• NL

Kerst vieren in de Belgische Ardennen: de mogelijkheden

Op zoek naar goede tips voor Kerst? Breng je kerstvakantie dan in de Belgische Ardennen door. Wij tonen je graag hoe je alles kan halen uit deze feestelijke periode!

 

Tijdens de kerstperiode hoef je je absoluut niet te vervelen in de Belgische Ardennen! Het is een prachtige gelegenheid om te genieten van de natuur, de gezelligheid en wie weet ook wel van de sneeuw! De perfecte kerstvakantie begint bij het perfecte vakantiehuis.

Op dit vlak schiet er keuze te over: Ardennes-Etape biedt de keuze uit talloze vakantiehuizen, waaronder knusse chalets, charmante cottagesluxe villa’s en zelfs kastelen waarin de hele familie zich thuis voelt.

Hoe ziet Kerst in de Belgische Ardennen er dit jaar uit voor jou? Achter de kookpotten staan in een uitgeruste keuken op kerstavond? Nadien de avond vullen met klassieke kerstliedjes zoals “Jingle Bells”? Pakjes van de kerstman bij het haardvuur openen op kerstdag? Al deze momenten beleven in een vakantiehuis dat aan al je verwachtingen voldoet, dat belooft een onvergetelijke Kerst!

Staan de feestdagen bij jou in het teken van luxe? Kies dan voor een vakantiehuis met binnenzwembadjacuzzi of sauna. Zie je het al voor je? Een romantische kerstkus, niet onder de maretak… maar in de jacuzzi! Dat is toch origineler, niet?

Natuurlijk hoef je niet binnen te blijven.  Er is altijd wel wat te doen in de Ardennen tijdens de kerstperiode: kom in kerststemming op de kerstmarkten, maak wandeltochten door de bossen, leef je uit op de schaatsbanen, laat je zintuigen genieten in de talloze restaurants…keuze genoeg. Met een beetje geluk wordt het een witte kerst, wat garant staat voor sneeuwplezier!

Kerstmis vieren doe je met al je geliefden. Hoort daar ook jouw trouwe viervoeter bij? Laat je hond niet achter op deze speciale gelegenheid! Bij Ardennes-Etape vind je meer dan genoeg hondvriendelijke vakantiehuizen. Zo kan je beste vriend ook meegenieten van de feestelijkheden.

 

Zoals je ziet is Kerst in de Belgische Ardennen allesbehalve een saaie bedoening! Boek snel je vakantiehuis voor de gezelligste periode van het jaar!