Traiteur et restaurant Val de la Cascade Coo

Al meer dan 40 jaar een restaurant en cateringdienst. Hier vindt u een traditioneel recept en lokale gerechten. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

 

‘Val de la Cascade’

Het restaurant bevindt zich midden in het hart van dit idyllische dorpje en ligt op maar enkele stappen van de beroemde watervallen. Haar terras aan de Amblève biedt een niet te versmaden pauze aan wandelaars, toeristen en flaneurs die in Coo een hapje willen eten.


 
Val de la Cascade, dat betekent...

...Wijn en gastronomie

Het hotel staat bekend om zijn Franse keuken, traditionele recepten, zijn kunst van het bereiden van diverse forel- en wildspecialiteiten, maar ook om raclette en vleesfondue. Zijn beroemde wijnkelder, gerenommeerd sinds 1968, wordt beschouwd als één van de beste in de Ardennen.

...Service en kwaliteit

Voor uw seminars stelt de cateringdienst van Val de la Cascade menu’s-op-maat samen die rekening houden met al uw wensen en die afgestemd zijn op het seizoen en op het aanbod van de markt. Val de la Cascade biedt u de garantie van het gemak en de dienstverlening van een gerenommeerd restaurant op de locatie van uw seminar. 
 
...Keuze en flexibiliteit
 
Deze cateraar biedt u een grote flexibiliteit met een à la carte keuze en een aanbod op maat: levering van voorbereide maaltijden die au bain-marie warm worden gehouden, de mogelijkheid om over een chef-kok te beschikken die ter plaatse kookt, de organisatie van picknicks en barbecues buiten al naar gelang uw dagactiviteiten en nog veel meer.
 
...Maar ook...

Een professioneel team dat de bediening aan tafel verzorgt, voor, tijdens en na de maaltijd. Als u dat wenst heeft u gedurende uw verblijf een biertapservice met een drankvoorraad tot uw beschikking.

Copyright foto's: Val de la Cascade