tot slot is er voor de kleine een kinderbedje en kinderstoel beschikbaar, en is er in de gehele woning draadloze internetaansluiting aanwezig.

Het leuke aan dit vakantiehuisje is de aparte speelkamer op de eerste etage met tafelvoetbalspel, pingpongtafel, verschillende kinderspellen en televisie. Perfect als het weer eens wat minder is. Met zonnig weer is de grote tuin, met schommel voor de kinderen, een heerlijke plek om te relaxen en te genieten van de groene omgeving. Op slechts 300 meter ligt een prachtig bos, het perfecte startpunt voor enkele mooie wandelingen.

Dit mooie hedendaagse vakantiehuis is centraal gelegen in de Belgische Ardennen, een geliefd vakantieadres voor jong en oud! Zij die komen voor rust en ruimte, zullen dat hier zeker gaan vinden. Op zo'n tien minuutjes rijden vind je basisfaciliteiten zoals winkels, restaurants, een VVV-kantoor en station. Met meerdere musea, drie bowlingbanen, tennisbanen, een dierenpark en zwembaden, is Vielsalm tevens hét juiste adres voor een ontspannen middag uit.

De skipiste van Baraque Fraiture, het hoogst gelegen station van België, is tevens dicht bij het vakantiehuisje gelegen en biedt de uitgelezen mogelijkheid om jouw favoriete wintersport te beoefenen, zoals skiën, sleeën en langlaufen. Een andere leuke familie-activiteit vind je op boerderij La Ferme de la Planche in Gouvy, namelijk boerengolf. In het weiland, tussen de paarden en koeien, beleef jij een hilarische middag met de hele familie! Tevens kunnen kinderen hier onder begeleiding een ritje maken op de rug van een ezel. Of neem deel aan het wandelparcours op blote voeten, een unieke ervaring!

Voor een dag vol waterpret is Sunparks Vielsalm een echte aanrader. Het complex bestaat uit een groot aantal zwembaden, een glijbaan, buitenzwembad en jacuzzi's, die zowel voor kinderen als voor volwassenen geschikt zijn. Voor avontuurlijke activiteiten ben je bij Moulin Bock in Houffalize aan het juiste adres. In deze prachtig groene omgeving is Moulin Bock dé specialist in teambuilding, survival en avontuurlijke outdoor-activiteiten in de Ardennen, zoals mountainbiken, klimmen, kajakken en boogschieten. Voor de kleintjes in Houtopia ook zeker een bezoekje waard, of bezoek het Huis van het Salmland en dompel je onder in de geschiedenis en de folklore van het Salmland.

Niets leuker dan samen met een groep vrienden of familie je vakantie door te brengen in de Ardennen. Boek nu deze mooie groepsaccommodatie en ontdek zelf wat deze groene streek jou te bieden heeft!

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Ideaal voor
Verblijf met baby
Vrijetijdsvoorzieningen
Haard
Wifi
Tafelvoetbalspel
Speelruimte
Barbecue
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
6 slaapkamers
3 badkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Spellen voor buiten
Privétuin 
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking , Garage
Morgan - Customer Service Advisor
Tip(s) van Morgan Customer Service Advisor

Breng tijdens je verblijf in de Ardennen ook zeker een bezoekje aan de Schieferstollen, een blauwe leisteenmijn die onlangs na een eeuw weer geopend is. Daal af en ontdek de indrukwekkende ondergrondse zalen tijdens een georganiseerde rondleiding. Spannend!

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Type woning
Vrijstaand
Ligging
In een gehucht
Nabijheid van wegen
In een doodlopende straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
325 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
3
Aantal slaapkamers
6
Privé-ingang
Niveau 0
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
1998

Niveau 0

  • Hall

  • Zitkamer

    Open haard, Hifi
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Elektrische kookplaat x 8, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 2, Diepvriezer, Afwasmachine x 1 Filter-koffiezetapparaat , Waterkoker , Koffiezetapparaat Senseo
  • Slaapkamer 1 - 4p

    2p bed x 1, Stapelbed x 2
  • Slaapkamer 2 - 3p

    1p bed x 1, 2p bed x 1
  • Slaapkamer 3 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 4 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Bad-douche, Wastafel x 2, WC x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

  • Garage

Niveau 1

  • Speelkamer

    Tafelvoetbalspel, Pingpongtafel, Kinderspellen, TV
  • Zitkamer

  • Slaapkamer 5 - 3p

    1p bed x 2, 1p bed op mezzanine x 1
  • Slaapkamer 6 - 3p

    1p bed x 2, 1p bed op mezzanine x 1
  • Badkamer

    Badkuip, Douche x 1, Wastafel x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

Buiten

  • Privétuin

    Oppervlakte 1000 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Schommel
  • Terras

    Oppervlakte 40 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 10
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Bos
300 m
Meer
6 km (Chérapont)
Skipiste
13 km (Baraque de Fraiture)
Restaurants
2 km
Winkels
9 km (Vielsalm)
Markt
9 km (Vielsalm)
VVV Kantoor
9 km (Vielsalm)
Mister Cash
9 km (Vielsalm)
Station
9 km (Vielsalm)

35 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
8 ,7
Zeer goed

Anoniem FR Belgique
8,6
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Maart 2024

Bon séjour. Maison propre et endroit apaisant.

Vertalen naar het Nederlands
M. Patricia NL Belgique
8,1
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Januari 2024

Netheid mocht toch iets beter, spinnenwebben en dode vliegen in januari ? Braadpannen zijn echt aan vernieuwing toe!!! De verwarming is wel dik inorde. En de houtkachel is pluspunt qua gezelligheid. Heel dicht bij bos om mooie wandelingen te maken.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Januari 2024

Mooi huis . Heerlijk warm bij aankomst. Open haard met voldoende hout. Fijn om te verblijven met kinderen. Alle comfort aanwezig. Mist wel een gezellige verlichting in living en slaapkamers.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week December 2023

Het is een geweldig huis voor volwassenen met kinderen. Wij waren met 14. Afstand met auto naar dichtstbijzijnde supermarkt 5km. De douches boven de ligbaden (2) mogen beter want waterballet naast de badkuip is het gevolg. De badkamer met enkel douche is geweldig. De geplaatste kerstboom was een super leuke verrassing inclusief de fles bubbels. Wij hebben van de kerstweek genoten!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
9,1
Groepsverblijf onder vrienden Weekend December 2023

Magnifique lieu de séjour. Tout ce qu'il faut pour passer un excellent week-end

Vertalen naar het Nederlands
D. Dirk NL Belgique
8,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Oktober 2023

Prima vakantiehuis! Zeer mooie ligging.

Vertalen naar het Nederlands
M. Suzanne NL Belgique
7,9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Oktober 2023

De ligging is prachtig met mooi uitzicht. Het onderhoud van het huis is geen 3 sterren waard. Wel voldoende ruimte en een leuke speelkamer. Het huis mist sfeer en gezelligheid.

Vertalen naar het Nederlands
C. Chantal NL Belgique
8,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Oktober 2023

We hebben er een heel aangenaam weekend gehad. Alles wat je nodig hebt is er aanwezig voor een verblijf met 17 personen. De keuken is zeer goed uitgerust. Ook de kinderen vonden het er leuk. Zeer rustig gelegen met een voldoende grote tuin. Het enige minpunt voor een verblijf met jonge kinderen is dat de trap bovenaan niet afgesloten is (onderaan wel).

Vertalen naar het Nederlands
B. Linda NL Belgique
9,4
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend September 2023

Het was allemaal heel erg in orde. Terras aan beide zijden van het huis = altijd zon. Het huis op zich is niet zo makkelijk vindbaar als je 's avonds aankomt. Er staat geen huisnummer aan de kant van de weg. De hond kon niet loslopen maar we hadden lange lijn bij.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9
Groepsverblijf onder vrienden Gepersonaliseerd verblijf Augustus 2023

Zeer ruime woning met een heel fijn uitzicht en leuke speelruimte voor kinderen. Het was wel niet geweldig gekuist bij aankomst.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,6
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Juni 2023

Leuke woning, perfect gelegen voor een rustig verblijf.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,1
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Juni 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
9,3
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Mei 2023

Heerlijk huis om met een groep met kinderen te verblijven. Ligging, tuin, indeling van het huis, aanwezigheid van alles wat je nodig hebt. Alles was goed! Een traphekje boven zou wenselijk zijn. Enige minpuntje: de matrassen zijn redelijk hard wat niet voor iedereen prettig is. Maar verder alles uitstekend.

Vertalen naar het Nederlands
G. Sonja NL Belgique
9,2
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Mei 2023

zalig, rustige ligging

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
9,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Mei 2023

Maison très fonctionnelle et confortable dans 1 endroit calme et superbe.

Vertalen naar het Nederlands
S. Ben NL Belgique
8,3
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Mei 2023

Leuke ligging van dit huis. Met fijne indeling. Bedden mogen wat beter. Verder prima verblijf met leuke activiteiten in de buurt. Top weekend gehad

Vertalen naar het Nederlands
H. Jo NL Belgique
8,5
Groepsverblijf onder vrienden Weekend April 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Maart 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
10
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Maart 2023

Als voetbalteam dat vecht voor de kampioenstitel was dit de perfecte plek voor ontspanning! We hebben heerlijk genoten van de natuur, de rustige omgeven, de fijne buren en zijn nu weer helemaal klaar voor de wedstrijd tegen oud Beijerland. Dankuwel Ardenne-etappe

Vertalen naar het Nederlands
B. Jan NL Belgique
8,2
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Februari 2023

Goed gelegen huis met ruime kamers. Beperkt aantal zetels in de salon voor het aantal personen Te weinig stopcontacten.

Vertalen naar het Nederlands
K. Sevgi FR Belgique
7,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Februari 2023

Très belle maison juste à rafraîchir, les lits grincent ? poussière et toiles d’araignées entre les lits superposés . La boulloire ne fonctionne pas et c’est bien domage , on ne peut pas utilisé le four et la taque électronique en même temps sinon les plombs sautent malheureusement c’était une grosses perte de temps pour nous. Nous avons dû utilisé d’abord le four ensuite la taque. Sinon très beau jardin et une grande salle de jeux à l’étage pour les enfants .

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,7
Groepsverblijf onder vrienden Weekend December 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem FR Belgique
9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend November 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

V. Thomas NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend November 2022

Leuke weekend met familie... Badkamer boven heeft dringend update nodig.

Vertalen naar het Nederlands
M. Winnie NL Belgique
8,9
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Oktober 2022

Tof huis in een heel mooie omgeving! Enkel één min punt met jonge kinderen, er is een traphekje van onder maar niet van boven!

Vertalen naar het Nederlands
L. Els NL Belgique
8,8
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend Oktober 2022

De matrassen en zeker de hoofdkussens zijn aan vervanging toe. Ook de pannen in de keuken voldoen niet.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend September 2022

Une très belle maison, très lumineuse, séjour très agréable avec un feu de bois, Une chaise roulante était assez a l'aise. Peut-être dire que pour chauffer de grosse quantité d'eau pour 17 personne, il vaut mieux utiliser plusieurs casseroles, la cuisinière étant assez lente.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,7
Groepsverblijf onder vrienden Weekend September 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

D. Charlotte NL Belgique
8,5
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Augustus 2022

Zeer leuk ruim huisje. In doodlopende straat. Wel wat dode vliegen maar daar konden zij niets aandoen. Leuk voor de hond. Deze kon niet weg.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,6
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Juli 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

V. Hugo NL Belgique
9,3
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Juni 2022

Rustgevende locatie met op korte afstand voldoende ontspanningsmogelijkheden. Winkelen op relatief korte afstand. Woning voldoet volledig aan de verwachtingen, ook al zijn enkelen zaken aan vernieuwing toe.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
7,8
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Mei 2022

Leuke vakantiewoning. Mooi uitzicht. Vlakbij bos... Mi dringen er zich toch wat renovatiewerken op. Betaalde huurbedrag vond ik niet in verhouding met kwaliteit. Geen ligstoelen aanwezig (toch wel leuk bij mooi weer) Voor 16 personen is deze vakantiewoning ook nipt.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,2
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend April 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

B. Bylemans NL Belgique
8,8
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend April 2022

Zeer mooi en volledig huis. De verdieping met pingpong en voetbaltafel is een meerwaarde. Minpunt zijn de pannen en potten, die bakken aan. Dekens ipv donsdekens(stoort niet voor ons) en meerdere bedden per kamer

Vertalen naar het Nederlands
J. Lowieke NL Belgique
9,1
Groepsverblijf onder vrienden Weekend April 2022

Een geweldig uitzicht. De reetjes liepen in de ochtend voorbij. Een net huis, goede prijs kwaliteit. Punt van aandacht zijn de dekens. Het zijn stoffen dekens, zeer statisch. Het was fijn geweest als dit dekbedden zijn. Of de gasten laten weten dat ze volledig beddengoed mee moeten(/kunnen) nemen.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken