Golf in de Belgische Ardennen

Wat te doen in de Ardennen? De Ardense golfclubs doen er alles aan om golfen toegankelijk te maken voor iedereen. Het oude beeld van de dure en gesloten golfsport is vandaag de dag niet meer realistisch. Het heuvelachtig landschap van de Belgische Ardennen staat garant voor een aantal spectaculaire golfterreinen.

Golf and Business Club in Provincie Luik

Golf and Business Club [Provincie Luik]

De Golf & Country Club in Henri-Chapelle bestaat al sinds 1989 en richt zich expliciet tot iedereen. Test je swing op “La Chapelle”, de 9-holes golfbaan of de 18-holes golfbaan en beleef een ontspannend dagje golf in het hart van de Ardennen op een steenworp van de Duitse en de Nederlandse grens.

<p>Golf du Haras</p> in Provincie Luik

Golf du Haras

[Provincie Luik]

'Golf is voor iedereen', dat is het motto bij Golf du Haras in Verviers. Golf du Haras hanteert betaalbare tarieven en wil zo de sport beschikbaar maken voor iedereen, jong en oud.

Golf Fermier de la Ferme de la Bourgade in Province du Namur

Golf Fermier de la Ferme de la Bourgade [Province du Namur]

Het boerengolfterrein van La Ferme de la Bourgade in Heure telt tien holes, meer dan geschikt voor een namiddag fun met vrienden, collega's of met het ganse gezin. Boerengolf of Agrogolf is een hilarische activiteit voor alle leeftijden.