Wat is Ardennes-étape Privilege?

Ardennes-étape verhuurt meer dan 2000 vakantiehuizen voor een geslaagd verblijf in de Ardennen! Maar dat is nog lang niet alles ... Ardennes-étape haalt alles uit de kast om je vakantie onvergetelijk te maken: geweldige ervaringen, talloze wandelingen en exclusieve voordelen. Ontdek het beste van de Ardennen tijdens je verblijf met het Ardennes-étape Privilege programma speciaal voor klanten.

Ardennes-étape privilege

Wat houdt het in?

Wanneer je een vakantiehuisje reserveert bij Ardennes-étape, krijg je als klant meteen toegang tot het Ardennes-étape Privilege programma. Dit biedt je twee exclusieve voordelen aan waarvan je tijdens jouw verblijf kan genieten. Je geniet van je:

Activity Pass:

  • Waarmee je allerlei exclusieve kortingen of voordelen bij onze tweehonderd toeristische partners krijgt en je beleeft unieke ervaringen die voorbehouden zijn voor de klanten van Ardennes-étape op vertoon van je Activity Pass. Denk maar aan avontuurlijke sporten, tochten, begeleide wandelingen, workshops in je vakantiehuis, picknickmanden, traiteurs ... Er is voor elk wat wils!
cta

SityTrail-abonnement:

  • SityTrail is een mobiele gps-applicatie voor wandelingen overal ter wereld. Je ontvangt als klant een gratis premium abonnement gedurende 1 maand tijdens je verblijf. Hierbij krijg je toegang tot meer dan 2500 wandelingen in de buurt van je vakantiehuis.
cta

Waar vind ik de Activity Pass?

Na het reserveren van je Ardennes-étape verblijf krijg je jouw verblijfsticket waarin je jouw Ardennes-étape Activity Pass zal ontvangen. Hiermee krijg je vanaf nu toegang tot al onze kortingen en exclusieve ervaringen.

Een andere manier om van je Activity Pass te genieten is door je in te loggen op je klantenaccount. Hier kan je jouw Activiy pass activeren of afdrukken.

Ardennes-étape privilege
Via bevestigingsmail
ARdennes-étape klantenaccount
Via klantenaccount

Deel je mooiste foto tijdens je verblijf met ons!

Vergeet ons ook zeker niet te taggen in je prachtige foto’s op Instagram met @ardennes_etape en verschijn in onze spotlight! Wil je je laten inspireren? Ontdek ons Instagram-account voor meer tips, onze Facebook-pagina voor wedstrijden en ons Strava-account voor giveaways!

Heb je nog geen vakantiehuis gekozen? Ontdek ons volledig aanbod van over 2000 vakantiehuizen op ardennes-etape.be.