Actrice Erika Van Tielen genoot samen met vier bevriende mama’s van wat welverdiende me-time in Durbuy. Na het shoppen en een heerlijke boswandeling doken ze in de ontspannende sauna en hottub in hun huisje. Benieuwd naar haar topadresjes? Ontdek ze in deze blogpost.

Hoe zou je je verblijf bij Ardennes-Etape samenvatten in 3 woorden?

Groen, ontspannend, lekker. En nog een vierde: gezellig.

Waardoor was je het meest verrast tijdens je #ArdennesExperience? Het meest indrukwekkende moment?

Toen de hottub na uren vuurtje stook en ondertussen chillen, praten en saunaatjes afwerken eindelijk lekker heet was. Glaasje bubbels erbij en genieten maar. Vijf mama’s die even alleen aan zichzelf denken, even zonder zorgen zijn. Bovendien in de natuur en onder een mooie sterrenhemel. Beter wordt het niet 😉

Was het je eerste ervaring in een vakantiehuis? Wat is de grootste troef in vergelijking met een ander soort vakantieverblijf?

Nee, het was zeker niet de eerste keer. Ik ben helemaal verknocht aan het concept voor familie- én vriendenweekends. Je doet je eigen ding, iedereen heeft z’n eigen plek, iedereen zorgt mee voor eten, je kan samen genieten van lange avonden, je hebt een eigen ‘wellness’… Zo relaxt, zo gezellig. Echt samenzijn en tot rust komen. Opladen voor de volle 100%.

Indien je je beste vriend(in) zou moeten overtuigen om naar de Ardennen te komen, wat is dan je ultieme argument?

De zee is fijn, maar in de Ardennen combineer je de gezonde lucht met heel veel groen en de ideale verhouding inspanning-ontspanning. En nu het herfst is en de winter er aan komt, wordt het alleen maar gezelliger in de Ardennen en in de prachtige, comfortabele Ardense huizen. Bovendien zijn er in de charmante stadjes zoals Durbuy heel wat leuke shop-en eetgelegenheden te vinden. Ik maakte een handig lijstje in mijn scrapbook, dat je onderaan deze post kan terugvinden.

 Kan je deze zin aanvullen: “Op reis gaan naar de Ardennen is voor mij …”?

… even heel erg verbonden voelen. Zowel met de natuur als met de mensen die erbij zijn.

Het verblijf van Erika in beeld: laat je inspireren!

Erika maakte een leuke montage om haar favoriete momenten te delen. Ontdek wat ze allemaal beleefde in de Ardennen en misschien brengt het jou wel op ideeën:

Heb jij ook zin in een ontspanningsweekendje in Durbuy?

De hottub op het terras, een sauna, een prachtig uitzicht over de beboste omgeving,… dit vakantiehuis, uitgekozen door Erika, is ideaal voor een relax verblijf in Durbuy. Wat wil je nog meer?