Eastern Valley Activities

In het hart van de oostelijke valleien, tegen de achtergrond van de beroemde Stuwdam van Robertville, biedt Eastern Valley Activities activiteiten voor het hele gezin aan. Ideaal om te herbronnen en in een groene omgeving te ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Het concept? Een tochtje op een e-scoot, een elektrische offroadscooter of een Quadrix, een volledig geveerde en zuiver elektrische rolstoel voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Dankzij deze bijzondere uitrusting – een unicum in Wallonië – krijgt iedereen, ongeacht zijn of haar fysieke conditie, de kans om met het grootste respect voor het milieu een prachtige rit door het hart van de natuur te maken.

Met hun dubbele motoren behoren deze voertuigen tot de krachtigste op de markt. Ideaal dus om deze prachtige streek op een volledig nieuwe manier te verkennen, via prachtige routes van +/- 1.15 uur die je onder geen beding mag missen. Een ecologische, verantwoorde, leuke en vooral buitengewone ervaring!

Je rit combineren met andere activiteiten (restaurant, museum, abdijbezoek, bierproeverij ...)? Eastern Valley Activities werkt met plezier een programma op jouw maat uit.

Een leuke activiteit binnen ieders bereik? Hier ben je aan het juiste adres!

Informatie en reserveringen

Reserveren verplicht // Geschikt voor PBM

 

 

10

Korting in procenten op de totaalprijs.

Aanbod niet cumuleerbaar. Geldig tot 01-05-2022.


Vind accommodatie in de buurt

Praktische informatie

Prijs 30 - 50 €
Kantooruren

Raadpleeg: www.easternvalleyactivities.be

Telefoon +32 (0)495 711 513
E-mail info@easternvalleyactivities.be
Website http://www.easternvalleyactivities.be
Adres Walk 97, 4950 Waimes, Belgique