Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie-beleid.
Onze vakantiehuizen zijn open - Update 23/06 - “Bekijk onze veelgestelde vragen
  • NL

Golf in de Belgische Ardennen - met korting

Golfen in de Ardennen, de streek is er méér dan geschikt voor! Golf wint sterk aan populariteit en is vandaag de dag voor iedereen toegankelijk. Golfen in de prachtige natuur van de Belgische Ardennen is nog net een stukje leuker dan elders. Golf, minigolf en zelfs boerengolf zijn mogelijk.

La Ferme de la Planche in Provincie Luxemburg

La Ferme de la Planche [Provincie Luxemburg]

La Ferme de la Planche in Gouvy heet u van harte welkom voor een wandeling op blote voeten in prachtige landschappen, op een boerderij vol activiteiten. Kom een unieke ervaring beleven in de Ardennen.

Golf and Business Club in Provincie Luik

Golf and Business Club [Provincie Luik]

20%

De Golf & Country Club in Henri-Chapelle bestaat al sinds 1989 en richt zich expliciet tot iedereen. Test je swing op “La Chapelle”, de 9-holes golfbaan of de 18-holes golfbaan en beleef een ontspannend dagje golf in het hart van de Ardennen op een steenworp van de Duitse en de Nederlandse grens.

<p>Boerengolf Stoumont</p> in Provincie Luik

Boerengolf Stoumont

[Provincie Luik]

10%

Boerengolf of Agrogolf stijgt de laatste jaren enorm in populariteit. Deze sport, voor jong en oud, vrienden, familie of collega's, staat garant voor een hilarische dag in de prachtige streek van Stoumont.

<p>Golf du Haras</p> in Provincie Luik

Golf du Haras

[Provincie Luik]

'Golf is voor iedereen', dat is het motto bij Golf du Haras in Verviers. Golf du Haras hanteert betaalbare tarieven en wil zo de sport beschikbaar maken voor iedereen, jong en oud.

Golf Fermier de la Ferme de la Bourgade in Province du Namur

Golf Fermier de la Ferme de la Bourgade [Province du Namur]

10%

Het boerengolfterrein van La Ferme de la Bourgade in Heure telt tien holes, meer dan geschikt voor een namiddag fun met vrienden, collega's of met het ganse gezin. Boerengolf of Agrogolf is een hilarische activiteit voor alle leeftijden.