Wat is het SityTrail voordeel?

Heb je een vakantiehuis geboekt uit de 2000 vakantiehuizen van Ardennes-étape? Dan krijg je tal van voordelen bij meer dan 250 partners maar ook een premium SityTrail abonnement tijdens je verblijf! Zo geniet jij van meer dan 2000 gratis wandelingen dicht bij je vakantiehuis.

De Ardennes-étape privilege voordelen

Wanneer je een vakantiehuisje reserveert bij Ardennes-étape, krijg je er meteen toegang tot Ardennes-étape Privilege. Hiermee:

  • Geniet je van allerlei exclusieve kortingen of voordelen bij onze tweehonderd toeristische partners;
  • Beleef je unieke ervaringen die voorbehouden zijn voor de klanten van Ardennes-étape
  • Krijg je een gratis premium SityTrail abonnement gedurende 1 maand vanaf de eerste dag van je verblijf. Hierbij krijg je toegang tot meer dan 2500 wandelingen in de buurt van je vakantiehuis.
ardennes-étape privilege
cta

Wat is SityTrail?

SityTrail is een mobiele gps-applicatie voor tochten voor alle paden overal ter wereld. In samenwerking met Ardennes-étape biedt deze partner meer dan 2500 gratis wandelingen voor Ardennes-étape klanten.

De App legt je tochten vast en maak HD-foto's met geotags van je avonturen, toont je afgelegde afstand, km-inspanning, gemiddelde snelheid, tempo en verbrande calorieën en zorgt voor een nauwkeurige hoogtemeter, berekening van hoogteverschillen en hoogteprofiel.

Daarnaast kan je ook topografische wereldkaarten downloaden voor offline gebruik zodat je nooit verdwaald geraakt tijdens je volgende tocht in de Ardennen.

SityTrail voordeel bij Ardennes-étape
Copyright: Martin Dellicour

Hoe geniet ik van mijn SityTrail-abonnement?

Heb je een vakantiehuis geboekt met Ardennes-étape? Dan kan je vanaf nu genieten van een gratis premium SityTrail abonnement van 1 maand tijdens je verblijf in de Ardennen.

Ga naar je klantenaccount op de Ardennes-étape website, log je in en ga naar de rubriek “voordelen”. Hier vind je een link met je persoonlijke SityTrail code 15 dagen voor je verblijf. Wanneer je hierop klikt, word je uitgenodigd om een nieuw SityTrail account aan te maken en je code in te vullen.

Via klantenaccount

Een andere manier is om je persoonlijke SityTrail code te kopiëren vanaf je bevestigingsmail voor verblijf” die je 15 dagen voor je verblijf ontvangt in je mailbox en deze in te vullen wanneer je je nieuw account aanmaakt.

SityTrail voordeel bij Ardennes-étape
Via bevestigingsmail 15 dagen voor je verblijf

Eens je op de link drukt, kom je op volgend scherm terecht. Hier zal je code automatisch verschijnen en druk je vervolgens op valideren.

SityTrail voordeel met Ardennes-étape privilege

Heb je jouw nieuw SityTrail-account aangemaakt met je premium code of je code gelinkt aan een bestaand SityTrail-account? Top! Dan kan je verder naar de volgende stap, de SityTrail App downloaden.

Hoe download ik de SityTrail App?

Download gratis de SityTrail App via de Appstore of Playstore op je telefoon. Hier log je je in met de gegevens die je eerder hebt ingevuld om toegang te krijgen tot de premium versie tijdens je verblijf.

SityTrail App
cta

Hoe werkt de SityTrail App?

Wil je graag weten wat je allemaal met de SityTrail App kan doen? Bekijk onderstaande video!

Hoe ontdek ik de Ardennes-étape wandelingen?

Eens je account geactiveerd kan je bovenaan op de verrekijker drukken en kom je op de zoekpagina van SityTrail terecht. Hier zie je als allereerste alle Ardennes-étape wandelingen die wij voor jullie hebben geselecteerd! Druk op deze knop en begin te filteren op de wandeling die precies bij je past.

SityTrail en Ardennes-étape

Wil je het jezelf gemakkelijk maken? Open dan de kaart en type bij het vergrootglas jouw verblijfsbestemming in. Hier kan je nu alle wandelingen zien rondom je vakantiehuis. Sommige vertrekken zelfs vanaf de deur van je huis! Als dat niet handig is.

SityTrail voordeel bij Ardennes-étape

Eens je een wandeling hebt gekozen, druk je op de rode pijl om de wandeling te downloaden. Hiermee krijg je toegang tot de ingebouwde GPS-functie om je wandeling zelfs offline te kunnen volgen.

SityTrail
Photographer: Emeline Delporte

Is SityTrail ook voor fietstochten?

Jazeker! Je kan SityTrail gebruiken voor wandelingen maar ook voor fietstochten, mountainbiketochten of zelfs ritjes te paard. Je kan dit kiezen door de filter te gebruiken op de app (filteren op activiteit). Je kan uiteraard ook filteren op afstand, kwaliteit en moeilijkheidsgraad.

Is je SityTrail abonnement niet beschikbaar?

Heb je net een verblijf geboekt maar kan je nog geen SityTrail link zien in je klantenaccount? Geen nood! Je link verschijnt 15 dagen voor je aankomst in je vakantiehuis en zal 1 maand beschikbaar tijdens je verblijf.

Vind alle wandelingen ook terug op Ardennes-étape

Eens je de SityTrail App hebt gedownload, kan je ook alle wandelingen terugvinden op de Ardennes-étape website. Filter de wandelingen op de bestemming van je verblijf en kies voor de ideale wandeling die bij je past.

2500 wandelingen met Ardennes-étape

Een wandeling gevonden? Druk vervolgens onder “Ardennes-étape Privilege” op de groene knop “Ik open SityTrail” en je wandeling zal automatisch verschijnen in de SityTrail app op je GSM.

2500 wandelingen met Ardennes-étape

Nu kan je volop genieten van de ingebouwde GPS-functie binnen de app die je tijdens de wandeling zelfs offline begeleid. Nooit meer verdwalen in de Ardennen, prachtige plaatsen ontdekken en genieten van je wandeltocht? Dat is precies wat we je willen aanbieden met dit Ardennes-étape privilege voordeel. Je SityTrail abonnement blijft 1 maand geldig vanaf je aankomstdatum in het vakantiehuis.

Deel je mooiste foto tijdens je verblijf met ons!

Vergeet ons ook zeker niet te taggen in je prachtige wandelfoto’s op Instagram met @ardennes_etape en verschijn in onze spotlight! Wil je je laten inspireren? Ontdek ons Instagram-account voor meer tips, onze Facebook-pagina voor wedstrijden en ons Strava-account voor giveaways!

Heb je nog geen vakantiehuis gekozen? Ontdek ons volledig aanbod van over 2000 vakantiehuizen op ardennes-etape.be.

ardennes-étape
Ardennen
Ardennes