Belgische Ardennen - Dierenparken

Wat te doen in de Ardennen? Exotische of minder exotische dieren, u vindt ze gegarandeerd in de Belgische Ardennen. De vele dierenparken of wildparken in de Ardennen laten jong en oud kennismaken met buitengewone diersoorten.

Ferme pour Enfants in Provincie Luxemburg

Ferme pour Enfants [Provincie Luxemburg]

Kinderboerderij La Marotte toont een heleboel verschillende dieren. De dieren zijn heel erg gesteld op het gezelschap van kinderen. Er is ook een speeltuin en een strand, vlak naast de Semois.

Forestia Dierenpark in Provincie Luik

Forestia Dierenpark [Provincie Luik]

In het dierenpark Forestia Wildpark, gelegen tussen Luik en Spa, leven meer dan 200 verschillende dieren (beren, lynxen, bizons, herten, wolven, ...) op een 40 hectaren grote oppervlakte. Het dierenpark van La Reid is een echte verzamelplaats van Europese diersoorten, die er in een natuurlijke en beschermde omgeving leven.

Het Wilde Dierenpark - Het Domein van de Grotten van Han in Provincie Namen

Het Wilde Dierenpark - Het Domein van de Grotten van Han [Provincie Namen]

Het enorme dierenpark op het domein van Han nodigt je uit om allerlei diersoorten te ontdekken. Niet alleen dieren die voorkomen in onze bossen, maar ook roofdieren die stof voor legenden en verhalen zijn.

Le Monde Sauvage d'Aywaille in Provincie Luik

Le Monde Sauvage d'Aywaille [Provincie Luik]

Bij Monde Sauvage van Aywaille, ontdek je wilde en exotische dieren, shows van zeeleeuwen, papegaaien, roofvogels... en veel meer. Het is de perfecte bestemming voor een uitstap met de familie.

<p>Les parcs animaliers dans les Ardennes</p> in

Les parcs animaliers dans les Ardennes

[]

Op safari tussen leeuwen en giraffen ... of eenvoudigweg oog in oog staan met het beroemde everzwijn uit onze Ardennen. Dit kan!

Parc à Gibier de Saint-Hubert in Provincie Luxemburg

Parc à Gibier de Saint-Hubert [Provincie Luxemburg]

Wandel in de buurt van het kleine stadje Saint-Hubert, in het Wildpark door de bossen in het gezelschap van de dieren die onze streken bevolken.

Dierenpark van Bouillon in Provincie Luxemburg

Dierenpark van Bouillon [Provincie Luxemburg]

Het dierenpark van Bouillon heeft als doel het contact tussen mens en natuur te bevorderen. Bovendien krijgt iedereen, jong en oud, er de kans om de rijke fauna en flora van de Ardennen te (her)ontdekken. Om deze reden leven de dieren van het park in relatieve vrijheid.