Adres :
Pl. de l'Eglise 14, 4950 Waimes, Belgique
fr
Beschrijving

De naam zegt het zelf al. Achter het concept van Sister Sister schuilen twee zussen: Ann-Sophie en Emilie. Al sinds hun kindertijd zijn ze onafscheidelijk en delen ze alles met elkaar, waaronder hun charmante snackbar in Waimes.

Van kindsbeen af bleken de zussen gebeten door de kookmicrobe, een passie die ze van hun moeder erfden. De logische volgende stap was dan ook om er hun beroep van te maken. Op het menu van Sister Sister? Zoete en hartige lekkernijen om je vingers bij af te likken. Hier word je met de glimlach ontvangen en krijgen je smaakpapillen een heuse verwenbeurt. Ofwel eet je ter plaatse, ofwel neem je een van de vier heerlijke boxen mee die de twee zussen in elkaar hebben gestoken: de ontbijtbox, de ontbijtbox voor wandelaars, de aperitiefbox en de lunchbox voor wandelaars. In die boxen zitten trouwens alleen maar producten boordevol smaak die met veel liefde werden bereid. Welke avonturen er ook op de planning staan, onderweg kun je altijd genieten van iets lekkers ... De kers op de taart? Als klant van Ardennes-étape krijg je een overheerlijk cadeautje dat perfect past bij de box die je hebt gekozen. Bedankt, Ardennes-étape!

In de boxen: 

  • Ontbijtbox (12 euro per persoon): minichocoladebroodje & minicroissant, twee broodjes, ham en kaas, boter, Luikse siroop, confituur, Nutella, koffie (melk-suiker), vers sinaasappelsap   + cadeau voor de klanten van Ardennes-étape: 1 muffin per persoon  
     
  • Ontbijtbox voor wandelaars: (17 euro per persoon): minichocoladebroodje & minicroissant, twee broodjes, assortiment charcuterie en kaas, boter, Luikse siroop, confituur, Nutella, roereieren, wentelteefjes, Amerikaanse pancakes, fruitsalade, ontbijtgranen, koffie (melk-suiker), vers sinaasappelsap  cadeau voor de klanten van Ardennes-étape: een fles mousserende wijn (vanaf vier personen)  
     
  • Aperitiefbox: (9 euro per persoon):salami, kaas, gehaktbal, brochette met tomaat en mozzarella, brie, crunchy pop, olijven, ham en meloen, toast met pesto, worteltjes, komkommer, bloemkool, tapenade, kip curry, tonijnsla met mayonaise, mosterd, cocktailsaus, grissini, toast, fruit + cadeau voor de klanten van Ardennes-étape: een fles wijn (vanaf zes personen) 
     
  • Lunchbox voor wandelaars: (8 euro per persoon): belegd broodje naar keuze + drank naar keuze (alcoholvrij) + fruit  cadeau voor de klanten van Ardennes-étape: 1 muffin per persoon - Info: neem een stevige rugzak of koeltas mee wanneer je gaat wandelen.  

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Als klant van Ardennes-étape krijg je een overheerlijk cadeautje dat perfect past bij de box die je hebt gekozen.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten

In het centrum van Waimes

Tarieven

Vanaf 8 euro 


Telefoon

Adres van de activiteit
Pl. de l'Eglise 14, 4950 Waimes, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luik - Waimes
- op 3km afstand
Onze favoriet
Te voet
Te voet
Luik - Waimes
- op 4km afstand
Te voet
Luik - Waimes
- op 4km afstand