7 tips voor een romantisch verblijf in de Ardennen, inclusief eigen jacuzzi

Om de dagelijkse sleur te doorbreken en de passie nieuwe zuurstof te geven, gaat er niets boven een romantisch uitje. Ben je op zoek naar het perfecte romantische uitje? De Belgische Ardennen bieden een idyllisch kader voor onvergetelijke momenten. Ontdek hieronder zes vakantiehuizen die één en al romantiek en ontspanning uitstralen.

Wacht niet tot anderen je te snel af zijn, boek je verblijf ruim op tijd! Wacht niet tot anderen je te snel af zijn, boek je verblijf ruim op tijd!

1) Loft met bubbelbad in Thimister-Clermont

Ontdek deze luxe loft in Thimister-Clermont, speciaal ontworpen voor romantische uitjes als koppel. Gezellige woonkamer, volledig uitgeruste keuken, rustgevende slaapkamer, moderne badkamer met bubbelbad en een projectieruimte voor onvergetelijke filmavonden.

Boek nu: Loft met bubbelbad in Thimister-Clermont

2) Luxe en wellness in de buurt van Aubel

In deze moderne luxe vakantiewoning in de omgeving van Aubel beleef je als koppel een unieke romantische ervaringen. Met zijn privésauna en -jacuzzi combineert dit unieke plekje hartverwarmende originaliteit met modern comfort. Laat je verleiden door de magische sfeer van deze ongewone plek.

Boek nu: Vakantiehuis Aubel - Bijzonder, Sauna, Jacuzzi

3) Luxe suite in La Roche-en-Ardenne waar elegantie en ontspanning hand in hand gaan

Deze suite in La Roche-en-Ardenne pakt uit met een mix van elegantie en ontspanning. Met zijn privéhamam, -sauna en- jacuzzi nodigt dit plek je uit om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. En dat in een betoverend decor. Bereid je voor op een romantisch uitje in de natuur, waarbij elk detail bijdraagt tot een onvergetelijke belevenis.

Goed om te weten: ontbijt en avondeten kan je in je suite laten bezorgen!

Boek nu: Vakantiehuis La Roche-en-Ardenne - Hammam, Sauna, Jacuzzi

4) Romantiek op een steenworp van het kleinste stadje ter wereld, Durbuy

Met zijn sauna en jacuzzi staat dit luxe vakantiehuis in de buurt van Durbuy borg voor een romantische ervaring. Laat je onderdompelen in een sfeer van algehele ontspanning en geniet van onvergetelijke momenten op deze unieke plek met een moderne en verfijnde inrichting.

Boek nu: Vakantiehuis Durbuy - Sauna, Jacuzzi

5) Volop genieten met je eigen zwembad en wellness in de omgeving van Ciney

Ontdek een uitzonderlijk vakantiehuisje in de Ardennen, ontworpen voor twee personen, dat 5-sterrenluxe combineert met een eigen uitstraling. Geniet van een panoramisch salon met houtvuur, buitenzwembad met beweegbare bodem, terras, sauna en jacuzzi. De aparte slaapkamer boven geeft uit op een tweede terras.

Boek nu: Vakantiehuis Ciney - Sauna, Jacuzzi, Zwembad

6) Wellness-verblijf vlak bij Dinant

Dit vakantiehuisje in het charmante dorpje Anhée is een zalig plekje voor koppels op zoek naar romantiek. Met zijn hamam, sauna en jacuzzi is het een waar wellnessparadijsje. Ontspan er onder een indrukwekkende sterrenhemel, hand in hand in de jacuzzi. Het moderne comfort en de warme sfeer creëren een ideale omgeving voor romantische topmomenten.

Boek nu: Maison Anhée - Hammam, Sauna, Jacuzzi

7) Intimiteit en Ontspanning in een schattig vakantiehuisje in Jalhay

Met zijn sauna en jacuzzi biedt deze charmante cottage in de betoverende omgeving van Jalhay een intieme ervaring. De romantische sfeer wordt helemaal doorgetrokken in de verfijnde inrichting en moderne faciliteiten. De perfecte plek voor koppels die in een bubbel van comfort en romantiek eventjes willen ontsnappen aan de sleur van alledag.

Boek nu: Vakantiehuis Jalhay - Sauna, Jacuzzi