Ferme pour Enfants

Kinderboerderij La Marotte toont een heleboel verschillende dieren. De dieren zijn heel erg gesteld op het gezelschap van kinderen. Er is ook een speeltuin en een strand, vlak naast de Semois.

 

Kinderboerderij La Marotte

Een weekendje weg met de hele familie in de Ardennen? Breng dan een bezoek aan de kinderboerderij La Marotte in Frahan. Een paradijs voor kinderen in de prachtige natuur van de Belgische Ardennen.

Meer dan 150 diersoorten zijn hier te bewonderen en te aaien, van paarden, ezels en pony’s, over kippen en konijnen tot schapen, geiten en varkens. Het dorpje Frahan is gelegen op enkele minuten van Bouillon, aan de voet van Rochehaut.

Midden in de vallei vindt u naast de kinderboerderij ook nog een avonturenparcours met houten speeltuigen en een uitgestrekt strand langs de Semois. De boerderij is ook het vertrekpunt voor een afvaart per kajak. Wie meer van kalmte en rust houdt, kan de loopbrug nemen en een prachtige wandeling maken aan beide kanten van de rivier.

De taverne biedt ijsjes, pannenkoeken en andere snacks, te verorberen op het terras met uitzicht op de rivier of gezellig binnen bij het haardvuur. Voor de bierliefhebbers is er een ruime keuze aan plaatselijke bieren.

Bezoekers worden te woord gestaan in het Frans en Nederlands.

De buurt van Bouillon, met het indrukwekkend kasteel, heeft nog veel meer te bieden. Boek een vakantiehuis bij Ardennes-Etape en maak van de gelegenheid gebruik om de omgeving van Bouillon te verkennen en een bezoek te brengen aan de Kinderboerderij La Marotte in Frahan.

 

Copyright foto's: La Feme pour enfant à Frahan