Vakantiehuis in Vresse-sur-Semois voor 9 personen in de Ardennen

[105234-01]
+
9 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 3 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 9,1

Nieuwe chalet in een verbazingwekkend kader. Via een weg van 2 kilometer door het bos kom je aan bij deze sfeervolle, zeer goed verzorgde 3.5-sterren vakantiewoning nabij Vresse-sur-Semois . Het is de ideale verblijfplaats om op adem te komen of als startpunt voor verschillende wandelingen. Zeer charmant 3.5-sterren vakantiehuis voor maar liefst 9 personen in...

Nieuwe chalet in een verbazingwekkend kader. Via een weg van 2 kilometer door het bos kom je aan bij deze sfeervolle, zeer goed verzorgde 3.5-sterren vakantiewoning nabij Vresse-sur-Semois. Het is de ideale verblijfplaats om op adem te komen of als startpunt voor verschillende wandelingen.

Zeer charmant 3.5-sterren vakantiehuis voor maar liefst 9 personen in Vresse-sur-Semois, provincie Namen. De gite kent een zeer sfeervolle inrichting dankzij het veelvuldig gebruik van hout als materiaal. De lichte woonkamer met aangename houtkachel, comfortabele banken en televisie met satellietontvangst en Dvd-speler, is een heerlijke ruimte om 's avonds tot in de late uurtjes te genieten van een goed boek of gezelschapsspel. De woonkamer staat in open verbinding met de eethoek, vanwaar je weer zicht hebt op de prachtige, volledig uitgeruste keuken. Deze is heerlijk ruim qua opzet en beschikt onder meer over een 4-pits elektrische kookplaat, oven, magnetron, koelkast en afwasmachine.

Vanuit de woonkamer heb je een mooi uitzicht over de beboste omgeving. Liefhebbers van natuur kunnen hier zeker hun hart ophalen. De grote gemeenschappelijke tuin biedt meer dan genoeg ruimte voor de kinderen om lekker te ravotten. Ook de hond zal zeker in zijn nopjes zijn met zoveel bewegingsvrijheid. De houten veranda rondom de chalet biedt verschillende leuke zithoekjes. Met zonnige dagen tover je de barbecue en het tuinmeubilair tevoorschijn om gezellig met het hele gezin te genieten van een uitgebreide zelfbereide maaltijd in de buitenlucht.

Het vakantiehuisje beschikt over 3 zeer sfeervolle en knusse slaapkamers, waarvan een slaapkamer met privébadkamer en een kamer met stapelbed voor de kinderen. Daarnaast is er nog een prachtige gemeenschappelijke badkamer met heerlijk ligbad, wastafel en 2 toiletten.

NB: voor de kleine is er op aanvraag een babybedje en kinderstoel beschikbaar.

Hoewel deze sfeervolle vakantiewoning gelegen is in een uitzonderlijk groen kader vol ongerepte natuur, bevinden basisfaciliteiten zoals winkels, restaurants en dergelijke zich op slechts 1 kilometer rijden. De locatie leent zich ook uitstekend voor de leukste wandel- of fietstochten in de omgeving van Bohan en Rochehaut. Ook voor activiteiten zoals kajakken, minigolf, muurklimmen, mountainbiken en bowlen ben je in dit deel van de Belgische Ardennen aan het juiste adres (Récréalle Recreatiecentrum).

Bouillon is absoluut een verplichte halte als je houdt van geschiedenis en culturele uitstapjes. De versterkte burcht en het museum Archeoscoop Godfried van Bouillon , zijn zeer zeker en bezoekje waard. Ter hoogte van Bouillon vind je ook het dierenpark Parc Animalier. Hier vind je vele dieren afkomstig uit de streek, maar ook zeker daarbuiten, zoals lynxen, beren, struisvogels, kangoeroes en bizons. Het perfecte uitje voor met het hele gezin!

Dit sfeervolle, hedendaags vakantiehuis is het perfecte verblijf voor een lang weekend of midweek weg in de Belgische Ardennen. Kom volledig tot rust en geniet van al het moois dat deze bijzondere streek te bieden heeft.

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Ligging
Nationaal Park
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Haard
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 badkamers
3 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed (op aanvraag) , 1 kinderstoel (op aanvraag)
Buiten
Gezamenlijke tuin
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Jennifer - Customer Service Advisor
Tip(s) van Jennifer Customer Service Advisor

Deze streek van de Belgische Ardennen bevat alle charmes en geheimen van de Ardense natuur,van kronkelende valleien en diepe meanders tot plateaus vol donkere bossen en prachtige vergezichten over legendarische plaatsen. De burcht van Bouillon is met zijn doolhof aan gangen en uitgestrekte zalen zeker een bezoekje waard voor liefhebbers van geschiedenis en cultuur.
 

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
In de bossen
Nabijheid van wegen
In een doodlopende straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
120 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
3
Privé-ingang
Niveau 0
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
2006
Jaar van renovatie
2008

Niveau 0

  • Hall

  • Slaapkamer 1 - 4p

    2p bed x 1, Stapelbed x 1
  • Privébadkamer 1

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Niveau 1

  • Zitkamer

    Houtkachel, TV, DVD, Hifi
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Elektrische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Afwasmachine x 1 Filter-koffiezetapparaat , Waterkoker , Soepmixer
  • Badkamer

    Badkuip, Wastafel x 2, WC x 1

Niveau 2

  • Slaapkamer 2 - 3p

    2p bed x 1, 1p bed x 1
  • Slaapkamer 3 - 2p

    1p bed x 2, Wastafel x 1

Buiten

  • Gemeenschappelijke tuin

    Deels omheind, Oppervlakte 6000 m²
  • Terras

    Oppervlakte 12 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 3
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken ter plaatse voorhanden
Bos
100 m
Rivier
50 m
Restaurants
1 km (Bohan)
Winkels
1 km (Bohan)
VVV Kantoor
4 km (Vresse)
Mister Cash
12 km (Gedinne)

17 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,1
Zeer goed

N. Nathalie NL Belgique
9,6
Gezinsverblijf met adolescenten Week Februari 2024

Tof afgelegen huisje! Keuken is enorm goed uitgerust, woonkamer zeer gezellig en warm ingericht. Slaapkamers zijn ruim en hebben voldoende kastruimte. Hele gezellige terrassen, ook 2 overdekt!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,8
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend November 2023

Perfect vakantiehuisje in het midden van het bos met prachtig uitzicht

Vertalen naar het Nederlands
L. Albert NL Belgique
9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week November 2023

We werden bij aankomst zeer vriendelijk ontvangen. Ook de communicatie vooraf was prima. Het vakantiehuis is uniek gelegen middenin een prachtig bos. De laatste 700 m naar de woning en de 400 m van de woning naar de straat vlakbij het centrum van Bohan doe je best heel traag en voorzichtig want de bosweg wordt niet goed onderhouden door de gemeente. Het huis zelf was prima enkel de trap naar beneden moet je gewoon worden. Best wel avontuurlijk dus, maar we komen toch nog eens terug in de zomer!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,3
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Oktober 2023

Zeer net , goed ingericht vakantiehuis met zeer goede ligging

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,6
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Oktober 2023

Heel gezellig en een uitstekende ligging.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
8,1
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend September 2023

Le gîte est très bien situé. Les pièces du salon et de la cuisine étaient assez spacieuses. Cuisine bien équipée. Une terrasse très grande aussi. La chambre du bas était assez humide, cela était dommage. Nous avions un peu froid. Mais dans l'ensemble, c'est un superbe endroit à découvrir en famille ou entre amis. Restaurant tout près à recommander: ''Le Relais de Vresse'', très bon et le personnel très gentil!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,4
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend September 2023

Mooi gezellig huis, midden in de Ardeense bossen.

Vertalen naar het Nederlands
K. Fred NL Belgique
8,6
Gezinsverblijf met adolescenten Week Augustus 2023

Prachtig ruim vakantiehuis , midden in het bos Gezellig dorpje op loopafstand. Prachtige omgeving , veel te zien en te doen in de omgeving

Vertalen naar het Nederlands
W. Paul NL Belgique
9
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Mei 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

L. Mertens NL Belgique
8,6
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Maart 2023

Enthousiaste en warme verwelkoming. In de dagen ervoor ook heel duidelijke communicatie. Gezellig huisje, de weg er naartoe is even zweten, maar valt al bij al goed mee!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,4
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend Maart 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
9,3
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Maart 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem FR Belgique
8,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Januari 2023

Nous avons passé un super weekend en famille dans cette maison pleins de charme,au calme, dissimulé dans les bois, départ de beaucoup de randonnées et un joli petit village pas loin.

Vertalen naar het Nederlands
S. Sara NL Belgique
8,9
Professioneel verblijf Weekend November 2022

Heel fijn huis in het midden, echt midden, van het bos! Denk in sneeuwomstandigheden misschien niet zo eenvoudig om naar toe te rijden :-) Hele fijne ontvangst en een supertof weekendje gehad, met alle nodige comfort en gezelligheid!

Vertalen naar het Nederlands
V. Herman NL Belgique
9,3
Gezinsverblijf met adolescenten Week November 2022

Zeer aangenaam huis met prachtige terrassen. Midden in de natuur maar toch op wandelafstand van winkel, café en restaurant. Enig minpuntjes waren de wat instabiele steile trap naar de beneden slaapkamer en de gehorigheid in de slaapkamer boven.

Vertalen naar het Nederlands
S. Robbin NL Belgique
9,5
Groepsverblijf onder vrienden Weekend September 2022

Top huisje!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
8,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek April 2022

On a adoré la situation...

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken