5 activiteiten langs het parcours van La Flèche Wallonne

Ben je op zoek naar een leuke activiteit na je fietsuitstap? Deze 5 onmisbare ervaringen op het wielerparcours van La Flèche Wallonne (De Waalse Pijl) zijn perfect voor jong en oud. Maak van je fietsverblijf een onvergetelijk moment en ontdek de streek als nooit tevoren.

Leer in het Atelier Constant-Berger fruit distilleren

Zin in een leuke activiteit die helemaal om smaak draait? Welkom in het fruitige Atelier Constant-Berger! De drie gepassioneerde brouwers nemen je mee op een interessante rondleiding in hun atelier en tonen je met plezier hoe ze er fruit persen, distilleren en cider brouwen.

Ardennes-étape voordeel
Je krijg als klant van Ardennes-étape een fles cider (per zes personen) of een fles sap van 1 liter (per drie personen).
cta

Bilstain Aventure

Het Land van Herve en zijn dorpen Limburg en Bilstain zijn een must! Wat een geweldig idee om deze prachtige streek te ontdekken die bekend staat om zijn landbouw en natuur, met je gids, op een elektrische scooter.

In totaal worden vier routes voorgesteld, van 9 tot 18 km, met verschillende moeilijkheidsgraden, die zowel beginners als ervaren sporters zullen bevallen.

Kortom: adrenaline, plezier, met je familie of vrienden, terwijl je het landschap bewondert: wat wil je nog meer?

Ardennes-étape voordeel
Je krijg als klant van Ardennes-étape 10% op de totaalprijs van de activiteit.
cta

Het lokale winkeltje van l'Avouerie

Beleef een uniek avontuur door deel te nemen aan een schattenjacht op elektrische Fatbikes in de Avouerie d'Anthisnes. Je hebt de keuze uit verschillende routes om dit erfgoed op een speelse manier te ontdekken en je kan een picknick meenemen, samengesteld uit lokale producten!

Reservering verplicht via de website van Avouerie.

Ardennes-étape voordeel
Een gratis ambachtelijk bier (of frisdrank) zal worden aangeboden aan elke deelnemer van de Fatbike activiteit.
cta

Casse-Croûte Val Dieu

De abdij van Val-Dieu is de perfecte plaats om in een rustig en gezellig kader enkele streekgerechten te ontdekken. Uiteraard vergezeld van een lekkere Val-Dieu van het vat of een huisgemaakte cider. Van zodra de zon komt piepen, kan je op het terras van de binnenkoer genieten van het heerlijk warme microklimaat. Er bestaan speciale formules voor groepen.

Ardennes-étape voordeel
1x 33cl gratis per 20 euro bij de casse croute op vertoon van je Activity Pass.
cta

Blegny-Mine

Blegny-Mine (tussen Luik en Maastricht): wereldpatrimonium van de Unesco. Trek je jas aan, zet je helm op en zak in de liftkooi tot -30m en -60m diep voor een ontdekking van het werk van de "Koempels".

Ardennes-étape voordeel
Je krijg als klant van Ardennes-étape 20% op de totaalprijs van de activiteit.
cta

Hoe krijg je het Ardennes-étape voordeel?

Wanneer je een vakantiehuisje reserveert bij Ardennes-étape, krijg je er meteen een gratis Activity Pass bovenop. Daarmee:

  • Geniet je van allerlei exclusieve kortingen of voordelen bij onze tweehonderd toeristische partners;
  • Beleef je unieke ervaringen die voorbehouden zijn voor de klanten van Ardennes-étape zoals het Ardennes-étape voordeel.
cta

Word lid van de Ardennes-étape Cycling Club

En geniet van exclusieve voordelen om je passie in de Ardennen te beleven met Ardennes-étape!

  • Selectie fietsvriendelijke vakantiehuizen
  • GPX-routes
  • Voordelen bij onze lokale partners
  • Fietstochten met Bingoal Pauwels Sauce WB en CBM
  • Wedstrijden en cadeaus
  • Promotionele acties

Op zoek naar nog meer vakantiehuizen? Ontdek ons volledig aanbod van over 2000 vakantiehuizen op ardennes-etape.be. Wil je je laten inspireren? Ontdek ons Instagram-account voor meer tips, onze Facebook-pagina voor wedstrijden en ons Strava-account voor giveaways! Vergeet ons ook zeker niet te taggen in je prachtige foto’s op Instagram met @ardennes_etape en verschijn in onze spotlight!