7 dingen die van de Ardennen een onvergetelijke bestemming maken

Ardenne destination inoubliable

7 dingen die van de Ardennen een onvergetelijke bestemming maken

Wat als luxe binnen handbereik was? Huur een vakantiehuis in de Ardennen en je keert ongetwijfeld terug met onvergetelijke herinneringen. Ontdek 7 dingen die van de Ardennen een luxueuze bestemming maken.

 

1. Luxe is genieten van je familie

Een vakantiehuis biedt plaats voor 2 … of 12 personen, zelfs meer. Kies een vakantiehuis met een capaciteit die geschikt is voor je groep en combineer gezelligheid en rust! Zo kan je genieten van alle plezier van het samenzijn … maar als je wilt, kan je ook even de rust opzoeken.

De ultieme luxe

De kinderen hoeven niet bij jou op de kamer te slapen. Geef hun een kamer waar ze zich zoals op kamp kunnen uitleven terwijl de volwassenen genieten van wat intimiteit.

 • vakantiehuis voor kinderen
  Vakantiehuis voor 20 personen in Saint-Vith
 • vakantiehuis voor 20 personen
  Vakantiehuis voor 20 personen in Bertrix

 

2. Luxe is tijd voor jezelf

In een vakantiehuis leef je op je eigen ritme. Je hoeft geen rekening te houden met de openingsuren van het restaurant en niet op te staan voor de schoonmaak. ‘s Middags of om 6 uur ‘s morgens ontbijten, zoals jij het wilt!

3. Luxe is adembenemende landschappen bewonderen

Zelf als je van de streek bent, blijf je je steeds verwonderen over de Ardense natuur. Elk seizoen sta je weer met grote ogen te kijken, want de Ardennen veranderen mee met het wisselvallige klimaat in België.

Regent het? Dan krijgt het bos een mysterieus aura door de verhullende mist (en de bomen beschermen een beetje tegen de druppels!).

Hittegolf? In het bos vind je voldoende schaduw en de verschillende natuurlijke zwemzones bieden een verkwikkende afkoeling.

De ultieme luxe

Een Ardens sneeuwlandschap ontdekken als je ‘s morgens de gordijnen opent, een heerlijke winterochtend. Hier word je gegarandeerd sprakeloos van!

 • vakantiehuis in de winter
  Vakantiehuis voor 15 personen in Jalhay
 • landschap in de Ardennen

 

Een onvergetelijke vakantie in de Ardennen, net wat ik nodig heb!

Zin om het eens uit te proberen? Dat begrijpen we! Kies het huis dat jouw wensen vervult …

4. Luxe is avontuur

Dankzij de valleien, bossen, meren en rivieren zijn de Ardennen het ideale avonturenterrein voor de liefhebbers. Wandelen, mountainbiken, klimmen, trail, speleologie … Aan jou de keuze!

5. Luxe is lekker eten

Tegen een redelijke prijs … of niet! De plaatselijke gastronomie biedt smaakvolle gerechten tegen democratische prijzen. Kies een adresje dat op het eerste zicht niet veel voorstelt en je zou wel eens aangenaam verrast kunnen worden. De verschillende regio’s in de Ardennen hebben ook gerenommeerde restaurants die echt de moeite waard zijn. Maak in dat geval wel een reservatie en voorzie stadskleding. ?

De ultieme luxe

Een ontbijt met vers brood en Ardense ham. In deze streek zijn bakkerijen en slagerijen vaak goudklompjes, want ambachtslieden leveren er fantastisch werk met kwaliteitsvolle producten, volgens eenvoudige maar ook erg moeilijke recepten.

 • Slagerij in de Ardennen
 • kwaliteitsvolle producten te eten in de Ardennen

 

6. Luxe is ruimte

Vergeet overvolle autosnelwegen en treinen richting de kust. Je bereikt de verschillende uithoeken van de Ardennen in enkele uren tijd.

De ultieme luxe

Een onverwachte roadtrip langs prachtige plattelandswegen die leiden naar je vakantiehuis, slingerend door valleien en bossen.

7. Luxe is rust

In sommige vakantiehuizen krijg je het gevoel dat je alleen bent op de wereld. In het midden van de natuur of in een gehucht, de Ardennen bieden de rust die je nodig hebt.

Volg ons via Facebook!

Blijf je graag op de hoogte van onze nieuwe vakantiehuizen, de mooiste wandelroutes, het laatste nieuws over de Ardennen en neem je graag deel van super wedstrijden? Volg ons dan op Facebook!

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!