Actionzone Outdoor Park

Zin in actie, plezier en een stoot adrenaline, met een gezellige sfeer als kers op de taart? Dan zit je goed bij ACTIONZONE, een topbelevenis voor groot en klein in het oosten van België!

Op deze verrassende plek vlak bij de Duitse grens en het RAVeL-netwerk beleef je keer op keer onvergetelijke momenten. Ontdek een universum vol avonturen voor elke gelegenheid: toffe activiteiten met vrienden, een teambuilding met collega's, een leuk vrijgezellenfeest, een bedrijfs- of familie-uitstap ... Alles kan en en alles is er voor onvergetelijke momenten tijdens een ongezien avontuur!

Wat staat er op het programma? Activiteiten vol 'plezier, avontuur en actie' die perfect zijn voor groepen, gezinnen en kinderen. Denk maar aan paintball, paintball voor kinderen (vanaf 7 jaar), bubble soccer, arrow tag, gocarts, interactieve schattenjachten ... Je kunt hier ook fietsen en quads huren om deze prachtige regio op je eigen ritme te verkennen. Kies je voor een spannende belevenis of eerder voor een ontspannen wandeling? Of het nu een rustige wandeltocht langs het RAVeL-netwerk of een actieparcours door het bos is, er valt voor iedereen wat te beleven.

Het team bezorgt je enkele aangename uurtjes, gevolgd door een lekkere barbecue indien je dat wenst. ACTIONZONE is ideaal voor een dagje uit, maar ook voor een volledig weekend. Klaar om plezier te maken? Informatie en reserveringen

Indoor en outdoor // 7/7 open // Reservering verplicht

10

Korting in procenten op de totaalprijs.

Promo code "ARDENNES ETAPE" die moet worden aangegeven bij de online reservering. Aanbod niet cumuleerbaar. Geldig tot 01/05/2022.


Vind accommodatie in de buurt

Praktische informatie

Prijs 15 - 79 €
Kantooruren

Alle dagen open, enkel op reservering.
Raadpleeg: www.actionzone.be

Telefoon +32 (0)473 98 49 50
E-mail info@actionzone.be
Website https://actionzone.be
Adres Zum Schwarzenvenn 3A, 4770 Deidenberg, Belgique