Adres :
Le Cierneau 1, 6440 Froidchapelle, Belgique
fr
nl
en
de
Beschrijving

Pro1Golf Des Lacs de l'Eau d'Heure biedt gezinnen, geïnteresseerden en golfers van alle niveaus en leeftijden leuke activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. Je kan er op verschillende golfbanen terecht voor uiteenlopende disciplines zoals FootGolf, Disc-Golf, Minigolf, Pitch&Putt. En uiteraard zijn er ook traditionele golfbanen.

FootGolf is een creatieve mix van voetbal en golf, een leuke en sportieve uitdaging om,aan te gaan met je gezin of onder vrienden en collega's. Je speelt met een voetbal op een golfbaan. Het doel is om met zo weinig mogelijk trappen een parcours van 9 holes af te werken. De enige regels: vermaak je en trap de bal met je voeten in de juiste gaten.

Disc golf is een originele recreatieve activiteit met originele attributen. Het wordt gespeeld met frisbees die je in manden moeten gooien, die staan opgesteld op een bebost parcours. Het doel is om met zo weinig worpen mogelijk de 9 holes af te werken.

Minigolf of putt-putt is toegankelijk voor alle leeftijden en is een activiteit die je met familie en vrienden kan spelen. Met zijn originele hindernissen is deze leuke sport altijd een schot in de roos. Het is de bedoeling om je golfballetje nauwkeurig en behendig door de verschillende hindernissen te loodsen.

Pitch&Putt speel je op een kleine baan met holes op minder dan 100 meter afstand. Met deze activiteit kan je je concentreren op de basistechniek van golf. De zachte fairways en synthetische greens zorgen voor een leuke én technische ervaring.

Kortom, deze verschillende disciplines staan voor leuke, ontspannende en sportieve momenten. Of je nu regelmatig op de greens staat of een beginner bent, op de banen van Pro1Golf Des Lacs de l'Eau d’Heure geniet je gegarandeerd van een onvergetelijke dag!

Pro1Golf stelt nieuwsgierige starters een initiatie voor, waarbij je de basis van het golfen aanleert onder begeleiding van een professional. Meer ervaren spelers in je gezelschap genieten op de 9-holes baan van een uitzonderlijke golfervaring. Op de mooi groene fairways en perfect onderhouden kunstgreens beleef je een onvergetelijke tijd. Waar wacht je nog op?

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

-10% reductie met de code AE2024

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten

Vergeet niet om losse kleding te dragen die afgestemd is op de weersomstandigheden, en ook comfortabele schoenen.

Tarieven

Raadpleeg de tarieven op de website van onze partner (prijs afhankelijk van de gekozen formule). Adres van de activiteit
Le Cierneau 1, 6440 Froidchapelle, Belgique

De omgeving ontdekken

Onze favoriet
Te voet
Te voet
Henegouwen - Froidchapelle
- op 3km afstand
Te voet
Henegouwen - Froidchapelle
- op 3km afstand
Te voet
Henegouwen - Froidchapelle
- op 3km afstand
Te voet
Henegouwen - Froidchapelle
- op 3km afstand