Dierenparken in de Ardennen - met korting

In de dierenparken van de Belgische Ardennen vindt u nog steeds een heleboel exotische dieren. Wildparken, de leukste kinderboerderijen en ranches met bizons, beren, herten, giraffen, zebra’s, apen, everzwijnen,…

Domein van de Grotten van Han in Provincie Namen

Domein van de Grotten van Han [Provincie Namen]

In het Domein van de Grotten van Han ontdek je één van de grootste en prachtigste grotten van Europa. Bezoek ook het Wildpark en ga op ondergronds avontuur in het Parcours Speleo. Een onvergetelijke beleving!

Forestia Dierenpark in Provincie Luik

Forestia Dierenpark [Provincie Luik]

In het dierenpark Forestia Wildpark, gelegen tussen Luik en Spa, leven meer dan 200 verschillende dieren (beren, lynxen, bizons, herten, wolven, ...) op een 40 hectaren grote oppervlakte. Het dierenpark van La Reid is een echte verzamelplaats van Europese diersoorten, die er in een natuurlijke en beschermde omgeving leven.

Le Monde Sauvage d'Aywaille in Provincie Luik

Le Monde Sauvage d'Aywaille [Provincie Luik]

Bij Monde Sauvage van Aywaille, ontdek je wilde en exotische dieren, shows van zeeleeuwen, papegaaien, roofvogels... en veel meer. Het is de perfecte bestemming voor een uitstap met de familie.

Wildpark van La Roche in La Roche en Ardenne - Province du Luxembourg

Wildpark van La Roche [La Roche en Ardenne - Province du Luxembourg]

La Roche-en-Ardenne nodigt je uit voor een bezoekje aan zijn Wildpark dat in een uitzonderlijk natuurlijk kader gelegen is. Je ontmoet er vooral dieren die in onze bossen leven. Een heerlijk uitje voor het hele gezin!

Dierenpark van Bouillon in Provincie Luxemburg

Dierenpark van Bouillon [Provincie Luxemburg]

Het dierenpark van Bouillon heeft als doel het contact tussen mens en natuur te bevorderen. Bovendien krijgt iedereen, jong en oud, er de kans om de rijke fauna en flora van de Ardennen te (her)ontdekken. Om deze reden leven de dieren van het park in relatieve vrijheid.

<p>Wild Park Coo</p> in Provincie Luik

Wild Park Coo

[Provincie Luik]

Leer de dieren kennen mee hun stempel hebben gedrukt op de geschiedenis van onze streek en ga aan boord van ons treintje voor een onvergetelijke rit van 40 minuten door het Wild Park van Coo.