Als koppel op zoek naar een romantisch weekend tegen een zacht prijsje? 5 tips!

Zin in een weekend met z'n tweetjes? Waarom niet een romantisch uitstapje naar de Ardennen boeken? Op het programma: elkaar eens goed vastpakken tijdens wandelingen in het bos, warme chocolademelk aan het haardvuur of heerlijk ontspannen in de jacuzzi of de sauna.

We selecteerden 5 Ardennes-étape vakantiehuizen, helemaal op maat van tortelduifjes zoals jullie. De kers op de taart? Je weekend (van vrijdagavond tot zondagavond) kost je minder dan 350 euro, kosten en schoonmaak inbegrepen.

1) Afgelegen chalet in Manhay

Deze knusse en moderne chalet voor twee biedt vanop het terras een adembenemend uitzicht, met een zalig alleen-op-de-wereld gevoel. Met zijn interieur vol botanische elementen en moderne keuken nodigt het uit tot cocoonen. Boek deze oase van rust voor een onvergetelijk verblijf!

Goed om te weten: dit huisje is geschikt voor personen met een beperkte mobiliteit.

Ik reserveer deze chalet in Manhay

2) Welzijn en wellness in Erezée (bij Durbuy)

Dit vakantiehuisje voor een koppel staat is perfect voor een romantische uitstapje. De jacuzzi op het terras en het gezellig interieur nodigen uit tot zalig cocoonen. De ligging vlak bij een bos is ideaal om de omringende natuur te verkennen. Boek nu je vakantie in de Ardennen bij Erezée.
Ik ontdek dit vakantiehuisje met privéjacuzzi

3) Charmante chalet aan het water in Couvin

Deze romantische chalet naast een riviertje heeft alles voor een romantisch verblijf in de natuur. In de slaapkamer op de mezzanine word je in slaap gewiegd door het zachte ruisen van het riviertje op de achtergrond. De comfortabele woonkamer, goed uitgeruste keuken en het terras in landelijke stijl maken dit gezellig nestje compleet.

Goed om te weten: op 500 m ligt een visvijver.

Ik boek dit chalet voor een romantisch uitje in het groen

4) Vakantiehuis met prachtig uitzicht in Trois-Ponts

Dit romantisch vakantiehuisje is geschikt voor personen met beperkte mobiliteit en biedt een schitterend uitzicht vanaf het terras. Deze moderne en gezellige cocon is ideaal voor een uitje met z'n tweeën. Wil je je hond mee? Geen probleem, ook hij is welkom!

Goed om te weten: Beddengoed en badhanddoeken zijn inbegrepen in de totale prijs van je huur, wat je bagage alweer een stukje lichter maakt!

Ontdek dit vakantiehuis in Trois-Ponts

5) Authentieke charme in Libin

Dit charmant, romantisch vakantiehuisje in een voormalige stal biedt comfort en authenticiteit. Het is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Het ligt in Libin, tussen natuur en cultuur: verwacht je aan wandelingen, musea en heerlijke streekgerechten.

Ik ontdek dit vakantiehuisje voor een onvergetelijk verblijf met z’n tweetjes