14 romantische verblijven in de Ardennen met een prachtig uitzicht

Wil jij je partner dit jaar verrassen met een super romantisch verblijf in de Ardennen? Laat de jacuzzi vollopen, haal de glaasjes naar boven en geniet van het meest prachtige uitzicht in deze 14 vakantiehuizen.

1. Buitengewoon romantisch verblijf in Aubel

Deze twee charmante loft woningen voor 2 personen zijn van kop tot teen perfect voor een weekendje weg. Naast de heerlijke wellnessruimte met sauna en jacuzzi is er ook een moderne keuken om je wederhelft te verrassen met een ontbijt op bed. Buiten kan je ook genieten van natuurlijke schoonheid, want op het terras heb je een schitterend uitzicht over de groene vlaktes.

Ik ontdek het eerste vakantiehuis in Aubel

Ik ontdek het tweede vakantiehuis in Aubel


2. Origineel overnachten middenin de natuur van Vaux-sur-Sure

Al altijd eens een speciale overnachting willen doen? Deze prachtige woonwagen volledig gemaakt uit hout en boheemse decoratie zal je hart doen smelten. De vakantiewoning bevindt zich middenin de natuur en biedt tal van mooie wandelingen aan. Het pluspunt? Je kan erna heerlijk gaan ontspannen in de sauna!

Ik ontdek dit vakantiehuis

 


3. Onderdompelen in de luxe in Manhay 

Wil jij alles erop en eraan? Met deze luxe woning met panoramische jacuzzi en buitenzwembad ga je elkaars hart zeker overwinnen. Het uitzicht vanaf dit vakantiehuis is niet te geloven! Je voelt je helemaal op een andere wereld tijdens dit zalig weekendje weg.

Ik ontdek dit vakantiehuis

 



4. Sprookjesverblijf voor twee in Marchin

Een schommelstoel heb je vast wel al van gehoord, maar een schommelbed? Ja hoor, dit buitengewone verblijf biedt het meest sprookjesachtige interieur met robuust hout, authentieke stenen en een stijlvolle decoratie. Geniet na het verkennen van de Ardennen van een heerlijke sauna, volledig gebouwd uit hout, of van een jacuzzi met een oogverblindend uitzicht.

Ik ontdek dit vakantiehuis

5. Charmante woonwagen in Lierneux

Deze nieuwe, geheel uit hout opgetrokken en aangepaste trailer , werd zo ontworpen om jou een ​​charmant en romantisch verblijf te bieden. Een originele manier om de Ardennen te ontdekken met haar mooiste uitzichten! Neem een kopje koffie op het terras en geniet van een prachtige zonsopgang, klaar om de dag te beginnen.

Ik ontdek dit vakantiehuis


6. Vakantiehuis met zicht op Robertville

In de jacuzzi met zicht op het het meer van Robertville? Ja dat kan! In dit prachtige vakantiehuis geniet je van het mooiste panorama vanaf je terras. Dit pareltje biedt je alle comfort aan die jij nodig hebt tijdens je verblijf in de Ardennen. Volg de blauwe rechthoek met het logo meiklokje om een wandeling van 6 km te maken rond de stuwdam van Robertville en genietvonds van een ontspannend sauna.

Ik ontdek dit vakantiehuis


7. Romantische sfeer op de vijver van Momignies

Dit 3-sterren vakantiehuisje ligt in het hart van een natuurgebied, aan de rand van een privévijver, en is een paradijs op aarde. Dit liefdesnest wacht op jou als een stel aan de zijde van Momignies voor een romantisch verblijf, omringd door het kabbelende water en zingende vogels. Opstaan met dit uitzicht was nog nooit zo zalig!

Ik ontdek dit vakantiehuis


8. Authentieke boomhut in Comblain-au-Pont

Ooit eens in een boomhut willen overnachten? Maak deze kinderdroom waar met je geliefde en huur dit pareltje af middenin de natuur. Van prachtige bohemian decoratie tot robuuste houten touches, dit vakantiehuis heeft alles om je verblijf in de Ardennen om te toveren tot een onvergetelijke ervaring.

Ik ontdek dit vakantiehuis


9. In de groene oase van Lierneux

Dol op de Ardennen vanwege de grote groene vlaktes of de uitgerekte bossen met prachtige kleuren? Dan is deze chalet midden in de natuur van Lierneux echt een droom. ‘S ochtends hoor je enkel de vogels fluiten en kan je genieten van de eerste dauwdruppeltjes op je terras. Vanaf de keuken kijk je recht het bos in en zie je misschien wel een hert of een everzwijn voorbijkomen. De rust van de natuur zal jullie batterijen helemaal opladen.

Ik ontdek dit vakantiehuis


10. Houten chalet in Viroinval

Ben jij dol op houten tinten en heerlijk voor het haardvuur kruipen ‘s avonds? Dit vakantiehuis in het bos is ideaal voor een koppeltje dat graag wil ontspannen en dit liefst zo ver mogelijk van de bewoonde wereld. Na het ontdekken van het natuurreservaat Les Fondry des chiens kan je volop genieten van een geweldige sauna en jacuzzi op het terras. 

Ik ontdek dit vakantiehuis


11. Typisch Ardens vakantiehuis in Manhay

Dit lokale stenen vakantiehuis , rustig gelegen tussen Durbuy en Vielsalm , nodigt uit tot romantiek en ontspanning. In dit 4-sterren vakantiehuis mag je trouwe viervoeter ook mee en het beschikt bovendien over een binnenzwembad en een jacuzzi. Klaar voor een heerlijk weekend?

Ik ontdek dit vakantiehuis


12. Vakantiehuis met binnenzwembad in Dinant

Sauna, jacuzzi en een binnenzwembad! Dit pareltje heeft alles wat je maar kan wensen om helemaal tot rust te komen met je geliefde. Bovendien is je hond meer dan welkom om samen met jouw van dit luxeweekend te genieten. Haal de leiband maar naar boven want je kan hier uren gaan wandelen in de schitterende natuur. Zin om wat te bezoeken? Onze tip: bezoek kasteel Walzin of kasteel Veves in de buurt van je vakantiehuis.

Ik ontdek dit vakantiehuis


13. Romantisch verblijf in Stoumont

Dit vakantiehuisje gemaakt uit warm hout en robuuste stenen in Stoumont zal je met haar Ardens karakter en panoramische sauna weten te verrassen. Geniet van een lekker ontbijt op bed en ga voor een stevige wandeling in de bossen van Stoumont. Het uitzicht is er adembenemend!

Ik ontdek dit vakantiehuis


14. Buitengewoon overnachten in Libin

Dit knusse verblijf gemaakt uit houten tinten is een droom voor een weekendje weg in de Ardense bossen. Geniet 's ochtends van een lekkere koffie of thee in de groene tuin en begin fris aan je dag vol leuke ontdekkingen en wandelingen in het bos van Saint-Hubert.

Ik ontdek dit vakantiehuis


Ben jij nog op zoek naar een romantisch verblijf in de Ardennen? Ontdek nog meer van onze vakantiehuizen voor 2 personen in het hartje van de natuur. Heb jij je verblijf alvast geboekt?