8x kajakken in de Belgische Ardennen

Zin om te gaan kajakken in de Ardennen? Ontdek 8 van onze partners die je zowel in hoog-als laagseizoen een geweldig moment laten beleven op de Lesse, de Ourthe, de Semois en de Amblève. Pak je handdoek, je zwemkledij en ga voor een spetterende dag vanaf je kajak. Bovendien geniet je als klant, door het gratis Ardennes-étape Privilege programma, van voordelen en kortingen die je hieronder kan terugvinden per partner. Veel kajakplezier!

Dinant Evasion Lesse Kayak

Klaar om te varen, spetteren en plezier te maken? Kom genieten van een verfrissende uitstap op de Lesse rivier! Reis door de vallei met de kajak en maak gebruik van de georganiseerde pendeldiensten naar de vertrekpunten !

 • Regio: Dinant
 • Prijs: €23,50- 38,50
Ardennes-étape Privilege
10% korting met jouw Activity Pass
Kajakken in Dinant
cta

Recréalle

Récréalle is gelegen aan de oevers van de Semois in Alle sur Semois en is de perfecte plaats voor een kajaktocht. Of je nu een beginner bent of een ervaren kajakker, er is voor ieder wat wils. Kies zelf de lengte van je parcours uit en doorkruis Bouillon en de mooie dorpjes van Botassart, Poupehan, Rochehaut, Frahan, Alle sur Semois en Laforêt.

 • Regio: Vresse-sur-Semois
 • Prijs: €20- €35
Ardennes-étape Privilege
10% korting met jouw Activity Pass
Kajakken op de Semois rivier
cta

Kayaks la Vanne

Op zoek naar een adembenemend parcours? Vaar de Semois af met je kajak en geniet tijdens enkele uren van het mooie landschap van de Ardennen. Je kan kiezen uit 4 verschillende trajecten zodat je de vallei van de Semois op je eigen tempo kan ontdekken.

 • Regio: Vresse-sur-Semois
 • Prijs: €19- €28
Ardennes-étape Privilege
15% korting met jouw Activity Pass
Kajaktocht in de Ardennen
cta

Kayak de l’Embarcadère

Vaar in een één-of tweepersoonskajak van Chiny tot Lacuisine, Florenville, Martué of Chassepierre. Je hebt keuze tussen tochten van 8 km tot en met 22 km. Geniet van een onvergetelijke dag op het water en bewonder de prachtige natuur waarin pittoreske plekjes verscholen liggen.

 • Regio:Chiny
 • Prijs: €13 - €35
Ardennes-étape Privilege
10% korting met jouw Activity Pass
Kajakken in Chiny
Photographer: Filip Mroz | Source: Unsplash
cta

Kayaks Les Remous  

Dit keer spreken we af bij de Ourthe! Vaar deze prachtige rivier af tijdens je volgend familieavontuur met de kajak. Je kan hier genieten van één-twee-of driepersoonskajakken. De weg neemt je van Barvaux tot Comblain-au-Pont. Kajakken in de Ardennen was nog nooit zo mooi!

 • Regio: Hamoir
 • Prijs: vanaf €22
Ardennes-étape Privilege
20% korting met jouw Activity Pass
Kajakken op de Ourthe
cta

Ardennes Aventure

Met Ardennes Aventure kan je duizend en één avonturen beleven in de groene long van België! Zo kan je bijvoorbeeld genieten van een kajaktocht op de Ourthe en uren plezier beleven! Begin je tocht in La-Roche-en Ardenne, een prachtig startpunt en kies ter plaatse de lengte van je kajaktocht.

 • Regio: La Roche-en-Ardenne
 • Prijs: €15- €30
Ardennes-étape Privilege
10% korting met jouw Promotiecode
Kajakken in La-Roche-en-Ardenne
Photographer: Karl Hörnfeldt | Source: Unsplash
cta

Domaine de Palogne

Het Domaine de Palogne is een prachtig natuurdomein welbekend voor haar wandelingen maar ook voor haar kajaktochten! Vaar de Ourthe af met je peddel en je kajak en geniet van een 7,8 km afdaling door het Natura-2000 gebied. Een natuurlijk beschermd gebied met sublieme landschappen.

 • Regio: Ferrières
 • Prijs: €23
Ardennes-étape privilege
10% korting met jouw Activity Pass
Kajakken op de Ourthe
cta

Coo Adventure 

Op zoek naar een plaats voor jong en oud? Coo Adventure heeft absoluut alles om een geweldige dag te beleven! Dit recreatiepark midden in de groene natuur van de Ardennen en aan de voet van de watervallen van Coo biedt je een kajaktocht op de Amblève aan. Dit avontuur is zeker niet te missen, de pendelbus neemt je na je tocht terug naar de watervallen van Coo.

 • Regio: Coo
 • Prijs: €25
Ardennes-étape privilege
-2 € korting met jouw Activity Pass
Kajakken in de Ardennen
cta

Adventure Valley Durbuy

Op zoek naar een leuke natuuractiviteit? Met Adventure Valley Durbuy vaar je de Ourthe af in een één-of-tweepersoonskajak en bewonder je de streek van Barveaux, Hotton en Durbuy. Je kan er kiezen tussen tochten van 4 km, 8 km, 12 km, 23 km in een subliem en rustig landschap.

Wil je graag kajakken in de Ardennen combineren met een andere activiteit? Geniet ook van het avonturenpark, de Zipline, Bike Park, Fast Tag en nog veel meer gloednieuwe attracties! Regio: Durbuy

 • Prijs: €29 - €50
Ardennes-étape Privilege
-20% op jouw "Adventure pass" ! Reserveren gebeurt alleen online. Klik gewoon op https://ardennes-etape.lapetitemerveille.be
Kajakken in Durbuy
cta

Wil je nog meer ontdekken? Vind hier al onze kajakpartners in de Ardennen!

Wil je graag weten of de rivieren open zijn om te kajakken (in verband met droogte, hoeveelheid water etc...). Ontdek het hier.

Wil jij graag de beste rivier uitkiezen om eventueel ook in te plonzen tijdens je kajaktocht? Vind hier de laatste updates in verband met de kwaliteit van het water.

Op zoek naar de beste natuurlijke zwemplaatsen in de Ardennen? Ontdek hier de toegelaten zwemzones in de streek.

Zwemmen in de Ardennen
Photographer: Céline Lecomte | Copyright: Céline Lecomte

Deel je mooiste herinneringen met ons!

Heb je een onvergetelijk verblijf beleeft? Of genoot je van een prachtige dag in de Ardennen? Tag ons met @ardennes_etape op Instagram en verschijn in de spotlight op onze pagina! Wil je meer inspiratie opdoen? Ontdek onze Facebook-pagina.

kajak
kayak
Ardennen
kayaking